Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Ei 146RF rookmelder

Ei 146RF rookmelder

More Views

Deze complete actieset bestaat uit de Ei 146 rookmelder en Ei 168RC montagevoet. De rookmelder is met behulp van de meegeleverde RF montagevoet draadloos koppelbaar tot 20 rook-en hittemelders. Complete levering van een Ei 146RF rookmelder 230V en Ei 168RC RF sokkel. De Ei146 RF rookmelder is een optische rookmelder die op 230 volt AC netspanning werkt, en heeft een alkaline batterij back-up met een levensduur van maximaal 4 jaar in de stand-by modus en voor maximaal 2 jaar zonder netstroom. Alleen voor gebruik met Ei Electronics Easi-fit systeem.

Schrijf een review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 70,00

Met deze sokkel kunt u uw Ei rookmelders draadloos koppelen.
Ook de hittemelder Ei 144 kunt u koppelen met de rookmelder Ei 146.

Eigenschappen Ei 146RF rookmelder

- Easi-fit® systeem met standaard meegeleverde sokkel.
- Voedingsspanning 230Vac CE, NEN-EN 14064, KOMO en Keurmerkinstituut gecertificeerd
- Geschikt voor detectie van smeulbranden (universeel toepasbaar)
- Met 9V alkaline back-up batterij
- Onderling koppelbaar tot 20 stuks (zowel hitte- als rookmelders)
- Toepasbaar conform NEN 2555 en Bouwbesluit
- Afmetingen Ø x h: 152mm x 50mm
- Incl. Brandbeveiligingonline.nl 5 jaar garantie!

Met deze sokkel kunt u uw Ei rookmelders draadloos koppelen. 
 
Ook de hittemelder Ei 144 kunt u koppelen met de rookmelder Ei 146.


Betrouwbare melding   Ei melders garanderen een betrouwbare melding. Door de grote rookkamer wordt de invloed van stof beperkt waardoor de kans op vals alarm erg klein is. Ook het insectenscherm en de EMC afscherming dragen hier aan bij.


Back-up systeem   Voor een gegarandeerde werking ook bij spanningsuitval zijn alle Easi-fit® melders uitgevoerd met een back-up. De back-up spanning wordt door de melder gecontroleerd en bij een te lage spanning geeft de melder gedurende één maand elke 40 seconden een piepsignaal.


Koppelbaar   Voor een verhoogde veiligheid is het aan te bevelen de melders binnen één woning of appartement met elkaar te koppelen. Alle Easi-fit® melders zijn onderling koppelbaar: de melder die in alarm gaat activeert alle gekoppelde melders.


Draadloze RF (Radio Frequentie) koppeling   De melders communiceren met elkaar door middel van Easi-fit® RF sokkels die radiografisch verbinding met elkaar maken. Bij dit systeem kunnen maximaal 30 melders met elkaar communiceren. Daarbij is het ook mogelijk dat de melders selectief op elkaar worden ingeleerd. Bedrade én draadloze (RF) verbindingen kunnen in één installatie gecombineerd worden.


Test- en Hush functie   Alle melders zijn uitgevoerd met een test/hush knop. Deze knop heeft twee functies: de maandelijkse controle van de melder en het tijdelijk (10 min.) verlagen van de gevoeligheid van de melder (bijv. tijdens het schoonmaken van de melder). Bij het testen van de melder wordt zowel de rookkamer (of in geval van de hittemelder de sensor) als de elektronica en de hoorn getest.

Professionele Ei rookmelder 146 op 230 Volt + 9V Alkaline backup + draadloze sokkel.  Nu in 1 kant en klaar pakket.

Gewicht 400 gram
Voor een gegarandeerde werking ook bij spanningsuitval zijn alle Easi-fit® melders uitgevoerd met een back-up. De back-up spanning wordt door de melder gecontroleerd en bij een te lage spanning geeft de melder gedurende één maand elke 40 seconden een piepsignaal.
Jaarlijks onderhoud nodig aan uw Ei rookmelders, hittemelders of CO melders? Vraag nu een vrijblijvende offerte bij ons aan.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Ei 166E-RF rookmelder

Ei 166E-RF rookmelder

€ 90,00
Ei 166E rookmelder

Ei 166E rookmelder

€ 48,00
   
U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight