Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Branddetectie

Branddetectie

Een brandmeldinstallatie kan een beginnende brand in een vroegtijdig stadium ontdekken, lokaliseren en alarmeren, waardoor het bestrijden ervan tijdig kan plaatsvinden en er maatregelen getroffen kunnen worden om schade voor de mens en uw pand te beperken. Een brandmeldinstallatie is een alarmsysteem gericht op het detecteren van brand en het initiëren van passende actie. Het bestaat uit een samenstel van onderdelen, waaronder handmelders, hittemelders en rookmelders. Een automatische brandmeldinstallatie laat de aanwezigen in een gebouw via optische signalen en geluidssignalen weten dat het gebouw moet worden geëvacueerd in het geval van brand of een ander noodgeval. Ook kan de installatie een alarmering verzorgen bij een externe ontvanger, zoals de brandweer, en kan ze systemen in werking stellen die de verspreiding van vuur en rook beperken of helpen voorkomen.

Artikelen 1 tot 9 van 142 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Rookpen voor beproeven van rookmelders

  Rookpen voor beproeven van rookmelders

  Deze rookpen is geschikt voor het beproeven van aspiratiesystemen en/of rookmelders in objectbewaking en het zichtbaar maken van kleine luchtstromen.

  € 39,95
 • Testifire afstandsbediening

  Testifire afstandsbediening

  Door middel van de Testifire afstandsbediening is het mogelijk de testcyclus van de Testifire op afstand gestart en gestopt kan worden. De Testifire afstandsbediening is alleen toegankelijk voor de Testifire 1000 en 2000 test detectorkop.

  € 135,00
 • Solo startersset pakket 1 aanbieding

  Solo startersset pakket 1 aanbieding

  Brandbeveiligingonline bied af en toe speciale actie pakketten voor teststokken detectietesters aan voor een speciale prijs. Actie startersset pakket 1. De Solo 101 teststok is gemaakt van duurzame materialen, de Solo 101 is ideaal voor het bereiken van detectoren gemonteerd op plafonds net boven handbereik hoogte, of voor de uitbreiding van de Solo 100 naar 6 meter, 9 meter is maximaal aanbevolen.

  € 255,00
 • Solo startersset pakket 2 aanbieding

  Solo startersset pakket 2 aanbieding

  Brandbeveiligingonline bied af en toe speciale actie pakketten voor de SOLO starterset teststokken detectietesters aan voor een actiepartij. Nu in de aanbieding de Solo actiepakket 2. De Solo 330 rook en CO dispenser met een spuit gegoten constructie en swing frame, maken het mogelijk voor het testen van vrijwel alle moderne soorten en merken rookmelders op een hoogte van maximaal 9 meter (met behulp van de SOLO100 teststok. Ergonomisch ontworpen voor optimaal gebruik met de Solo Aerosol range. De Solo 330 wordt gebruikt bij het testen van detectoren tot 100 mm.

  € 315,00
 • Solo startersset pakket 3 aanbieding

  Solo startersset pakket 3 aanbieding

  Brandbeveiligingonline.nl bied af en toe speciale actie pakketten voor de SOLO starterset teststokken detectietesters systemen aan voor een actieprijs. Nu in de aanbieding de Solo detectietester actiepakket 3 B0953. De Solo A3 testgas is niet brandbaar en kan daardoor geen schade aan uw rookmelders veroorzaken. Belangrijk is dat het de A3 testgas een zeer snelle clearing tijd heeft, dit bespaart heel veel tijd, en geld op uw werkplek.

  € 440,00
 • Ei 262 CO-melder

  Ei 262 CO-melder

  Ei 262 CO-melder 230Vac is een RF draadloos koppelbare CO-melder, dit houdt in dat wanneer een van de melders een alarm detecteert, alle verbonden melders in alarm zullen gaan. Deze koppeling komt tot stand d.m.v. een bedraad interconnect of d.m.v. een RF (radio grafisch Frequentie 868MHZ) verbinding (afhankelijk van de melder). Met digitaal display voor weergave van het CO PPM concentratie. Iedereen die in een huis woont met verbrandingstoestellen (bijvoorbeeld kachel, geiser, cv, combiketel), een open haard of een garage aan het huis vast waar verbrandingsmotoren worden gestart, loopt mogelijk gevaar op CO-vergiftiging.

  € 190,00
 • Ei 164E hittemelder

  Ei 164E hittemelder

  Ei 164E 230V hittemelder is draadloos koppelbaar tot maximaal 30 stuks d.m.v. meegeleverde RF module type Ei 100MRF (RF module wordt in de melder geplaatst). De Ei 164E is gemakkelijk te installeren met het Easi-fit® systeem en nog sneller monteren door verbeterde sokkelvoet. Wist u dat tijdens de fabricage diverse testen worden uitgevoerd op meerdere punten binnen het proces? Zo worden alle componenten 100% getest op de gefabriceerde PCB (In-circuit Test) en wordt er na assemblage van het complete product altijd een complete functietest uitgevoerd. Vervolgens worden de producten met detectiefunctie gekalibreerd en met gas of rook getest.

  € 70,00
 • Ei 650RF rookmelder

  Ei 650RF rookmelder

  De Ei 650 RF is een batterij gevoede rookmelder, die werkt op een 9 volts lithium batterij. De batterij heeft een levensduur van 10 jaar. Deze rookmelder is draadloos te verbinden met andere producten uit de Ei 600 serie en voldoet aan Europese veiligheidsnormen. De melder is uitgevoerd met een test en hush knop. Deze knop heeft 2 functies; de maandelijkse controle van de melder en het tijdelijk (15 minuten) verlagen van de gevoeligheid van de melder, bijvoorbeeld bij valse alarmmeldingen. Ei 650 RF optische rookmelder met stofcompensatie: unieke functie die de gevoeligheid voor stof binnenin de melder door de jaren heen gelijk houdt. Hierdoor is minder onderhoud nodig: de melder hoeft slechts 1x per 3 jaar te worden uitgezogen.

  € 72,00
 • Mobeye GSM rookmelder CM2400

  Mobeye GSM rookmelder CM2400

  De Mobeye GSM rookmelder CM 2400 met sirene en doormelding kan op iedere plaats rook detecteren, zonder bijkomende kabels of via een telefoonlijn. Deze GSM rookmelder bestaat uit een GSM module en de Ei650C rookmelder. Met behulp van een RF-module kunnen tot 12 melders gekoppeld worden. Zodra één van de melders brand detecteert, zullen alle sirenes klinken en stuurt de CM2400 een SMS melding, gevolgd door een telefonische oproep. De GSM rookmelder is volledig voorzien met een ingebouwde GSM module. Door het energiezuinige ontwerp werkt de rookmelder ruim een jaar op een set batterijen.

  € 245,00

Artikelen 1 tot 9 van 142 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight