Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Ei 146 Rookmelder 230V

Ei 146 Rookmelder 230V

More Views

De Ei 146 rookmelder is aan te sluiten op 230v netstroom en voorzien van een alkaline back-up batterij. Deze Ei rookmelder is bekabeld te koppelen tot 20 rook-en hittemelders. De rookmelder van Ei Electronics staat garant voor een betrouwbare melding. De in de rookmelder aanwezige rookkamer draagt er zorg voor dat de invloed van stof minimaal is. Hierdoor is de kans op een vals alarm zeer gering. Ook het insectenscherm en de EMC afscherming dragen hier aan bij.

Schrijf een review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 25,00

Heeft een nieuwe Ei 146 rookmelder nodig? Of wilt de reeds aanwezige Ei 146 rookmelder of Ei 141 rookmelder (vorige type) vervangen. Dit kan, dit product is direct uit voorraad leverbaar! Indien u met de Ei 146 rookmelder één of meerdere hittemelders wilt koppelen kunt u de Ei 144 hittemelder meebestellen, deze is bekabeld te koppelen met de Ei 146 rookmelder.

Eigenschappen EI 146 rookmelder van Ei electronics 

- Easi-fit® systeem, met standaard meegeleverde sokkel.
- Geschikt voor detectie van smeulbranden (universeel toepasbaar)
- Voorzien van 9Volt alkaline back-up batterij, voedingsspanning 230Vac
- Onderling koppelbaar tot 20 stuks (zowel hitte- als rookmelders)
- Voldoet aan: NEN-EN 14604, NEN 2555, CE, KOMO
- Afmetingen Ø x h: 152mm x 50mm
- 5 jaar garantie

Betrouwbare melding  
Heeft een nieuwe Ei 146 rookmelder, of wilt de oude Ei 146 rookmelder vervangen. De Ei melder garandeert een betrouwbare melding. Door de aanwezige rookkamer wordt de invloed van stof beperkt waardoor de kans op vals alarm erg klein is. Ook het insectenscherm en de EMC afscherming dragen hier aan bij.

Back-up systeem  
Voor een gegarandeerde werking ook bij spanningsuitval zijn alle Easi-fit® melders uitgevoerd met een back-up. De back-up spanning wordt door de melder gecontroleerd en bij een te lage spanning geeft de melder gedurende één maand elke 40 seconden een piepsignaal.

Koppelbaar  
Voor een verhoogde veiligheid is het aan te bevelen de melders binnen één woning of appartement met elkaar te koppelen. Alle Easi-fit® melders zijn onderling koppelbaar: de melder die in alarm gaat activeert alle gekoppelde melders. De verbinding kan op twee manieren tot stand komen:

Bedraad koppelen  
Hierbij worden de melders met een oranje montagedraad (H05V-U 1,5 mm2 of H07V-U 2,5mm2) via de interconnect aansluiting (IC) gekoppeld. Alle melders dienen hierbij op één lichtgroep te worden aangesloten. Er kunnen tot 20 melders met elkaar gekoppeld worden.

Draadloze RF (Radio Frequentie) koppeling  
Hierbij communiceren de melders met elkaar door middel van Easi-fit® RF sokkels die radiografisch verbinding met elkaar maken. Bij dit systeem kunnen maximaal 30 melders met elkaar communiceren. Daarbij is het ook mogelijk dat de melders selectief op elkaar worden ingeleerd. Bedrade én draadloze (RF) verbindingen kunnen in één installatie gecombineerd worden.

Gewicht 300 gram
Voor een gegarandeerde werking ook bij spanningsuitval zijn alle Easi-fit® melders uitgevoerd met een back-up. De back-up spanning wordt door de melder gecontroleerd en bij een te lage spanning geeft de melder gedurende één maand elke 40 seconden een piepsignaal.
Jaarlijks onderhoud nodig aan uw Ei rookmelders, hittemelders of CO melders? Vraag nu een vrijblijvende offerte bij ons aan.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Ei 166E rookmelder

Ei 166E rookmelder

€ 48,00
Ei 166E-RF rookmelder

Ei 166E-RF rookmelder

€ 90,00
Ei 146 Rookmelder per 10 Stuks Verpakt

Ei 146 Rookmelder per 10 Stuks Verpakt

€ 270,00
 
U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight