Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

MSA Oogbescherming

MSA Oogbescherming

MSA oogbescherming wordt vaak in combinatie met andere persoonlijke beschermingsmiddelen gedragen: het is daarom belangrijk dat deze qua comfort en vorm op elkaar afgestemd zijn. De meeste monturen dan ook de adem- en gehoorbeschermingsmiddelen van MSA te combineren. Het assortiment MSA oogbescherming biedt verschillende moderne en stijlvolle producten om uit te kiezen. Alle veiligheidsbrillen en ruimzichtbrillen beschermen de ogen tegen gevaren en zijn te verkrijgen met verschillende typen coatings, lenstypes en accessoires.

Artikelen 1 tot 9 van 10 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • MSA Alaska Veiligheidsbril

  MSA Alaska Veiligheidsbril

  MSA Alaska veiligheidsbril. Het montuurloze ontwerp met metalen onderdelen schept een nieuwe standaard op het gebied van stijlvolle oogbescherming. De MSA Alaska is lichtgewicht en heeft een neusbrug met kussentjes zodat de bril de hele dag comfortabel zit, en bovendien zeer slagvast is.

  € 8,50
 • MSA Veiligheidsbril Perspecta 2320

  MSA Veiligheidsbril Perspecta 2320

  MSA veiligheidsbril Perspecta 2320 Set. wordt geleverd met praktische stevige koker voor het bewaren en meedragen van uw bril. Sightgard coating. Uiterst krasbestendige zilveren spiegellens met anticondens coating. MSA veiligheidsbril Perspecta 2320 de beste oplossing voor buitenactiviteiten.

  € 14,50
 • MSA Veiligheidsbril Perspecta 1900

  MSA Veiligheidsbril Perspecta 1900

  MSA veiligheidsbril Perspecta 1900. Rechte brillenpoten (besparen lengte of hoekinstelling) met een combinatie van twee materialen. 8 gebogen hoge kwaliteit lens voor één van de meest heldere en panoramische zichtvelden. universele neusbrug. MSA veiligheidsbril Perspecta 1900 met gestileerd ontwerp veiligheidsbril met panoramisch zicht, ongelooflijk licht (27 gram) en comfortabel. Hoogste optische kwaliteit polycarbonaat lens, klasse 1. Impact graad F. Verkrijgbaar in verschillende lenskleuren, met anticondens optie.

  € 7,50
 • MSA Veiligheidsbril Perspecta 1320

  MSA Veiligheidsbril Perspecta 1320

  MSA veiligheidsbril Perspecta 1320. 3 verstelpostities voor de lenshoekinstelling en 3 posities voor de verstelling van de brillenpoten. Sightgard coating. volledig met de kromming van het gezicht meelopend met 9.75 gebogen polycarbonaat lens. Comfortabel en modern, voor universeel gebruik.

  € 6,75
 • MSA Veiligheidsbril Perspecta 1070

  MSA Veiligheidsbril Perspecta 1070

  MSA veiligheidsbril Perspecta 1070. De klassieke bril onder de panoramaveiligheidsbrillen met mono lens. beschikt over geïntegreerde zijbescherming. de poten van deze bril kunnen in 5 stappen worden versteld en kunnen ook aan de slaap worden aangepast. Bril met moderne om het hoofd gebogen lens voor goed en ruim zicht. De poten van deze brillen kunnen in 5 lengtes worden afgesteld. Polycarbonaat veiligheidslenzen, krasbestendige coating, optische klasse 1, slagbestendigheidsniveau F, 99% UV absorbtie.

  € 6,50
 • MSA Veiligheidsbril Perspecta 010

  MSA Veiligheidsbril Perspecta 010

  MSA veiligheidsbril Perspecta 010. 5 verstelposities voor de lenshoekinstelling en drie posities voor de instelling van de brillenpoot. volledig met de kromming van het gezicht meelopende 9 gebogen polycarbonaat lenzen bieden meer bedekking. Veiligheidsbril in high-tech stijl met ultieme bescherming en comfort. Het semi-montuur en de dunne brillenpoten creëren een model dat slechts 32 gram weegt. Uitstekend gezichtsveld en hoogste optische kwaliteit polycarbonate lens (klasse 1). Impact graad F. Verkrijgbaar in verschillene lenskleuren, met anticoncens optie.

  € 8,50
 • MSA Veiligheidsbril Alternator

  MSA Veiligheidsbril Alternator

  MSA veiligheidsbril Alternator. stijlvol tweekleuren montuur. Sightgard-coating. geventileerde brillenpoten met goede zijbescherming. geventileerde en niet-geventileerde stofbescherming leverbaar als toebehoren. uitwisselbare lenzen. Wordt geleverd in een zacht etui met koord.

  € 7,50
 • MSA Veiligheidsbril Perspecta 9000

  MSA Veiligheidsbril Perspecta 9000

  MSA veiligheidsbril Perspecta 9000. polycarbonaat lens met goed aansluitende pasvorm rondom biedt een uitmuntende slagbescherming rond de ogen. Revolutionaire tweecomponentenpoten van hard en zacht materiaal bieden een hoog draagcomfort. Extreem lichtgewicht (26 gram) veiligheidsbril met goed aansluitende pasvorm. Hoogste optische kwaliteit polycarbonaat lens, klasse 1. Impact graad F. Verkrijgbaar in verschillende lenskleuren.

  € 5,75
 • MSA Veiligheidsbril Racers

  MSA Veiligheidsbril Racers

  MSA veiligheidsbril Racers. dynamisch montuurmodel, leverbaar in zwart of met zilver/rode afwerking gecombineerd met een stijlvolle rode regenboog spiegellens. Sightgard-coating. vervormbare draadbrillenpoten voor aanpassen op verschillende hoofdomvang. Optimale stootbescherming in de beste stijl.

  € 7,50

Artikelen 1 tot 9 van 10 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight