Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Schuimblussers

Schuimblussers

Schuimblussers zijn geschikt voor brandklassen A en B en inzetbaar in veel voorkomende noodsituaties. Ook onervaren personen kunnen goed met deze schuimblussers overweg. Het schuimvormend middel in de blussers is een zeer effectief filmvormend schuim dat nauwelijks schade toebrengt aan materialen en goederen. Voor kantoren of vergelijkbare situaties worden in het algemeen onze ECO Klasse brandblusser toegepast. Deze brandblussers hebben een hoog blusvermogen op vaste stoffen (A klasse) en zijn veilig te gebruiken bij elektronica, zoals computers, kopieermachines en faxen. Na een blusactie kan het schuim eenvoudig worden opgeruimd met water. Op dit product geld 5 jaar garantie.

6 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Schuimblusser 2 liter

  Schuimblusser 2 liter

  De schuimblusser 2 liter is zowel voor branden van vaste als vloeibare stoffen geschikt. Dit type brandblusapparaten wordt dan ook vaak ingezet in situaties met meer risico. Het blusschuim heeft een veilige en snelle werking, in het bijzonder bij brandbare vloeistoffen als olie, alcohol, smeermiddelen, vetten en bepaalde soorten plastics. Het schuim slaat de vlammen neer en legt een ondoordringbare deken over de brandhaard. Door afdekking van het oppervlak wordt het opnieuw ontbranden van dampen voorkomen. De schuimblusser 2 liter voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De blusser is in Europa ontwikkeld en geproduceerd. Het blustoestel is voorzien van een NL-Rijkstypekeur en CE- keur en voldoet aan de geldende veiligheidseisen.

  € 35,00
 • Schuimblusser 2 liter vorstbestendig

  Schuimblusser 2 liter vorstbestendig

  Vorstbestendige schuimblusser van 2 liter nodig? Vorstbestendige schuimblusser, in de volksmond sproeischuimblusser. Door bij de sproeischuimblusser gebruik te maken van een speciale sproeinozzle (straalpijp) wordt het water­schuim mengsel vernevelt in zeer kleine druppels waardoor de blusstraal niet elektrisch geleidend is. De sproeischuimblusser kan daarom ook gebruikt worden voor het blussen van onder spanning staande apparatuur en heeft een CE-keur. Sproeischuimblusser voor brandklassen A en B branden, geschikt voor electriciteitsbranden tot wel 1000V. Voorzien van manometer voor controle en kompleet met muurbevestiging en controlesticker.

  € 50,00
 • ECO Schuimblusser 6 liter

  ECO Schuimblusser 6 liter

  De ECO schuimblusser 6 liter is zowel voor branden van vaste als vloeibare stoffen geschikt. Dit type brandblusapparaten wordt dan ook vaak ingezet in situaties met meer risico. Het blusschuim heeft een veilige en snelle werking, in het bijzonder bij brandbare vloeistoffen als olie, alcohol, smeermiddelen, vetten en bepaalde soorten plastics. Het schuim slaat de vlammen neer en legt een ondoordringbare deken over de brandhaard. Door afdekking van het oppervlak wordt het opnieuw ontbranden van dampen voorkomen. De blusser bevat een biologisch blusmiddel en is daardoor minder milieubelastend. De sproeischuimblusser voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De blusser is in Europa ontwikkeld en geproduceerd. Het blustoestel is voorzien van een NL-Rijkstypekeur en CE- keur en voldoet aan de geldende veiligheidseisen.

  € 45,00
 • Sproeischuimblusser 6 liter ECO

  Sproeischuimblusser 6 liter ECO

  Sproeischuimblusser 6 liter eco verplicht. Super aanbieding goedkope sproeischuimblusser. Deze 6 liter sproeischuimblusser ECO uitvoering heeft het hoogste blusvermogen onder de 6 liter inhoud sproeischuimblussers. Deze sterk voordelige sproeischuimblusser is zeer effectief vanwege het grotere indringende blusvermogen in brandhaarden. Door het vormen van de effectieve afdekkende laag over vaste stoffen en vloeibare stoffen kan er geen herontbranding meer ontstaan. De sproeischuimblusser is dus zeer geschikt voor het blussen van vaste stoffen als papier, hout en textiel.

  € 65,00
 • Schuimblusser 9 liter ECO

  Schuimblusser 9 liter ECO

  Schuimblusser 9 liter ECO. Deze 9 liter ECO schuimblusser is zeer geschikt voor A en B brandklasse branden. Sproeischuimblusser effectief op vaste stof en vloeistofbranden door de vorming van een afdekkende laag over de brandhaard waardoor geen herontbranding kan ontstaan. Deze sproeischuimblusser is doeltreffend zeer geschikt voor het blussen van vaste stoffen door het grote indringende vermogen in de brandhaard. De sproeischuimblusser is uitgerust met een speciale sproeinozzle waardoor het gebruik op elektrische apparaten geen probleem is. Uitermate geschikt voor toepassing in kantoren, garage, showroom winkels, zorgverblijven, werkplaatsen, wachtruimten en magazijn opslagruimten.

  € 70,00
 • Sproeischuimblusser 9 liter ECO

  Sproeischuimblusser 9 liter ECO

  Sproeischuimblusser 9 liter ECO. Deze 9 liter ECO sproeischuimblusser is zeer geschikt voor A en B brandklasse branden. Sproeischuimblusser effectief op vaste stof en vloeistofbranden door de vorming van een afdekkende laag over de brandhaard waardoor geen herontbranding kan ontstaan. Deze sproeischuimblusser is doeltreffend zeer geschikt voor het blussen van vaste stoffen door het grote indringende vermogen in de brandhaard. De sproeischuimblusser 9 liter ECO is uitgerust met een speciale sproeinozzle waardoor het gebruik op elektrische apparaten geen probleem is. Uitermate geschikt voor toepassing in kantoren, garage, showroom winkels, zorgverblijven, werkplaatsen, wachtruimten en magazijn opslagruimten.

  € 75,00

6 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight