Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Hikvision Camerabeveiliging

Succes van Hikvision Nederland is onstuitbaar

Wereldwijd is Hikvision Nederland inmiddels No.1 fabrikant voor NVR/DVR's en No.5 voor camera's (volgens onderzoek IMS Research). Brandbeveiligingonline.nl distribueert en ondersteunt Hikvision in Nederland en de Benelux.      

Top-50 snelste groeiers  

700 van de 2200 medewerkers van Hikvision Nederland werken in R&D. Door voortdurende innovaties heeft het Hikvision tot driemaal op rij in de top-50 snelst groeiende hi-tech bedrijven in China gebracht. Brandbeveiliogingonline.nl brengt al deze innovaties steeds als eerste in de Benelux, zoals destijds de producten met H264-copressie en de nieuwste IP-speeddome camera.      

Software en nog eens software  Het succes van Hikvision Nederland is ook opgepakt door de makers van Video Management Software. Deze integreren allen in hoog tempo de diverse camera's en DVR's. De lijst is inmiddels (aug 2010) gegroeid tot 31! Onder deze niet de minste namen: Guardall en Artec (via Brandbeveiligingonline.nl te verkrijgen) en verder Milestone, Mirasys, Lenel, Genetec en Pelco.      

Brandbeveiligingonline.nl Fire en Security  

Brandbeveiligingonline.nl Fire en Security is de grootste onafhankelijke distributeur en system-integrator in de Benelux. Brandbeveiligingonline.nl ondersteunt haar installateurs en dealers met goede producten en diensten. Daartoe biedt Brandbeveiligingonline.nl 24/7 ondersteuning en zijn er diensten voor projectbegeleiding, inbedrijfstellen, certificeren, trainingen, marketinghulp, telefonische helpdesk en een snelle levering van producten uit voorraad.  

Brandbeveiligingonline.nl Fire en Security heeft door specialistische kennis, ervaring en innovatie gezorgd voor vooraanstaande richtlijnen en nieuwe producten in Nederland op het gebied van de productgroepen branddetectie, inbraakbeveiliging, cameratoezicht en toegangsbeheer.

Brandbeveiligingonline.nl bestaat al bijna 12 jaar en heeft vestigingen in Nederland, Belgie en Duitsland      

Voor vragen omtrent Hikvision Nederland Camerabeveiliging kunt u zich wenden tot:  

Hikvision Nederland: , Product & Marketing Manager, rick@rhbrandbeveiliging.nl, +31 180 556 747.  
Hikvision Belgie: , General Manager, alex@rhbrandbeveiliging.be, +31 180 556 747.

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight