Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

MSA Valbescherming

MSA Valbescherming

Voor MSA valbescherming bij uitstek geldt dat het geheel zo sterk is als de zwakste schakel. Van ankerpunt tot harnasgordel, elk onderdeel moet zijn afgestemd op de situatie waarin het toegepast wordt. Met Brandbeveiligingonline.nl kiest u voor een betrouwbare partner met MSA valbescherming en persoonlijke beschermingsartikelen. Vallen is extra riskant bij werkzaamheden op 2,50 meter of hoger. Dat is dan ook de grens voor het verplicht gebruik van valbeveiligingsmiddelen. Vanaf deze hoogte gelden Europese richtlijnen die bijvoorbeeld stelt dat ladders voor deze hoogte niet meer gebruikt mogen worden. Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn altijd noodzakelijk als collectieve voorzieningen voor valbeveiliging onvoldoende mogelijk zijn.

Artikelen 1 tot 9 van 10 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • MSA EVOTECH Harnas

  MSA EVOTECH Harnas

  MSA Evotech harnas van MSA. De MSA EVOTECH harnassen, waarin de laatste technologie op het gebied van veiligheid en comfort zijn toepast, zijn ontworpen voor veeleisende gebruikers voor dagelijks gebruik.

  Normale Prijs: € 230,00

  Aanbiedingsprijs: € 199,95

 • MSA Workman Schokabsorberende Vanglijn

  MSA Workman Schokabsorberende Vanglijn

  MSA Workman schokabsorberende vanglijn. Wanneer de afstand van een vrije val meer dan 60 cm kan bedragen, dient u een lichtgewicht, minimaal geprofileerde Workman® schokabsorberende vanglijn te gebruiken. De schokabsorberende vanglijn beperkt niet alleen de krachten op het lichaam, maar ook op de ankerlocatie. De schokdemper is inclusief een duidelijke, duurzame beschermende behuizing over de labels voor langere levensduur en eenvoudige inspectie.

  € 75,00
 • MSA ArcSafe Schokabsorberende Vanglijnen

  MSA ArcSafe Schokabsorberende Vanglijnen

  De ArcSafe schokabsorberende vanglijnen, die oorspronkelijk in de VS werden ontwikkeld, voldoen aan de strenge eisen van de ASTM F887 norm en beschermen tegen elektrische vlambogen, ze maken gebruik van het trekband ontwerp om valstopkrachten onder 6 kN te houden.

  € 95,00
 • MSA Workman Harnassets

  MSA Workman Harnassets

  De MSA Workman harnassets valbeschermingsbenodigdheden voor constructie en algemeen onderhoud zijn nu verkrijgbaar in één eenvoudig te bestellen set. Alle valbeschermingssets bestaan uit het MSA Workman Light harnas, de vanglijn en ankerverbinding en een opbergtas.

  € 155,00
 • MSA ArcSafe Harnas

  MSA ArcSafe Harnas

  Het MSA ArcSafe harnas, dat oorspronkelijk in de VS werd ontwikkeld, om te voldoen aan de strenge eisen van de ASTM F887-05 norm en te beschermen tegen vlambogen tot 40 cal/cm2, voldoet aan de eisen van onderhouds- en elektriciteitsmedewerkers.

  € 185,00
 • MSA Gravity Harnas

  MSA Gravity Harnas

  MSA gravity harnas. Het MSA Gravity harnas is geschikt voor gecontroleerd afdalen, positionering, ladderklimmen, reddingswerk en valstoppen. Het heeft een cross-over ontwerp met D-ringen op voor- en achterkant, Qwik-Fit beenbanden en een integrale belastingsindicator die u waarschuwt wanneer het harnas betrokken is geweest bij een val.

  € 0,00
 • MSA TechnaCurv® Harnasgordel

  MSA TechnaCurv® Harnasgordel

  De MSA TechnaCurv harnasgordel is ontworpen voor uw comfort. Lichaamsbanden die naar beneden te verstellen zijn maken het afstellen eenvoudiger.

  € 0,00
 • MSA Workman SRL

  MSA Workman SRL

  MSA Workman SRL. Zelf oprollende vanglijnen zijn snel handelende valstoppers die de afstand van de vrije val, de vertragingsafstand en vrije valkrachten beperken zonder de bewegingsvrijheid in te perken. Deze vanglijnen zijn ideaal bij het beklimmen van ladders of andere situaties waarbij verticale mobiliteit nodig is.

  € 385,00
 • MSA Workman Serie

  MSA Workman Serie

  MSA Workman valbeveiliging serie van MSA. Cijfers bewijzen elk jaar weer dat gebrek aan valbescherming een belangrijke factor is bij ongelukken en letsel op het werk. Met de MSA Workman productlijn kunt u uw werknemers comfortabele valbeveiligingssystemen bieden van optimale kwaliteit. De systemen combineren kwaliteit, comfort en gebruikswaarde.

  € 75,00

Artikelen 1 tot 9 van 10 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight