Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

MSA Beschermde Kleding

MSA Beschermde Kleding

MSA beschermde kleding verplicht? Vaak zorgt werkkleding voor thermische isolatie of voor herkenbaarheid. Maar werkkleding kan ook bedoeld zijn om bescherming te beiden aan infrarood- en ultravioletstraling of aan vervuiling. Beschermende kleding moet bestand zijn tegen zo veel mogelijk vormen van gevaar, zoals die volgens de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) op de werkplek kunnen voorkomen. Dat kunnen vonken zijn bij laswerk of vezels bij asbestsanering. Ook zichtbaarheid kan een eis aan beschermende kleding zijn, bijvoorbeeld bij wegwerkers en bij de brandweer. Wanneer de werkgever op basis van de RI&E een keuze voor beschermende kleding heeft gemaakt, is het dragen ervan voor de werknemer verplicht.

6 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Beschermend Pak voor Tijdelijk Gebruik

  Beschermend Pak voor Tijdelijk Gebruik

  MSA beschermend pak voor tijdelijk gebruik. MSA beschermend pak voor tijdelijk gebruik beschermt u tegen stofdeeltjes, specifieke vloeistofdeeltjes, elektrostatische lading en verontreiniging door radioactieve deeltjes. Bovendien is het pak geschikt voor gebruik bij gevoelige werkprocessen en beschermt hierbij tegen verontreiniging door de drager van het pak in een steriele omgeving.

  € 14,95
 • MSA Vautex Elite ET

  MSA Vautex Elite ET

  MSA Vautex Elite ET is het chemiepak uit één stuk, dat betrouwbare bescherming biedt tegen gassen, dampen, vaste en vloeibare chemicaliën, besmettelijke stoffen, maar ook radioactieve besmetting. Vautex Elite ET is voorzien van een groot venster dat stevig is geïntegreerd in het pak, waardoor het totale gewicht wordt gereduceerd. De gasdicht te bevestigen en vervangbare laarzen en handschoenen bieden een hoge mate van veiligheid en flexibilteit. Of het nu is in de brandbestrijding, burger-bescherming of algemeen industriële toepassing, houden de gebruiker veilig.

  € 3.395,00
 • MSA Plastiklos Herbruikbare Suit

  MSA Plastiklos Herbruikbare Suit

  MSA Plastiklos Herbruikbare Suit. Bescherming tegen vaste en vloeibare chemicaliën. Leverbaar in 5 maten. Materiaal: kunststofvezel, aan beide zijden gecoat met Neoprene-Plus. Klittenbandsluitingen bij mouwen en broekspijpen.

  € 369,00
 • MSA Chempion Elite Chemie Pack

  MSA Chempion Elite Chemie Pack

  MSA Chempion Elite Chemie Pack. Een gasdicht pak is essentieel voor bescherming tegen vaste, vloeibare en gasvormige of dampvormige gevaarlijke stoffen (type 1a). Het pak moet licht in gewicht en comfortabel zijn en een "dikke huid" bieden met ontwerpdetails die uw werk verlichten en uw veiligheid bevorderen. De MSA Chempion Elite biedt dat allemaal en nog veel meer, zoals een meerlaags folielaminaat op het draagvlies

  € 2.295,00
 • MSA Vautex Elite 3S-L

  MSA Vautex Elite 3S-L

  MSA Vautex Elite 3S-L. High tech pak, vervaardigd uit een composiet, meerlaags materiaal. Ademhalingstoestel moet worden gedragen buiten het pak. Vast 3S-Masker, dubbele handschoensysteem en laarzen vervangbaar.

  € 2.995,00
 • Olie Bestendig Beschermend Pak

  Olie Bestendig Beschermend Pak

  Olie Bestendig Beschermend Pak. MSA olie bestendig beschermend pak voor tijdelijk gebruik beschermt u tegen stofdeeltjes, specifieke vloeistofdeeltjes, elektrostatische lading, verontreiniging door radioactieve deeltjes en besmettelijke ziektes. Bovendien is het pak geschikt voor gebruik bij gevoelige werkprocessen en beschermt hierbij tegen verontreiniging door de drager van het pak in een steriele omgeving.

  € 14,95

6 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight