Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

MSA Safety

MSA Safety

         ademluchttoestel                             msa ademluchttoestellen                               vluchtmaskers                             msa vluchtmaskers        

MSA Safety bij Brandbeveiligingonline.nl. Veiligheid is ons handelsproduct. MSA producten zijn weliswaar eenvoudig in gebruik en onderhoud, het zijn ook buitengewoon geavanceerde instrumenten en beschermende uitrusting. Het resultaat van talloze onderzoeks- en ontwikkelingsuren, onophoudelijk testen en een niet aflatende toewijding aan kwaliteit waardoor levens worden gered en duizenden mannen en vrouwen elke dag weer worden beschermd. Veel van onze zeer populaire producten zijn een combinatie van elektronica, mechanische systemen en geavanceerd materiaal zodat gebruikers overal ter wereld zelfs in de meest gevaarlijke omstandigheden beschermd blijven.

Artikelen 1 tot 9 van 49 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • MSA Responder Veiligheidsbril

  MSA Responder Veiligheidsbril

  MSA Responder Veiligheidsbril. Deze duurzame, medium-schokbestendige veiligheidsbril is speciaal ontwikkeld voor de unieke behoeften van personeel van hulpdiensten. Kenmerken zijn een minimaal geprofileerd ontwerp, transparant dubbel zichtscherm en brandvertragend materiaal. Het buitenste zichtscherm van polycarbonaat is krasbestendig, terwijl het binnenste zichtscherm van acetaat een uitstekende bescherming tegen condenseren biedt. Het op het gelaat afgestemde ontwerp en de instelbare hoofdband bieden een zekere, comfortabele pasvorm.

  € 35,00
 • MSA ArcSafe Harnas

  MSA ArcSafe Harnas

  Het MSA ArcSafe harnas, dat oorspronkelijk in de VS werd ontwikkeld, om te voldoen aan de strenge eisen van de ASTM F887-05 norm en te beschermen tegen vlambogen tot 40 cal/cm2, voldoet aan de eisen van onderhouds- en elektriciteitsmedewerkers.

  € 185,00
 • MSA Gravity Harnas

  MSA Gravity Harnas

  MSA gravity harnas. Het MSA Gravity harnas is geschikt voor gecontroleerd afdalen, positionering, ladderklimmen, reddingswerk en valstoppen. Het heeft een cross-over ontwerp met D-ringen op voor- en achterkant, Qwik-Fit beenbanden en een integrale belastingsindicator die u waarschuwt wanneer het harnas betrokken is geweest bij een val.

  € 0,00
 • MSA TechnaCurv® Harnasgordel

  MSA TechnaCurv® Harnasgordel

  De MSA TechnaCurv harnasgordel is ontworpen voor uw comfort. Lichaamsbanden die naar beneden te verstellen zijn maken het afstellen eenvoudiger.

  € 0,00
 • MSA Workman SRL

  MSA Workman SRL

  MSA Workman SRL. Zelf oprollende vanglijnen zijn snel handelende valstoppers die de afstand van de vrije val, de vertragingsafstand en vrije valkrachten beperken zonder de bewegingsvrijheid in te perken. Deze vanglijnen zijn ideaal bij het beklimmen van ladders of andere situaties waarbij verticale mobiliteit nodig is.

  € 385,00
 • MSA Workman Serie

  MSA Workman Serie

  MSA Workman valbeveiliging serie van MSA. Cijfers bewijzen elk jaar weer dat gebrek aan valbescherming een belangrijke factor is bij ongelukken en letsel op het werk. Met de MSA Workman productlijn kunt u uw werknemers comfortabele valbeveiligingssystemen bieden van optimale kwaliteit. De systemen combineren kwaliteit, comfort en gebruikswaarde.

  € 75,00
 • MSA EVOTECH Harnas

  MSA EVOTECH Harnas

  MSA Evotech harnas van MSA. De MSA EVOTECH harnassen, waarin de laatste technologie op het gebied van veiligheid en comfort zijn toepast, zijn ontworpen voor veeleisende gebruikers voor dagelijks gebruik.

  Normale Prijs: € 230,00

  Aanbiedingsprijs: € 199,95

 • MSA Alaska Veiligheidsbril

  MSA Alaska Veiligheidsbril

  MSA Alaska veiligheidsbril. Het montuurloze ontwerp met metalen onderdelen schept een nieuwe standaard op het gebied van stijlvolle oogbescherming. De MSA Alaska is lichtgewicht en heeft een neusbrug met kussentjes zodat de bril de hele dag comfortabel zit, en bovendien zeer slagvast is.

  € 8,50
 • MSA V-Gard® Beschermende Cap

  MSA V-Gard® Beschermende Cap

  MSA V-Gard® Beschermende Cap. Het populaire en distinctieve V-Gard ontwerp is de meest vertrouwde hoofdbescherming geworden voor miljoenen mensen wereldwijd. De V-Gard is gemaakt van harde polyethyleen en daardoor licht, comfortabel en extreem sterk.

  € 15,00

Artikelen 1 tot 9 van 49 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight