Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Brandmeldinstallaties

Brandmeldinstallaties

Doorgaans moet u een brandmeldinstallatie aanleggen volgens NEN 2535 of NEN 2575. Deze NEN-normen geven de regels voor het ontwerp en de uitvoering van de brandmeldinstallatie die u moet installeren. Er staat verder in waar u melders moet plaatsen en aan welke specifieke eisen een installatie moet voldoen. Dit gebeurt op basis van een zogeheten Programma van eisen. De brandweer en de opdrachtgever ondertekenen dit programma. Eist een verzekeraar de installatie? Dan moet ook hij het programma ondertekenen. Alleen als u de brandmeldinstallatie hebt aangelegd volgens het Programma van eisen, ontvangt u een certificaat. Installatie nodig? Brandbeveilgiingonline levert en onderhoud uw BMI.

4 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Logboek Brandmeldinstallatie

  Logboek Brandmeldinstallatie

  Logboek brandmeldinstallatie of ontruimingsinstallatie nodig? Alle gebeurtenissen, samenhangend met het functioneren van de brandmeldinstallatie, moeten door beheerder in het logboek worden vermeld. Het bijhouden van een logboek is nodig voor het verkrijgen van een doorlopend overzicht betreffende de staat van de brandmeldinstallatie.

  € 85,00
 • Maandelijkse OP Taken Brandmeldinstallatie

  Maandelijkse OP Taken Brandmeldinstallatie

  Brandbeveiligingonline.nl kan voor u het maandelijks beheer van de brandmeldinstallatie verzorgen. Wij hebben een brede expertise op het gebied van brandpreventie. Wij verzorgen reeds voor een aantal opdrachtgevers het complete beheer en onderhoud.

  € 125,00
 • Programma van Eisen Brandmeldinstallatie

  Programma van Eisen Brandmeldinstallatie

  Brandbeveiligingonline.nl kan voor u een Programma van Eisen voor een brandmeldinstallatie opstellen. Een Programma van Eisen, ook wel eens PVE genoemd is een belangrijk document wat afspraken tussen eisende partijen, gebruiker en eigenaar vastlegt.

  € 650,00
 • Onderhoud Brandmeldinstallatie

  Onderhoud Brandmeldinstallatie

  Onderhoud brandmeldinstallatie verplicht? Een goed onderhoud en beheer van brandmeldinstallaties zorgt ervoor dat er minder nodeloze meldingen komen. Een brandmeldinstallatie is een belangrijke schakel in de keten van brandveiligheidsvoorzieningen. Om een brandmeldinstallatie in goede conditie te houden, is onderhoud en beheer, zoals vastgelegd in de norm voor onderhoud van brandmeldinstallaties NEN 2654-1, van essentieel belang.

  € 325,00

4 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight