Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Toebehoren

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Brandblusser Houder

  Brandblusser Houder

  Brandblusser houder geschikt voor het ophangen van een brandblusser.

  € 30,00
 • Brandblusser Beschermhoes 9 kg/ltr

  Brandblusser Beschermhoes 9 kg/ltr

  Brandblusser beschermhoes 9 kg/ltr. Zacht pvc beschermhoes, UV bestendig met zacht pvc venster geschikt voor een 9 kg of 9 ltr brandblusser. Een universele beschermhoes voor over een blusser.

  € 17,50
 • Brandblusser Beschermhoes 6 kg/ltr

  Brandblusser Beschermhoes 6 kg/ltr

  Brandblusser Beschermhoes 6 kg/ltr. Zacht pvc beschermhoes, UV bestendig met zacht pvc venster geschikt voor een 6 kg of 6 ltr brandblusser. Een universele beschermhoes voor over een blusser.

  € 15,00
 • Brandblusser + 2 Rookmelders

  Brandblusser + 2 Rookmelders

  Een leuke aanbieding voor thuis. Profiteer van deze voordelige aanbieding. Een brandblusser + 2 rookmelders voor thuis. Beide zijn belangrijke veiligheidsproducten. Een rookmelder kan jouw leven redden.

  € 19,95
 • Poederblusser 1 kg + Lifehammer

  Poederblusser 1 kg + Lifehammer

  Profiteer van deze aanbieding. Een handzame poeder brandblusser voor thuis of in de auto. Een poederblusser 1 kg in combinatie met een lifehammer. In een aantal landen is het verplicht om een brandblusser in de auto te hebben. De poederblussers van Brandbeveiligingonline.nl zijn overal toepasbaar en zijn geschikt voor de brandklasse ABC.

  € 14,95
 • Montage Beugel Brandblusser

  Montage Beugel Brandblusser

  Ophangbeugels voor brandblussers. Voor ieder type brandblusser is er een specifieke wand montage beugel verkrijgbaar. Wanneer u bij ons een nieuwe brandblusser besteld ontvangt u daarbij altijd een ophangbeugel gratis bij. Nu kan het zijn dat u eerder bij een ander bedrijf een brandblusser heeft gekocht waarbij geen montagebeugel is geleverd. U kunt benodigde ophangbeugels per stuk bestellen. Ook leveren wij aan de wand monteerbare blusserkasten. Brandblusser transportbeugel nodig? Brandblusser transportbeugel of wel truck beugel genoemd universeel geschikt voor blustoestellen 6, 9 en 12 kilo of liter.

  € 29,95
 • Brandblusser Ophangbeugel

  Brandblusser Ophangbeugel

  Ophangbeugels voor brandblussers. Voor ieder type brandblusser is er een specifieke wand montage beugel verkrijgbaar. Wanneer u bij ons een nieuwe brandblusser besteld ontvangt u daarbij altijd een ophangbeugel gratis bij. Nu kan het zijn dat u eerder bij een ander bedrijf een brandblusser heeft gekocht waarbij geen montagebeugel is geleverd. U kunt benodigde ophangbeugels per stuk bestellen. Ook leveren wij aan de wand monteerbare brandblusserkasten.

  € 8,00
 • Montagebeugel Brandblusser

  Montagebeugel Brandblusser

  Montagebeugel voor het aan de wand bevestigen van poederblussers en schuimblussers brandblusser. Let op: nieuwe brandblussers leveren wij inclusief montagebeugel.

  € 6,00
 • Brandblusser Alarm

  Brandblusser Alarm

  Brandblusser alarm. Via de anti diefstal alarm wordt aan de brandblusser een kabel bevestigd die in de rode houder van het anti diefstal alarm wordt gestoken. Als de brandblusser wordt weggenomen schiet de kabel uit de houder en gaat er een luid alarmsignaal klinken.

  € 85,00

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight