Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Brandmeldinstallatie

Brandmeldinstallatie

Een brandmeldinstallatie is een alarmtoestel dat afgaat als er brand is. Daarmee kunt u brand al in een vroeg stadium ontdekken. Er zijn twee types: handmelders en automatische melders. Voor het eerste type is iemand nodig die het toestel aanzet als er brand is. Hij alarmeert daarmee iedereen die in het gebouw is. De automatische melder merkt de (beginnende) brand zelf op en geeft dan alarm, bijvoorbeeld aan een meldkamer. Er zijn veel verschillende typen brandmelders op de markt. Een gecertificeerde installateur of technisch adviseur van Brandbeveiligingonline.nl kan u adviseren om een juiste keuze te maken. Voor meer informatie kunt u terecht bij het Expertise Service Center van Brandbeveiligingonline.nl.

9 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Notifier Conventionele Brandmeldcentrale NFS2

  Notifier Conventionele Brandmeldcentrale NFS2

  Conventionele brandmeldinstallatie NFS2 verplicht nodig voor uw bedrijf? De NFS2 zone conventionele brandmeldinstallatie is ontwikkeld voor zowel installateurs en eindgebruikers. Conventionele brandmeldcentrale NFS2. Brandbeveiligingonline.nl beschikt uitsluitend over vakmensen met uitgebreide ervaring in de brandbeveiliging waardoor wij snel en doeltreffend kunnen werken. Onze servicedienst zijn op elk moment goed bereikbaar en kunnen u helpen bij technische problemen aan uw brandmeldinstallatie.

  € 365,00
 • Notifier Conventionele Brandmeldcentrale NFS4

  Notifier Conventionele Brandmeldcentrale NFS4

  Conventionele brandmeldinstallatie NFS4 verplicht? De NFS4 zone conventionele brandmeldinstallatie is ontwikkeld voor zowel installateurs en eindgebruikers. Conventionele brandmeldcentrale NFS4. Onze servicedienst zijn op elk moment goed bereikbaar en kunnen u helpen bij technische problemen aan uw brandmeldinstallatie.

  € 399,00
 • Notifier Conventionele Brandmeldcentrale NFS8

  Notifier Conventionele Brandmeldcentrale NFS8

  Conventionele brandmeldinstallatie NFS8 verplicht? De NFS8 zone conventionele brandmeldinstallatie is ontwikkeld voor zowel installateurs en eindgebruikers. Conventionele brandmeldcentrale NFS8. Brandbeveiligingonline beschikt uitsluitend over vakmensen met uitgebreide ervaring in de brandbeveiliging waardoor wij snel en doeltreffend kunnen werken. Onze servicedienst zijn op elk moment goed bereikbaar en kunnen u helpen bij technische problemen aan uw brandmeldinstallatie.

  € 495,00
 • Morley Horizon Conventionele Brandmeldcentrale HRZ2

  Morley Horizon Conventionele Brandmeldcentrale HRZ2

  Morley Horizon Conventionele Brandmeldcentrale HRZ2. De Morley Horizon HRZ2-8 brandmeldcentrales werden ontwikkeld om de installatie te vereenvoudigen. De behuizing bestaat uit een monteerbare back box en een deksel. Deze back box is voorzien van een centraal gat en twee extra gaten onder hoek gefreesd om de brandmeldcentrale op een eenvoudige manier waterpas te bevestigen. De HRZ2-8 zone conventionele brandmeldcentrales zijn ontwikkeld voor zowel installateurs en eindgebruikers, en bieden een technisch geavanceerde reeks aan mogelijkheden en functies terwijl ze makkelijk programmeerbaar, installeerbaar en te bedienen blijven.

  € 370,00
 • Morley Horizon Conventionele Brandmeldcentrale HRZ4

  Morley Horizon Conventionele Brandmeldcentrale HRZ4

  Morley Horizon Conventionele Brandmeldcentrale HRZ4. De Morley Horizon HRZ2-4 brandmeldcentrales werden ontwikkeld om de installatie te vereenvoudigen. De behuizing bestaat uit een monteerbare back box en een deksel. Deze back box is voorzien van een centraal gat en twee extra gaten onder hoek gefreesd om de brandmeldcentrale op een eenvoudige manier waterpas te bevestigen. De HRZ2-4 zone conventionele brandmeldcentrales zijn ontwikkeld voor zowel installateurs en eindgebruikers, en bieden een technisch geavanceerde reeks aan mogelijkheden en functies terwijl ze makkelijk programmeerbaar, installeerbaar en te bedienen blijven.

  € 455,00
 • Morley Horizon Conventionele Brandmeldcentrale HRZ8

  Morley Horizon Conventionele Brandmeldcentrale HRZ8

  Morley Horizon Conventionele Brandmeldcentrale HRZ8. De Morley Horizon HRZ2-8 brandmeldcentrales werden ontwikkeld om de installatie te vereenvoudigen. De behuizing bestaat uit een monteerbare back box en een deksel. Deze back box is voorzien van een centraal gat en twee extra gaten onder hoek gefreesd om de brandmeldcentrale op een eenvoudige manier waterpas te bevestigen. De HRZ2-8 zone conventionele brandmeldcentrales zijn ontwikkeld voor zowel installateurs en eindgebruikers, en bieden een technisch geavanceerde reeks aan mogelijkheden en functies terwijl ze makkelijk programmeerbaar, installeerbaar en te bedienen blijven.

  € 625,00
 • LST Brandmeldcentrale BC600-8L2S

  LST Brandmeldcentrale BC600-8L2S

  LST brandmeldcentrale BC600-8L2S. De conventionele LST BC600-8L2s brandmeldcentrale vormt het hart van het conventionele brandmeldsysteem, welke de toestand van de aangesloten elementen op de detectiezones controleert en deze toestand aan de gebruiker weergeeft via het frontpaneel.

  € 0,00
 • LST Brandmeldcentrale BC600-8L4S

  LST Brandmeldcentrale BC600-8L4S

  LST brandmeldcentrale BC600-8L4S. De conventionele LST BC600-8L4S brandmeldcentrale vormt het hart van het conventionele brandmeldsysteem, welke de toestand van de aangesloten elementen op de detectiezones controleert en deze toestand aan de gebruiker weergeeft via het frontpaneel.

  € 0,00
 • LST Brandmeldcentrale BC600-16L2S

  LST Brandmeldcentrale BC600-16L2S

  LST brandmeldcentrale BC600-16L2S. De conventionele LST BC600-16L2S brandmeldcentrale vormt het hart van het conventionele brandmeldsysteem, welke de toestand van de aangesloten elementen op de detectiezones controleert en deze toestand aan de gebruiker weergeeft via het frontpaneel.

  € 0,00

9 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight