Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

MSA Gehoorbescherming

MSA Gehoorbescherming

MSA gehoorbescherming verplicht? Slecht horen als gevolg van lawaai behoort tot de meest voorkomende beroepsziekten en leidt vaak tot ernstige maatschappelijke en medische consequenties. MSA gehoorbescherming blijkt veelal noodzakelijk om lawaaislechthorendheid te voorkomen. Lawaaislechthorendheid treedt op als het geluidsniveau (volume) in de gehoorgang te hoog is, onafhankelijk van het feit of dit geluid mooi klinkt of als lawaai wordt waargenomen. Als vuistregel geldt: als het niet mogelijk is om zonder stemverheffing een gesprek te voeren met iemand binnen een straal van een meter, bestaat de kans op het ontwikkelen van lawaaidoofheid.

Artikelen 1 tot 9 van 10 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • MSA Left right Cut Off Pro Oorwarmer

  MSA Left right Cut Off Pro Oorwarmer

  MSA left right Cut Off Pro zijn niveau-afhankelijke gehoorbeschermers van een hoge kwaliteit en met een natuurlijke geluidsreductie. left/RIGHT CutOff Pro maakt verbale communicatie en het duidelijk horen van geluidssignalen, alarmen en andere belangrijke signalen mogelijk terwijl de gehoorbeschermers worden gedragen. Ze zijn ideaal voor gebruik op schietbanen, industrieën met hoog impulsgeluid, spoor- en wegenbouw, en andere gevaarlijke omgevingen.

  € 123,00
 • MSA FormFit Oordoppen

  MSA FormFit Oordoppen

  MSA FormFit oordoppen. Wanneer u er de voorkeur aan geeft om oordopjes weg te gooien na elk gebruik, dan zijn de MSA FormFit Disposable Oordopjes het perfecte antwoord. FormFit oordopjes bieden uitstekende geluidsafname en zijn daarbij uiterst comfortabel in het dragen.

  € 35,00
 • MSA RIGHT Oordoppen Hergebruik

  MSA RIGHT Oordoppen Hergebruik

  MSA RIGHT oordoppen hergebruik. Dit assortiment oordopjes is ontworpen voor maximale comfort en prestaties, door gebruik te maken van een gepatenteerd twee flens ontwerp om zo de vereiste akoestische afdichting te waarborgen. Ook leverbaar in blauw, volledig detecteerbare oordop, ideaal voor de levensmiddelenindustrie.

  € 65,00
 • MSA XLS Hoofdband Gehoorkap

  MSA XLS Hoofdband Gehoorkap

  MSA XLS hoofdband gehoorkap. Uitstekende geluidsdemping en maximale ruimte voor oren binnenin.

  € 15,75
 • MSA Left Right Cap Gemonteerd Oorwarmer

  MSA Left Right Cap Gemonteerd Oorwarmer

  MSA left en right is de eerste set gehoorbeschermers die echt persoonlijk is in de meest uitgebreide zin van het woord. Voor het allereerst verschilt de linker gehoorbeschermer van de rechter waardoor ze beter passen. Voor het allereerst is er een hoofdband gebaseerd op het concept dat onze oren niet „midden op” ons hoofd zijn gepositioneerd. Voor het allereerst is de oorschelp groot genoeg voor alle type oren, ongeacht de grootte. Daarom hebben we het unieke ontwerp beschermd. De MSA left en right zal op vele manieren veranderingen teweeg brengen. Daar kunt u zeker van zijn. Alle modellen zijn in vier kleuren verkrijgbaar - geel, blauw, wit en donkergrijs.

  € 22,50
 • MSA Supreme® Gehoorkap

  MSA Supreme® Gehoorkap

  MSA Supreme® Gehoorkap. De perfecte gehoorbeschermers voor de jachtsport en schietactiviteiten die een natuurlijk en realistisch geluid voortbrengen. Alle producent in de Supreme-serie zijn bestand tegen ruwe omgevingen. Dankzijde Supreme Pro kunt u praten met uw vrienden op het schietterrein, zelfs wanneer anderen bezig zijn met hun schietoefeningen. Met Supreme Pro hebt u meer dan gehoorbescherming: communicatie en geluidsversterking met geavanceerde technologie en toch eenvoudig in gebruik.

  € 195,00
 • MSA Supreme® Basic Gehoorkap

  MSA Supreme® Basic Gehoorkap

  MSA Supreme® Basic Gehoorkap. De perfecte gehoorbeschermers voor de jachtsport en schietactiviteiten die een natuurlijk en realistisch geluid voortbrengen. Alle producent in de Supreme-serie zijn bestand tegen ruwe omgevingen. Dankzijde Supreme Pro kunt u praten met uw vrienden op het schietterrein, zelfs wanneer anderen bezig zijn met hun schietoefeningen. Met Supreme Pro hebt u meer dan gehoorbescherming: communicatie en geluidsversterking met geavanceerde technologie en toch eenvoudig in gebruik.

  € 155,00
 • MSA Supreme® Pro WW Gehoorkap

  MSA Supreme® Pro WW Gehoorkap

  MSA Supreme® Pro WW Gehoorkap. De perfecte gehoorbeschermers voor leger en politie. De MSA Supreme Pro werd ontwikkeld om aan de vereisten van het leger te voldoen en is bijzonder betrouwbaar. Deze gehoorbeschermer biedt de meest innovatieve techniek: een effectieve geluiddemping en gelijktijdige versterking van belangrijke geluiden.

  € 449,95
 • MSA AM/FM Radio Oorwarmer

  MSA AM/FM Radio Oorwarmer

  MSA AM/FM Radio Oorwarmer Left / Right Dual Pro is een complete gehoorbescherming die een niveau-afhankelijke functie combineert met FM-radio. Dit biedt maximale veiligheid en gemak. left/RIGHT Dual Pro maakt veilig luisteren naar de radio mogelijk terwijl tegelijk omgevingsgeluiden, zoals alarmsignalen, bewegende voertuigen en andere belangrijke signalen hoorbaar blijven. Ze zijn ideaal voor langdurig gebruik in gevaarlijke omgevingen.

  € 110,00

Artikelen 1 tot 9 van 10 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight