Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Solo Detectors Testers

Brandbeveiligingonline.nl is de distributeur voor Solo detector testers in Nederland en levert uit voorraad. Voor het onderhoud aan een brandmeldinstallatie is het van belang dat de diverse systeemonderdelen periodiek op werking beproefd worden. In Nederland worden rookmelders veelvuldig toegepast als brandmelder. Daar melders tegen het plafond gemonteerd worden zijn deze vaak lastig te benaderen. Hiervoor biedt Brandbeveiligingonline oplossingen uit het programma van Solo detector testers.

Artikelen 1 tot 9 van 35 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • SOLO A3 rookmelders testgas

  SOLO A3 rookmelders testgas

  Goedgekeurd over de hele wereld Solo A3 testgas om rookmelders te testen, deeltjes die gevonden worden in de rook, voor een volledige naleving voor functioneel testen. Ontworpen voor gebruik met de Solo 330 en 332 Solo dispensers is Solo de professionele keuze voor de uiteindelijke waarde van uw rookmelders. Solo A3 Aerosol is bewezen dat de eigenschappen van vitaal belang bevatten voor de markt en hierbij de brandbeveiliging te waarborgen.

  € 25,00
 • SOLO C3 CO detector testgas

  SOLO C3 CO detector testgas

  Met dit Solo CO testgas kunt u in een handomdraai koolmonoxidemelders testen op werking en juist functioneren. Geschikt voor het circa 125 keer testen van CO-melders. Solo CO spray detector testgas. CO stimulans in de traditionele spuitbus onder druk. Solo C3 spray wordt gebruikt met de Solo Aereol of Testifire, maar kan ook rechtstreeks worden gebruikt om CO detectoren te testen.

  € 30,00
 • SOLO A7 detectorreiniger

  SOLO A7 detectorreiniger

  Solo A7 detectorreiniger voor het reinigen van rookmelders en koolmonoxidemelders. Spuitbus met 250 ml detectorreiniger. Door de spray in de melder te spuiten wordt deze gereinigd. De Solo A7 detector reiniger is een van de vele apparaten die betrokken zijn bij het ​​onderhoud aan uw Ei brandmelders. Handige accessoire om detector te testen.

  € 25,00
 • SOLO 100 uitschuifbare glasvezelbuis

  SOLO 100 uitschuifbare glasvezelbuis

  Solo 100 telescopische buis strekt zich uit van 1.26 tot 4.5 meter in 4 secties, bereikbaarheid naar de rookmelders gemonteerd tot 6 meter. De hoogte kan worden verhoogd door de Solo 101 met 1,13 meter te verlengen tot een maximum werkhoogte tot 6 meter.

  € 325,00
 • SOLO 101 uitschuifbare glasvezelbuis

  SOLO 101 uitschuifbare glasvezelbuis

  Solo 101 uitschuifbare test glasvezelbuis 1,13 meter. Gemaakt van duurzaam materiaal hetzelfde als de Solo 100, de Solo 101 is ideaal voor het bereiken en testen van rookmelders gemonteerd op plafonds net boven handbereik hoogte, of voor de uitbreiding van de Solo 100 uitschuifbare glasvezelbuis. Maximale aanbevolen glasvezelbuis is 9 meter.

  € 78,00
 • SOLO 108 uitschuifbare glasvezelbuis

  SOLO 108 uitschuifbare glasvezelbuis

  Solo 108 uitschuifbare test glasvezelbuis 2,5 meter. De Solo 108 telescopische glasvezelbuis strekt zich uit van 1.26 tot 2.5 meter in 2 secties die toegang geeft tot rookmelders tot 4 meter met persoonslengte.

  € 190,00
 • SOLO 808 rookmelder startersset

  SOLO 808 rookmelder startersset

  De Solo 808 rookmelder starter set is een set voor het testen van rookmelders tot 4 meter hoog. Solo materiaal is verkrijgbaar in een aantal overzichtelijke kits. Of uw behoefte is aan een eenvoudige starter kit, een universele rook test kit, of een allesomvattende kit met een warmte- detector tester, is er één beschikbaar. Grotere kits worden geleverd met een speciaal ontworpen Solo opbergtas, waarbij alle instrumenten een ingenieur behoeften voor het testen houdt - niet alleen praktisch, maar ook het geven van een professioneel imago bij aankomst op uw werkvloer.

  € 335,00
 • SOLO 809 rookmelder startersset

  SOLO 809 rookmelder startersset

  De Solo 809 rookmelder starter set is een set voor het testen van rookmelders tot 6 meter hoog. Solo materiaal is verkrijgbaar in een aantal overzichtelijke kits. Of uw behoefte is aan een eenvoudige starter kit, een universele rook test kit, of een allesomvattende kit met een warmte- detector tester, is er één beschikbaar. Grotere kits worden geleverd met een speciaal ontworpen Solo opbergtas, waarbij alle instrumenten een ingenieur behoeften voor het testen houdt - niet alleen praktisch, maar ook het geven van een professioneel imago bij aankomst op uw werkvloer.

  € 480,00
 • SOLO 810 rookmelder startersset

  SOLO 810 rookmelder startersset

  De Solo 810 rookmelder starter set is een set voor het testen van rookmelders tot 3 meter hoog. Solo materiaal is verkrijgbaar in een aantal overzichtelijke kits. Of uw behoefte is aan een eenvoudige starter kit, een universele rook test kit, of een allesomvattende kit met een warmte- detector tester, is er één beschikbaar. Grotere kits worden geleverd met een speciaal ontworpen Solo opbergtas, waarbij alle instrumenten een ingenieur behoeften voor het testen houdt - niet alleen praktisch, maar ook het geven van een professioneel imago bij aankomst op uw werkvloer.

  € 235,00

Artikelen 1 tot 9 van 35 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight