Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Advies en Opleiding

Advies en Opleiding

3 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Logboek Brandmeldinstallatie

  Logboek Brandmeldinstallatie

  Logboek brandmeldinstallatie of ontruimingsinstallatie nodig? Alle gebeurtenissen, samenhangend met het functioneren van de brandmeldinstallatie, moeten door beheerder in het logboek worden vermeld. Het bijhouden van een logboek is nodig voor het verkrijgen van een doorlopend overzicht betreffende de staat van de brandmeldinstallatie.

  € 85,00
 • Maandelijkse OP Taken Brandmeldinstallatie

  Maandelijkse OP Taken Brandmeldinstallatie

  Brandbeveiligingonline.nl kan voor u het maandelijks beheer van de brandmeldinstallatie verzorgen. Wij hebben een brede expertise op het gebied van brandpreventie. Wij verzorgen reeds voor een aantal opdrachtgevers het complete beheer en onderhoud.

  € 125,00
 • Programma van Eisen Brandmeldinstallatie

  Programma van Eisen Brandmeldinstallatie

  Brandbeveiligingonline.nl kan voor u een Programma van Eisen voor een brandmeldinstallatie opstellen. Een Programma van Eisen, ook wel eens PVE genoemd is een belangrijk document wat afspraken tussen eisende partijen, gebruiker en eigenaar vastlegt.

  € 650,00

3 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight