Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Yuasa Accu's

Yuasa Accu's

Brandbeveiligingonline.nl levert Yuasa accu's, Brandbeveiligingonline.nl is sinds 1988 begonnen met het importeren van Yuasa accu’s voor brandmeldinstallatie toepassingen. Yuasa is een van 's werelds grootste fabrikanten en leveranciers van VRLA accu’s, met wereldwijde productievestigingen en een uitgebreid marketing- en distributienetwerk over de hele wereld. Sinds het begin van de 20e eeuw staat Yuasa open voor nieuwe ontwikkelingen van loodaccu’s. Toegepast onderzoek en het investeren in moderne fabrieken voldoen aan de toenemende behoefte van betrouwbare Yuasa accu’s voor bijvoorbeeld brandmeldinstallaties.

Artikelen 1 tot 9 van 14 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Yuasa Accu NP 1.2 - 6

  Yuasa Accu NP 1.2 - 6

  De Yuasa NP 1.2 - 6 accu. Zoekt u een specifieke accu voor uw brandmeldinstallatie? Brandbeveiligingonline.nl heeft al jarenlang ervaring op het gebied van advies en levering van AGM accu's voor brandmeldsystemen. Wij beschikken over een breed assortiment op het gebied van loodaccu’s voor brandmeldsystemen en brandmeldinstallaties.

  € 25,00
 • Cellpower CPL 150 - 12

  Cellpower CPL 150 - 12

  Cellpower CPL 150 - 12 AGM accu. Zoekt u een specifieke accu voor uw brandmeldinstallatie? Brandbeveiligingonline.nl heeft al jarenlang ervaring op het gebied van advies en levering van AGM accu's voor brandmeldsystemen. Wij beschikken over een breed assortiment op het gebied van loodaccu’s voor brandmeldsystemen. Brandbeveiligingonline.nl heeft al jarenlang ervaring op het gebied van advies en levering van AGM accu's en accupacks voor noodverlichting. Wij beschikken over een zeer breed assortiment op het gebied van loodaccu’s en accupacks voor noodverlichting

  € 480,00
 • Cellpower CPL 9 - 12 L

  Cellpower CPL 9 - 12 L

  Cellpower CPL 9 - 12 L AGM accu. Zoekt u een specifieke accu voor uw brandmeldinstallatie? Brandbeveiligingonlione.nl heeft al jarenlang ervaring op het gebied van advies en levering van AGM accu's voor brandmeldsystemen. Wij beschikken over een breed assortiment op het gebied van loodaccu’s voor brandmeldsystemen. Brandbeveiligingonline.nl heeft al jarenlang ervaring op het gebied van advies en levering van AGM accu's en accupacks voor noodverlichting. Wij beschikken over een zeer breed assortiment op het gebied van loodaccu’s en accupacks voor noodverlichting.

  € 80,00
 • Yuasa NP 65 - 12I

  Yuasa NP 65 - 12I

  Yuasa NP 65 - 12I accu. Zoekt u een specifieke accu voor uw brandmeldinstallatie? Brandbeveiligingonline.nl heeft al jarenlang ervaring op het gebied van advies en levering van AGM accu's voor brandmeldsystemen. Wij beschikken over een breed assortiment op het gebied van loodaccu’s voor brandmeldsystemen.

  € 245,00
 • Yuasa NP 38 - 12I

  Yuasa NP 38 - 12I

  Yuasa NP 38 - 12I AGM accu. In de beveiligingsbranche zijn er vele toepassingen waarin een accu wordt gebruikt. Per specifieke toepassing levert Intercel de juiste accu. Zoekt u een accu voor uw alarmsysteem, brandmeldsysteem of noodverlichting? Hieronder kunt u per toepassingsgroep de juiste serie AGM accu’s uitkiezen. Wij beschikken over een zeer breed assortiment met loodaccu's voor de beveiligingsbranche.

  € 205,00
 • Yuasa Accu NP 24 - 12I

  Yuasa Accu NP 24 - 12I

  Yuasa Accu AGM NP 24 - 12I verplicht nodig? Voor beveiligingstoepassingen is de kwaliteit van accu's erg belangrijk. Een slechte kwaliteit van de accu's zorgt voor veel storingsmeldingen. Brandbeveiligingonline.nl heeft al jarenlang ervaring op het gebied van advies en levering van AGM accu's voor alarmsystemen. Daarom leveren wij de meest betrouwbare accu voor uw brandmeldsysteem om storingen te voorkomen.

  € 150,00
 • Yuasa Accu NP 12 - 12

  Yuasa Accu NP 12 - 12

  Yuasa NP 12 - 12 Accu AGM. Voor beveiligingstoepassingen is de kwaliteit van accu's erg belangrijk. Een slechte kwaliteit van de accu's zorgt voor veel storingsmeldingen. Brandbeveiligingonline.nl heeft al jarenlang ervaring op het gebied van advies en levering van AGM accu's voor alarmsystemen. Daarom leveren wij de meest betrouwbare accu voor uw brandmeldsysteem om storingen te voorkomen.

  € 85,00
 • Yuasa Accu NP 7 - 12I

  Yuasa Accu NP 7 - 12I

  Yuasa NP 7 - 12I accu AGM. Voor beveiligingstoepassingen is de kwaliteit van accu's erg belangrijk. Een slechte kwaliteit van de accu's zorgt voor veel storingsmeldingen. Brandbeveiligingonline.nl heeft al jarenlang ervaring op het gebied van advies en levering van AGM accu's voor alarmsystemen. Daarom leveren wij de meest betrouwbare accu voor uw brandmeldsysteem om storingen te voorkomen.

  € 125,00
 • Yuasa Accu NP 7 - 12 AGM

  Yuasa Accu NP 7 - 12 AGM

  Yuasa Accu NP 7 - 12 AGM brandmeldinstallatie accu nodig? Zoekt u een specifieke accu voor uw brandmeldinstallatie? Brandbeveiligingonline.nl heeft al jarenlang ervaring op het gebied van advies en levering van AGM accu's voor brandmeldsystemen. Wij beschikken over een breed assortiment op het gebied van loodaccu’s voor brandmeldsystemen.

  € 60,00

Artikelen 1 tot 9 van 14 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight