Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Vetbrandblussers

Vetbrandblussers

De vetbrandblusser bevat een chemisch blusschuim dat voornamelijk bedoeld is om brandend frituurvet te blussen. Dankzij de speciale sproeikop kunt u op een veilige afstand van 3 à 4 meter blussen. Bovendien voorkomt deze dat u het vet uit de frituurpan spuit, waardoor de brand alleen maar groter zou worden. Er wordt een dikke, afdekkende laag schuim gevormd op de brandende vloeistof. Hierdoor neemt de temperatuur snel af en brengt deze onder ontbrandingstemperatuur. De schuimlaag voorkomt herontbranding. Apparaten waar tot 1000V spanning op staat kunnen ook worden geblust met deze vetbrandblusser. Dankzij de speciale straalpijp ontstaan er schuimbelletjes, die de elektriciteit niet verder geleiden. Dus veilig voor de gebruiker van de blusser.

3 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Vetbrandblusser 2 liter

  Vetbrandblusser 2 liter

  De vetbrandblusser 2 liter van Brandbeveiligingonline.nl. De 2 liter vetblusser bevat een speciale blusstof wet chemical of chemisch blusschuim, dat specifiek is bedoeld om een brandende frituurbak af te dekken en adequaat te blussen. Het chemisch blusschuim heeft een emulgerende eigenschap, waardoor een afsluitende laag wordt gevormd op de brandende vloeistof.

  € 49,95
 • Vetbrandblusser 6 liter

  Vetbrandblusser 6 liter

  De vetbrandblusser 6 liter van Brandbeveiligingonline.nl. De vetbrandblusser bevat een speciale blusstof die specifiek is bedoeld om een brandende frituurbak af te dekken en adequaat te blussen. Het chemisch blusschuim vormt een afsluitende laag op de brandende vloeistof. Bovendien heeft het een sterk koelende werking, waardoor de temperatuur van de vloeistof snel afneemt en onder de zelfontbrandingstemperatuur komt. De romp van de vetbrandblusser is vervaardigd van roestvast staal, waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd. De blusser voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De blusser is in Europa ontwikkeld en geproduceerd. Het blustoestel is voorzien van een NL-Rijkstypekeur en CE- keur en voldoet aan de geldende veiligheidseisen.

  € 69,95
 • Vetblusser 3 liter

  Vetblusser 3 liter

  Gloria vetblusser 3 liter W3DFC nodig? De vetblusser met het blusmiddel Gloria FC. Gloria W-3-DFC vetbrandblusser is geschikt voor de volgende brandklassen; AB en F. Speciaal blustoestel geschikt voor het blussen van branden van dierlijke en plantaardige olien en vetten. De Gloria vetbrandblussers van 3 liter zijn nu direct leverbaar uit voorraad bij de Brandveveiligingonline.nl.

  € 99,95

3 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight