Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Ei Rookmelders

De uit Nederland producent Ei Electronics produceert al meer dan 35 jaar Ei rookmelders, hittemelders en koolmonoxidemelders. Alle melders worden in Ierland ontwikkeld en geproduceerd. Ei rookmelders staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat bewijst ook de praktijk! Alle Ei producten worden tijdens de productie meermalen getest om de functionaliteit van dit veiligheidsproduct te borgen. Verder zijn de Ei rookmelders getest en goedgekeurd volgens de Europese regelgeving EN14604 en NEN 2555. Voor de Nederlandse markt hebben diverse Ei rookmelders het keurmerk KOMO Komo KEUR. Een belangrijk Keurmerk voor de bouw, waar veel Ei rook- en hittemelders worden geïnstalleerd. Brandbeveiligingonline.nl levert erkende Ei producten.

Artikelen 1 tot 9 van 44 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Ei 605C rookmelder

  Ei 605C rookmelder

  De Ei 605C is een koppelbare batterij rookmelder van hoogwaardige kwaliteit. Deze rookmelder draagt zorg voor een betrouwbare melding bij rookontwikkeling. De rookmelder wordt gevoed door een meegeleverde alkaline batterij en is eenvoudig te monteren. De Ei 605C batterij rookmelder heeft alleen zin wanneer het geluid bij alarm door alle bewoners goed te horen is. Bij de toepassing moet men denken aan kleine verblijfsruimtes zoals caravans of direct in uw slaapkamer. Een permanente gevoede en gekoppelde rookmelder (draadloos of bedraad) geniet altijd de voorkeur. Het koppelen van batterij gevoede melders kan zowel bedraad (2-aderig) als draadloos. Draadloos koppelen kan heel eenvoudig met de Ei 605M RF insteekbare RF module. Hiermee wordt de koppeling draadloos tot stand gebracht.

  € 23,50
 • Ei 1529RC RF Test Schakelaar

  Ei 1529RC RF Test Schakelaar

  De Ei 1529 RC test-pauze-locatie schakelaar is 230 volt gevoed en bekabeld te koppelen met alle bedraad koppelbare rook- of hittemelders van Ei serie melders. Met behulp van deze locator kunt u op afstand onderstaande functies van alle gekoppelde melders in werking zetten en testen. De Ei 1529RC locate/test/hush schakelaar is een opbouwschakelaar voor het lokaliseren van brand, het testen en het pauzeren van geschakelde rook-, hitte en koolmonoxide-melders. Geschikt voor melders van de Ei Easi-fit serie.

  € 52,00
 • Ei 128R opbouwrand met Relais

  Ei 128R opbouwrand met Relais

  Ei 128R opbouwsokkel met relaiscontact 5A NO/NC continu of pulserend. Ook verkrijgbaar de Ei 128C idem als Ei 128R echter met afdekplaat waardoor sokkel separaat te monteren is.

  € 42,00
 • Rookmelder Beschermhoes ZK100

  Rookmelder Beschermhoes ZK100

  De optische rookmelders van Ei Electronics worden standaard geleverd met een blauwe stofhoes. Wanneer een rookmelder al gemonteerd is en er nog bouwwerkzaamheden in de woning plaatsvinden, is het van belang om de rookmelder goed af te dekken met de meegeleverde stofhoes. Dit voorkomt dat er stof in de sensor van de rookkamer komt en er vervolgens vals alarm ontstaat.

  € 12,50
 • Ei 407RF handmelder

  Ei 407RF handmelder

  Handmelder Ei 407 RF opbouw handalarm, voeding d.m.v. 10 jaars lithium batterij. Handmelder EI407 EI 407 RF Handalarmmelder Ei Electronics

  € 58,00
 • Ei 207D Koolmonoxidemelder digitaal

  Ei 207D Koolmonoxidemelder digitaal

  Deze koolmonoxidemelder Ei 207D van Ei Electronics wordt geleverd met 9V batterijen (2x AAA batterij). Een compacte koolmonoxidemelder in een modern en strak design. Deze co melder is voorzien van een afwijkende alarmtoon ten opzichte van een rookmelder. Zo kunt u in noodsituaties snel herkennen of het een CO alarm of brandalarm betreft. De EI CO melder geeft een luid alarm van 85dB op circa 3 meter afstand.

  € 52,00
 • Ei 603C Koppelbare hittemelder

  Ei 603C Koppelbare hittemelder

  De Ei 603C is een koppelbare hittemelder van hoogwaardige kwaliteit. Deze hittemelder draagt zorg voor een betrouwbare melding. De hittemelder wordt gevoed door een meegeleverde alkaline batterij en is eenvoudig te monteren. De Ei 603C hittemelder is zowel bekabeld als draadloos te koppelen, d.m.v. integratie van de RF insteekmodule. Ook koppelbaar met de rookmelders van Ei (type 605C en 605TYC). Deze hittemelder Ei 603C draagt zorg voor een betrouwbare melding bij brand. De hittemelder wordt gevoed door een meegeleverde alkaline batterij en is eenvoudig te monteren. Een handige eigenschap van de EI Electronics 603 TYC Hittemelder is de mogelijkheid om deze te verbinden met andere maximaal 30 andere rook- en hittemelders van EI. Dit kan door middel van bekabeling, maar ook draadloos. Koppel de hittemelder simpelweg aan een EI RF-sokkel.

  € 33,00
 • Ei 208DW CO-Melder Digitaal lithium batterij

  Ei 208DW CO-Melder Digitaal lithium batterij

  Deze koolmonoxidemelder Ei 208DW van Ei Electronics wordt geleverd met longlife lithium batterij. De compacte Ei 208DW koolmonoxidemelder is een betrouwbare CO melder in een modern en strak design. Deze co melder is voorzien van een afwijkende alarmtoon ten opzichte van een rookmelder. Zo kunt u in noodsituaties snel herkennen of het een CO alarm of brandalarm betreft. De EI CO melder geeft een luid alarm van 85dB op circa 3 meter afstand.

  € 49,95
 • Ei 146 Rookmelder per 10 Stuks Verpakt

  Ei 146 Rookmelder per 10 Stuks Verpakt

  Ei 146 rookmelder per 10 stuks verpakt. De Ei 146 rookmelder is aan te sluiten op 230v netstroom en voorzien van een alkaline back-up batterij. Deze Ei rookmelder is bekabeld te koppelen tot 20 rook-en hittemelders. De rookmelder van Ei Electronics staat garant voor een betrouwbare melding. De in de rookmelder aanwezige rookkamer draagt er zorg voor dat de invloed van stof minimaal is. Hierdoor is de kans op een vals alarm zeer gering. Ook het insectenscherm en de EMC afscherming dragen hier aan bij.

  € 270,00

Artikelen 1 tot 9 van 44 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight