Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Vorstbestendige Brandblussers

Vorstbestendige schuimblussers zijn gevuld met een mengsel van water en schuim dat bij het activeren van de schuim brandblusser wordt ge­mengd. Toevoeging van AFFF schuim­vormend middel ( Aqueous Film Forming Foam ) en toevoeging van een vorstbestendig vloeistof aan water zorgt voor een aanzienlijke verhoging van de bluscapaciteit op vaste en vloeibare stof branden. De blusstof dringt zo nog beter in de brandhaard voor de meest optimale blussing.

Artikelen 1 tot 9 van 11 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Poederblusser 1 kg

  Poederblusser 1 kg

  De goedkoopste poederblusser 1 kg bij Brandbeveiligingonline.nl. Poederblussers van Brandbeveiligingonline.nl hebben een ongekende bluskracht en zijn dan ook bijzonder geschikt voor gebruik in brandgevaarlijke situaties. Poederblusser 1 kg inclusief keuringssticker en montagebeugel.

  € 12,50
 • Schuimblusser 6 liter vorstbestendig

  Schuimblusser 6 liter vorstbestendig

  De schuimblusser 6 liter vorstbestendig is zowel voor branden van vaste en vloeibare stoffen geschikt. Dit type brandblusapparaten wordt dan ook vaak ingezet in situaties met meer risico. Het blusschuim heeft een veilige en snelle werking, in het bijzonder bij brandbare vloeistoffen als olie, alcohol, smeermiddelen, vetten en bepaalde soorten plastics. Het schuim slaat de vlammen neer en legt een ondoordringbare deken over de brandhaard. Door afdekking van het oppervlak wordt het opnieuw ontbranden van dampen voorkomen. De sproeischuimblusser voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De blusser is in Europa ontwikkeld en geproduceerd. Het blustoestel is voorzien van een NL-Rijkstypekeur en CE- keur en voldoet aan de geldende veiligheidseisen. De brandblusser is tot 5 graden onder nul vorstvrij en dus geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld onverwarmde ruimten of gebouwen.

  € 85,00
 • CO2 Blusser 5 kg

  CO2 Blusser 5 kg

  De CO2 blusser 5 kg is een goed hanteerbaar en compact brandblusapparaat met een groot blussend vermogen. Deze blusser is speciaal ontwikkeld als brandblusser voor apparaten die gevoelig zijn voor nevenschade door blusstoffen zoals elektronische apparatuur. De koolzuursneeuwblusser 5 kg is gevuld met kooldioxide (CO2). Dit is een niet giftig gas dat geen schade toebrengt aan gevoelige apparatuur of materialen. Kortom: een schoon blusmiddel! De blusser voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze zijn in Europa ontwikkeld en geproduceerd. Het blustoestel is voorzienvan een NL-Rijkstypekeur en CE- keur en voldoet aan de geldende veiligheidseisen. Deze brandblusser is niet geschikt voor gebruik in kleine ruimten omdat er zuurstof aan de ruimte wordt onttrokken zodra de blusser wordt ingezet.

  € 65,00
 • CO2 Blusser 2 kg

  CO2 Blusser 2 kg

  CO2 blusser 2 kg uitgevoerd met stalen fles, knijpventiel en speciale expansiekoker voor een hoge bluscapaciteit. De CO2 blusser 2 kilo is erg geschikt voor het blussen van vloeistofbranden (klasse B) en branden in elektrische apparatuur.

  € 60,00
 • Schuimblusser 2 liter vorstbestendig

  Schuimblusser 2 liter vorstbestendig

  Vorstbestendige schuimblusser van 2 liter nodig? Vorstbestendige schuimblusser, in de volksmond sproeischuimblusser. Door bij de sproeischuimblusser gebruik te maken van een speciale sproeinozzle (straalpijp) wordt het water­schuim mengsel vernevelt in zeer kleine druppels waardoor de blusstraal niet elektrisch geleidend is. De sproeischuimblusser kan daarom ook gebruikt worden voor het blussen van onder spanning staande apparatuur en heeft een CE-keur. Sproeischuimblusser voor brandklassen A en B branden, geschikt voor electriciteitsbranden tot wel 1000V. Voorzien van manometer voor controle en kompleet met muurbevestiging en controlesticker.

  € 50,00
 • Poederblusser 12 kg

  Poederblusser 12 kg

  Poederblusser 12 kg nodig? De grootste draagbare poederblusser is de 12 kg poederblusser. De 12 kg poederblusser is inzetbaar in alle brandklassen (ABC), vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. De poederblusser 12 kilo is tevens gechikt voor restaurants, ziekenhuizen, scholen, winkels, kantoren en andere grote gebouwen. Bij Brandbeveiligingonline.nl wordt de poederblusser 12 kilo geleverd inclusief een ophangbeugel en keuring voor verzekering en brandweer.

  € 65,00
 • Poederblusser 9 kg

  Poederblusser 9 kg

  De poederblusser 9 kg heeft een groot blussend vermogen, een moderne efficiënte vormgeving en is door toepassing van minimale onderdelen zeer bedrijfszeker en snel inzetbaar. De poederblusser 9 kg is gevuld met bluspoeder op basis van ammoniumfosfaat en ammoniumsulfaat. Dit is een onschadelijke blusstof met een groot blusvermogen. Geschikt voor het blussen van vaste en vloeibare stoffen. De blusser voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De blusser is in Europa ontwikkeld en geproduceerd. Het blustoestel is voorzien van een NL-Rijkstypekeur en CE- keur en voldoet aan de geldende veiligheidseisen.

  € 55,00
 • Poederblusser 6 kg

  Poederblusser 6 kg

  Poederblusser 6 kg ABC. De poederblusser 6 kg is effectief bij vaste, vloeistof en gasbranden waardoor deze poederblussers zeer geschikt zijn voor gebruik in gebouwen. Deze poederblussers kunnen universeel ingezet worden voor het blussen van vaste stof branden, vloeistofbranden en gasbranden. Zowel inzet bij hoge als zeer lage temperaturen is mogelijk. Ook het met deze poederblusser blussen van onder spanning staande elektrische apparatuur brengt geen gevaar. Wij voeren het jaarlijkse onderhoud aan alle typen brandblussers uit. Deze 6 kg poederblusser is voorzien van het Rijkstypekeur en CE keur.

  € 35,00
 • Poederblusser 3kg

  Poederblusser 3kg

  Deze poederblusser 3kg is vrijwel overal toepasbaar en geschikt voor de brandklasse A,B en C. De poederblussers zijn inzetbaar voor vaste, vloeibare en gasbranden. Een geweldige allrounder geschikt voor zowel de transport als in huis.

  € 35,00

Artikelen 1 tot 9 van 11 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight