Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

MSA Hoofdbescherming

MSA Hoofdbescherming

MSA hoofdbescherming verplicht? Een veiligheidshelm beschermt tegen blessures aan het hoofd die kunnen ontstaan door stoten of vallende voorwerpen. In de bouw, op werkplekken waar met hijskranen wordt gewerkt en in productiebedrijven is het dragen van een veiligheidshelm verplicht. Het signaal voor het verplicht dragen van een helm is een blauw bord, met daarop een witte afbeelding van een helm. Er bestaat een grote diversiteit aan helmen, waaronder helmen voor situaties waarin werknemers veel naar boven of beneden moeten kijken. Het dragen van een veiligheidshelm is niet altijd verplicht, maar vaak aan te raden. Desondanks dragen veel werknemers hun helm niet altijd, bijvoorbeeld omdat het te warm is of omdat de helm te makkelijk van het hoofd valt.

2 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • MSA V-Gard® Beschermende Cap

  MSA V-Gard® Beschermende Cap

  MSA V-Gard® Beschermende Cap. Het populaire en distinctieve V-Gard ontwerp is de meest vertrouwde hoofdbescherming geworden voor miljoenen mensen wereldwijd. De V-Gard is gemaakt van harde polyethyleen en daardoor licht, comfortabel en extreem sterk.

  € 15,00
 • MSA V-Gard® 500 Geventileerde Beschermkap Cap

  MSA V-Gard® 500 Geventileerde Beschermkap Cap

  MSA De V-Gard 500 is een kwalitatief hoogwaardige veiligheidshelm voor diverse toepassingen. De helm is gemaakt van hoge kwaliteit ABS (geventileerd en niet-geventileerd) met regengoot, en speciaal geschikt in combinatie met gehoorbescherming.

  € 17,50

2 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight