Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Prymos Spraybrandblussers

Prymos Spraybrandblussers

Brandbeveiligingonline.nl levert Prymos spraybrandblussers direct uit voorraad. Prymos spraybrandblusser is een innovatieve brandblusser. Hij is compact en levert toch een zeer hoge prestatie. De gepatenteerde spraykop zorgt voor een extra fijne verneveling van het blusschuim, waardoor het vuur sneller wordt gedoofd. Daarnaast is de blustijd met 30 seconden vergelijkbaar met een 2 liter blusser en is de reikwijdte van meer dan 2 meter riant te noemen. Tevens is de blusser ‘groen’: de spray is volkomen milieuvriendelijk en alle onderdelen zijn herbruikbaar. Trouwens de werking van de blusser is zo eenvoudig, dat iedereen hem kan bedienen: van kinderen tot bejaarden. Ook in panieksituaties. Personen die op de een of andere manier weinig kracht hebben ( bijvoorbeeld ouderen en gehandicapten) kunnen zelfs met 1 hand de blusser bedienen en kunnen hierdoor beginnende branden blussen zonder afhankelijk te zijn van derden. Brandbeveiligingonline.nl levert Prymos spraybrandblussers.

Artikelen 1 tot 9 van 10 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Prymos Spraybrandblusser Huis en Kantoor

  Prymos Spraybrandblusser Huis en Kantoor

  Prymos Spraybrandblusser Huis en Kantoor. De Prymos spraybrandblusser goedgekeurde innovatieve schuimblusser met grote prestaties in Nederland. De Prymos spraybrandblusser verstikt het vuur in slechts enkele seconden door een simpele druk op de knop. De Prymos spraybrandblusser is licht in gewicht, compact en is met 1 hand te bedienen. Doordat hij werkt zoals een haarlakbus, deodorant etc. kan iedereen, ongeacht leeftijd, deze gebruiken. Een onmisbaar veiligheid product bij beginnende branden in en rond huis of kantoor.

  € 29,95
 • Prymos Spraybrandblusser met Klittebandhouder

  Prymos Spraybrandblusser met Klittebandhouder

  Prymos Spraybrandblusser met Klittebandhouder. De spraybrandblusser van Prymos is de eerste brandblusser in Nederland in sprayvorm zoals een haarlakbus. Het is een 1 liter sproeischuimbrandblusser en heel handig in gebruik voor thuis, kantoor, caravan, boot of waar dan ook. Met een stevige muurhouder heeft de Prymos spray blusser altijd een veilige plek. Door het klitteband los te trekken is de spray brandblusser gebruiksklaar. De klittebandhouder is zeer geschikt voor op de boot, thuis of caravan en camper.

  € 45,00
 • Prymos Spraybrandblusser met Wandbeugel

  Prymos Spraybrandblusser met Wandbeugel

  Prymos Spraybrandblusser met Wandbeugel. De spraybrandblusser van Prymos is de eerste brandblusser in Nederland in sprayvorm zoals een haarlakbus. Het is een 1 liter sproeischuimbrandblusser en heel handig in gebruik voor thuis, kantoor, caravan, boot of waar dan ook. Wij bieden de Prymos spray blusser aan in combinatie met een bijpassende wandbeugel. Met een wandbeugel aan de muur op ooghoogte heeft u de spraybrandblusser altijd binnen handbereik.

  € 39,95
 • Prymos Klittenband Houder

  Prymos Klittenband Houder

  Prymos klittenband houder een stevige kunststof houder met een uitvalbeveiliging d.m.v. een klitteband. Door het klittenband los te trekken is de blusser direct paraat om te kunnen gebruiken. De Prymos houder is TUV goedgekeurd.

  € 12,95
 • Prymos Holster

  Prymos Holster

  Prymos holster een specialistische Prymos houder voor mobiele surveillerende diensten. Deze wordt bevestigd aan de broekriem en met 2 riempjes om een been. Ideaal voor Politie, veiligheidsbeambten, voetbalsuppoosten, etc. Zowel links al rechts comfortabel te dragen.

  € 39,95
 • Prymos Spraybrandblusser Combi Auto Camper Boot

  Prymos Spraybrandblusser Combi Auto Camper Boot

  Prymos Spraybrandblusser Combi Auto Camper Boot. Prymos Spraybrandblusser Combi Auto Camper Boot goedgekeurde innovatieve schuimblusser met grote prestaties in Nederland. De Prymos spraybrandblusser verstikt het vuur in slechts enkele seconden door een simpele druk op de knop. De Prymos Spraybrandblusser Combi Auto Camper Boot zijn licht in gewicht, compact en is met 1 hand te bedienen. Doordat hij werkt zoals een haarlakbus, deodorant etc. kan iedereen, ongeacht leeftijd, deze gebruiken. Een onmisbaar veiligheid product bij beginnende branden in de auto, camper of de boot.

  € 58,95
 • Prymos Spraybrandblusser Combi Huis en Kantoor & Auto Camper Boot

  Prymos Spraybrandblusser Combi Huis en Kantoor & Auto Camper Boot

  Prymos Spraybrandblusser Combi Huis en Kantoor & Auto Camper Boot. De Prymos Spraybrandblusser Combi Huis en Kantoor & Auto Camper Boot goedgekeurde innovatieve schuimblusser met grote prestaties in Nederland. De Prymos spraybrandblusser verstikt het vuur in slechts enkele seconden door een simpele druk op de knop. De Prymos Spraybrandblusser Combi Huis en Kantoor & Auto Camper Boot zijn licht in gewicht, compact en is met 1 hand te bedienen. Doordat hij werkt zoals een haarlakbus, deodorant etc. kan iedereen, ongeacht leeftijd, deze gebruiken. Een onmisbaar veiligheid product bij beginnende branden in en rond het huis, kantoor, maar ook auto, camper en de boot.

  € 58,75
 • Prymos Spraybrandblusser Combi Huis en Kantoor

  Prymos Spraybrandblusser Combi Huis en Kantoor

  Prymos Spraybrandblusser Combi Huis en Kantoor. De Prymos Spraybrandblusser combi huis en kantoor goedgekeurde innovatieve schuimblusser met grote prestaties in Nederland. De Prymos spraybrandblusser verstikt het vuur in slechts enkele seconden door een simpele druk op de knop. De Prymos Spraybrandblusser Combi Huis en Kantoor zijn licht in gewicht, compact en is met 1 hand te bedienen. Doordat hij werkt zoals een haarlakbus, deodorant etc. kan iedereen, ongeacht leeftijd, deze gebruiken. Een onmisbaar veiligheid product bij beginnende branden in en rond huis of kantoor.

  € 55,75
 • Prymos Spraybrandblusser Auto Camper en Boot

  Prymos Spraybrandblusser Auto Camper en Boot

  Prymos Spraybrandblusser Auto Camper en Boot. De Prymos spraybrandblusser goedgekeurde innovatieve schuimblusser met grote prestaties in Nederland. De Prymos spraybrandblusser verstikt het vuur in slechts enkele seconden door een simpele druk op de knop. De Prymos spraybrandblusser voor auto camper en de boot is licht in gewicht, compact en is met 1 hand te bedienen. Doordat hij werkt zoals een haarlakbus, deodorant etc. kan iedereen, ongeacht leeftijd, deze gebruiken. Een onmisbaar veiligheid product bij beginnende branden in en rond de auto, camper en de boot.

  € 29,95

Artikelen 1 tot 9 van 10 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight