Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Saval Brandblussers

Saval brandblussers verplicht? Brand overkomt ons niet. Dat treft alleen een ander. We staan liever niet stil bij de mogelijke gevaren bij brand en de gevolgen ervan. Toch branden jaarlijks vele duizenden huizen, boerderijen, winkels en kantoren af. Een beginnende brand kan eenvoudig bedwongen worden door de inzet van Saval brandblussers en blusmiddelen. Uiteraard moeten deze blusmiddelen dan wél geschikt zijn voor de omgeving waarin ze toegepast worden.

9 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Saval Poederblusser 1 kilo C1G

  Saval Poederblusser 1 kilo C1G

  Saval poederblusser 1 kilo C1G. Deze Saval poederblussers zijn de compacte oplossing voor in de auto, caravan, boot of thuis. Gevuld met PG-poeder en geschikt voor de brandklassen A, B, C en bij onder spanning staande, elektrische apparatuur. De Saval autopoederblusser C2G voldoet daarnaast aan de eisen van ADR/VGL voor gebruik in personen- en bedrijfswagens. Dit overzicht geldt voor een beginnende brand. Bij een vergevorderde brand kan de brandweer genoodzaakt zijn water te gebruiken.

  € 40,00
 • Saval Poederblusser 2 kilo P2P

  Saval Poederblusser 2 kilo P2P

  Saval poederblusser 2 kilo P2P. Deze Saval poederblussers zijn de compacte oplossing voor in de auto, caravan, boot of thuis. Gevuld met P2P-poeder en geschikt voor de brandklassen A, B, C en bij onder spanning staande, elektrische apparatuur. De Saval autopoederblusser P2P voldoet daarnaast aan de eisen van ADR/VGL voor gebruik in personen- en bedrijfswagens. Dit overzicht geldt voor een beginnende brand. Bij een vergevorderde brand kan de brandweer genoodzaakt zijn water te gebruiken.

  € 49,95
 • Saval Poederblusser 6 kilo PG6

  Saval Poederblusser 6 kilo PG6

  De Saval poederblusser 6 kilo PG6 van Saval Brandbeveiliging. De meeste branden beginnen klein en kunnen dan nog snel geblust worden. Een goed blustoestel is daarvoor wel een vereiste. Brandblussers van Saval zijn een begrip in de brandpreventie. Saval blussers zijn een Nederlands fabrikaat en voldoen aan de strenge eisen van het Milieukeur. De gegarandeerde levensduur van 20 jaar en de vulling die 2 x langer mee gaat zorgen voor lage onderhoudskosten. De bedrijfszekerheid door patroonactivering en eenvoudige bediening waarborgen uw veiligheid in elke situatie. Alle brandblussers zijn voorzien van een rijkskeurmerk en worden geleverd met een verzinkt stalen ophangbeugel.

  € 155,00
 • Saval Poederblusser 9 kilo PG9

  Saval Poederblusser 9 kilo PG9

  De Saval poederblusser 9 kilo PG9 van Saval Brandbeveiliging. De meeste branden beginnen klein en kunnen dan nog snel geblust worden. Een goed blustoestel is daarvoor wel een vereiste. Brandblussers van Saval zijn een begrip in de brandpreventie. Saval blussers zijn een Nederlands fabrikaat en voldoen aan de strenge eisen van het Milieukeur. De gegarandeerde levensduur van 20 jaar en de vulling die 2 x langer mee gaat zorgen voor lage onderhoudskosten. De bedrijfszekerheid door patroonactivering en eenvoudige bediening waarborgen uw veiligheid in elke situatie. Alle brandblussers zijn voorzien van een rijkskeurmerk en worden geleverd met een verzinkt stalen ophangbeugel.

  € 165,00
 • Saval Duurzame Schuimblusser Saval B2C

  Saval Duurzame Schuimblusser Saval B2C

  Saval schuimblusser 2 liter B2C bij Brandbeveiligingonline.nl. De meeste branden beginnen klein en kunnen dan nog snel geblust worden. Een goed blustoestel is daarvoor wel een vereiste. Brandblussers van Saval zijn een begrip in de brandpreventie. Saval blussers zijn een Nederlands fabrikaat en voldoen aan de strenge eisen van het Milieukeur. De gegarandeerde levensduur van 20 jaar en de vulling die 2 x langer mee gaat zorgen voor lage onderhoudskosten. De bedrijfszekerheid door patroonactivering en eenvoudige bediening waarborgen uw veiligheid in elke situatie. Alle brandblussers zijn voorzien van een rijkskeurmerk en worden geleverd met een verzinkt stalen ophangbeugel.

  € 85,00
 • Duurzame Schuimblusser Saval Bioclass B6P-SC

  Duurzame Schuimblusser Saval Bioclass B6P-SC

  Saval schuimblusser 6 liter B6P-SC nu bij Brandbeveiligingonline.nl. Duurzame schuimblusser met inwendig drukpatroon en separate schuimcontainer. Vulling: 0,3 L Bioclass sproeischuim, met Milieukeur + 5,7 L schoon water. Slechts 0,3 L lichtverontreinigend blusmiddel verwijderen elke 10 jr. i.p.v. elke 5 jaar. Dus in 20 jaar geen 24 L afval, maar 0,6L. Zeer hoge bluskracht op vaste stoffen als papier en hout, uitstekend geschikt voor bijv. kantoren. Voorzien van rijkstypekeur, CE-keur en goedgekeurd conform EN3 en de scheepvaartinspectie.

  € 170,00
 • Saval Schuimblusser 9 liter Bioclass B9P

  Saval Schuimblusser 9 liter Bioclass B9P

  Saval schuimblusser Bioclass B9P bij Brandbeveiligingonline.nl. De Saval Bioclass™-schuimblusser B9P is voorzien van een milieukeurmerk en kenmerkt zich door een optimale worplengte. Het milieuvriendelijke ABFFC™ blusmiddel dringt goed door in vaste stoffen en is geschikt voor brandklassen A en B. Veilig bij onder spanning staande, elektrische toestellen of bij de bestrijding van vloeistofbranden. Naar keuze leverbaar als constante drukblusser (B3C/B6C) of als patroonblusser (B9P).

  € 175,00
 • Saval CO2 Brandblusser 2 kilo AK2

  Saval CO2 Brandblusser 2 kilo AK2

  Saval CO2 brandblusser 2 kilo AK2 bij Brandbeveiligingonline.nl. Saval CO2-blustoestellen blussen op basis van koolzuur: een volkomen schoon blusmiddel dat geen reststoffen achterlaat. Daardoor zijn deze blussers bijzonder geschikt voor de voedings- en genotmiddelenindustrie.

  € 148,00
 • Saval CO2 Brandblusser 5 kilo AK5

  Saval CO2 Brandblusser 5 kilo AK5

  Saval CO2 brandblusser 5 kilo AK5 bij Brandbeveiligingonline.nl. Saval CO2-blustoestellen blussen op basis van koolzuur: een volkomen schoon blusmiddel dat geen reststoffen achterlaat. Daardoor zijn deze Saval blussers bijzonder geschikt voor de voedings- en genotmiddelenindustrie.

  € 210,00

9 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight