Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Ontruimingsinstallatie

Ontruimingsinstallatie

Met een ontruimingsinstallatie kunnen personen bij brand, ontploffingsgevaar of andere calamiteiten een handmelder indrukken waardoor de signaalgevers (sirenes) in werking worden gesteld. Hierdoor kan snel tot ontruiming van het pand worden overgegaan. Een ontruimingsinstallatie is een effectief instrument om te ontruimen. Zo kunnen deze installaties gebruikt worden om deuren te ontgrendelen of te openen zodat de vluchtwegen vrij komen. De ontruimingsinstallatie moet wat betreft de aanleg voldoen aan de NEN-2575. In deze norm wordt aangegeven waar een installateur zich aan moet houden. Ook hebben deze installaties geen directe doormelding naar de brandweer. Ontruimingsinstallaties dienen ervoor om personen te waarschuwen voor gevaarlijke situaties zodat deze personen het pand kunnen ontvluchten.

8 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Notifier Ontruimingsinstallatie NFS2

  Notifier Ontruimingsinstallatie NFS2

  Conventionele ontruimingsinstallatie NFS2 verplicht nodig voor uw bedrijf? De NFS2 zone conventionele ontruimingsinstallatie is ontwikkeld voor zowel installateurs en eindgebruikers. Conventionele ontruimingsinstallatie NFS2. Brandbeveiligingonline.nl beschikt uitsluitend over vakmensen met uitgebreide ervaring in de brandbeveiliging waardoor wij snel en doeltreffend kunnen werken. Onze servicedienst zijn op elk moment goed bereikbaar en kunnen u helpen bij technische problemen aan uw brandmeldinstallatie.

  € 365,00
 • Notifier Ontruimingsinstallatie NFS4

  Notifier Ontruimingsinstallatie NFS4

  Conventionele ontruimingsinstallatie NFS4 verplicht nodig voor uw bedrijf? De NFS4 zone conventionele ontruimingsinstallatie is ontwikkeld voor zowel installateurs en eindgebruikers. Conventionele ontruimingsinstallatie NFS4. Brandbeveiligingonline.nl beschikt uitsluitend over vakmensen met uitgebreide ervaring in de brandbeveiliging waardoor wij snel en doeltreffend kunnen werken. Onze servicedienst zijn op elk moment goed bereikbaar en kunnen u helpen bij technische problemen aan uw brandmeldinstallatie.

  € 399,00
 • Notifier Ontruimingsinstallatie NFS8

  Notifier Ontruimingsinstallatie NFS8

  Conventionele ontruimingsinstallatie NFS8 verplicht nodig voor uw bedrijf? De NFS8 zone conventionele ontruimingsinstallatie is ontwikkeld voor zowel installateurs en eindgebruikers. Conventionele ontruimingsinstallatie NFS8. Brandbeveiligingonline.nl beschikt uitsluitend over vakmensen met uitgebreide ervaring in de brandbeveiliging waardoor wij snel en doeltreffend kunnen werken. Onze servicedienst zijn op elk moment goed bereikbaar en kunnen u helpen bij technische problemen aan uw brandmeldinstallatie.

  € 495,00
 • Morley Horizon Ontruimingsinstallatie HRZ2

  Morley Horizon Ontruimingsinstallatie HRZ2

  Morley Horizon Ontruimingsinstallatie HRZ2. De Morley Horizon HRZ2-8 ontruimingsinstallaties werden ontwikkeld om de installatie te vereenvoudigen. De behuizing bestaat uit een monteerbare back box en een deksel. Deze back box is voorzien van een centraal gat en twee extra gaten onder hoek gefreesd om de ontruimingsinstallatie op een eenvoudige manier waterpas te bevestigen. De HRZ2-8 zone conventionele ontruimingsinstallaties zijn ontwikkeld voor zowel installateurs en eindgebruikers, en bieden een technisch geavanceerde reeks aan mogelijkheden en functies terwijl ze makkelijk programmeerbaar, installeerbaar en te bedienen blijven.

  € 370,00
 • Morley Horizon Ontruimingsinstallatie HRZ4

  Morley Horizon Ontruimingsinstallatie HRZ4

  Morley Horizon Ontruimingsinstallatie HRZ4. De Morley Horizon HRZ2-4 ontruimingsinstallaties werden ontwikkeld om de installatie te vereenvoudigen. De behuizing bestaat uit een monteerbare back box en een deksel. Deze back box is voorzien van een centraal gat en twee extra gaten onder hoek gefreesd om de ontruimingsinstallatie op een eenvoudige manier waterpas te bevestigen. De HRZ2-4 zone conventionele ontruimingsinstallaties zijn ontwikkeld voor zowel installateurs en eindgebruikers, en bieden een technisch geavanceerde reeks aan mogelijkheden en functies terwijl ze makkelijk programmeerbaar, installeerbaar en te bedienen blijven.

  € 455,00
 • Morley Horizon Ontruimingsinstallatie HRZ8

  Morley Horizon Ontruimingsinstallatie HRZ8

  Morley Horizon Ontruimingsinstallatie HRZ8. De Morley Horizon HRZ2-8 ontruimingsinstallaties werden ontwikkeld om de installatie te vereenvoudigen. De behuizing bestaat uit een monteerbare back box en een deksel. Deze back box is voorzien van een centraal gat en twee extra gaten onder hoek gefreesd om de ontruimingsinstallatie op een eenvoudige manier waterpas te bevestigen. De HRZ2-8 zone conventionele ontruimingsinstallaties zijn ontwikkeld voor zowel installateurs en eindgebruikers, en bieden een technisch geavanceerde reeks aan mogelijkheden en functies terwijl ze makkelijk programmeerbaar, installeerbaar en te bedienen blijven.

  € 625,00
 • Bedieningspaneel Ontruimingsalarm

  Bedieningspaneel Ontruimingsalarm

  Handmelder bedieningspaneel ontruimingsalarm opbouw en inbouw leverbaar.

  € 255,00
 • Handmelder Ontruimingsinstallatie

  Handmelder Ontruimingsinstallatie

  Handmelder nodig? Conventionele handbrandmelder tbv een ontruimingsinstallatie, brandmeldinstallatie of brandmeldcentrale

  € 30,00

8 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight