Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

MSA Ademluchttoestellen

MSA Ademluchttoestellen

MSA ademluchttoestellen worden gebruikt door onder andere de brandweer om veilige ademlucht te verschaffen in een omgeving waar rook en/of schadelijke gassen etc. aanwezig zijn. Ademlucht bevat 21% zuurstofgas, 78% stikstofgas en 1% overige gassen, waaronder argon en koolstofdioxide. Een persluchttoestel en een zuurstoffles zijn voor het hierboven beschreven doel verkeerde benamingen. Om MSA ademluchttoestellen veilig te kunnen gebruiken is het raadzaam een speciale opleiding te volgen en een medische keuring te ondergaan. Het toestel bestaat uit een ademluchtfles(sen), draagframe, drukregelaar, ademhalingsautomaat, een middendruktoevoerslang, een reserveluchtwaarschuwingsfluit, overdrukventiel en gelaatstuk. De ademluchtflessen waren vroeger van staal, maar tegenwoordig steeds vaker van vezelversterkte kunststof, wat een behoorlijke gewichtsbesparing geeft. In moderne MSA ademluchttoestellen is vaak een bewegingsmelder ingebouwd die een alarmsignaal geeft als de gebruiker enige tijd niet beweegt. Bij een ongeval is de drager zo gemakkelijker te traceren. Ook kan de drager deze melder direct activeren om dat noodsignaal af te geven. Het is ook mogelijk om de ademluchtvoorraad, het luchtverbruik en eventuele noodsignalen op afstand te monitoren met behulp van speciale apparatuur.

5 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • MSA Airgo Compact

  MSA Airgo Compact

  MSA Airgo compact ademluchttoestel. De MSA AirGo compact is speciaal ontworpen voor noodsituaties en om te ontsnappen. Op schepen of in industriële installaties waar geteste units verplicht zijn isde AirGo compact een voor de hand liggende keuze. De ademautomaat AutoMaXX-AS is bevestigd aan de middelste drukleiding. Deno-nonsense systeem houdt de kosten tot een minimum zonder in te boetenveiligheid. De veiligheidsrelevante componenten, pneumatiek en toestelhouder zijn gelijkaan die van het MSA ademluchttoestellen met voorinstelling, hetgeen de AirGotot een volwaardig toestel voor de zwaarste omstandigheden, inclusiefbrandbestrijding maakt. EN 137: 2006, type 2. MED 96/98/EC. Wordt geleverd incl. masker.

  € 685,00
 • MSA Airgo Pro Ademluchttoestel

  MSA Airgo Pro Ademluchttoestel

  MSA ademluchttoestel AirGo pro, voorgeconfigureerd, EN 137:2006, type 2. Zoekt u een product met industriële kwaliteiten, voor een uitgebreid bereik van onderhouds of reddingsoperaties, dan is de MSA AirGo pro gereed voor bedrijf. Door de robuuste betrouwbaarheid, flexibiliteit en goede prijs en prestatieverhouding is het een populaire keuze voor toepassing in installaties, onder de grond, offshore en de scheepvaart.

  € 1.105,00
 • MSA Ademluchttoestel Airmaxx-SL

  MSA Ademluchttoestel Airmaxx-SL

  De Ademluchttoestel Airmaxx-SL. SingleLine ademluchttoestel ( slang-in-slang en nieuw reduceerbaar) met QUICKFILL aansluiting. MSA AirMaXX onafhankelijk ademluchttoestel. Voor normale en overdrukken, 200 en 300 bar, 1 of 2 flessen. AirMaXX heeft een instelbare rugplaat, comfortabel draagstel en heupstuk.

  € 1.625,00
 • MSA Masker 3S-PS-MaXX

  MSA Masker 3S-PS-MaXX

  De MSA masker 3s-PS-MaXX. MSA gezichtmasker 3S PS MaXX met adembescherming in zeer comfortabel en kwalitatief hoogstaand rubber. Spraakoverdracht gebeurt via het spreekmembraan dat zorgt voor een duidelijkestemoverdracht. Uitademventiel bevindt zich op het laagste punt van het maskeren heeft een grote diameter, hetgeen resulteert in een lage uitademweerstand.

  € 295,00
 • MSA Advantage 3100 Single Volgelaatsmasker

  MSA Advantage 3100 Single Volgelaatsmasker

  MSA Advantage 3100 " single" volgelaatsmasker. Het opzetten van de Advantage met het geoctrooide bandenstel gaat ongelofelijk snel, gemakkelijk en zonder haren uit te trekken.

  € 145,00

5 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight