Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Poederblussers

Poederblussers

Poederblussers hebben een ongekende bluskracht en zijn dan ook bijzonder geschikt voor gebruik in brandgevaarlijke situaties. Poederblussers geven enige nevenschade bij blussing en zijn dan ook alleen een goede keuze in ruimtes zonder kostbare apparatuur, zoals magazijnen met verpakte materialen, gevaarlijke stoffen of buitenlokaties. Poederblussers zijn inzetbaar in alle brandklassen. Vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. Op dit product geldt 10 jaar garantie.

8 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Poederblusser 1 kg

  Poederblusser 1 kg

  De goedkoopste poederblusser 1 kg bij Brandbeveiligingonline.nl. Poederblussers van Brandbeveiligingonline.nl hebben een ongekende bluskracht en zijn dan ook bijzonder geschikt voor gebruik in brandgevaarlijke situaties. Poederblusser 1 kg inclusief keuringssticker en montagebeugel.

  € 12,50
 • Poederblusser 2 kg

  Poederblusser 2 kg

  De betrouwbare poederblusser 2 kg van Brandbeveiligingonline.nl. Poederblussers van Brandbeveiligingonline.nl hebben een ongekende bluskracht en zijn dan ook bijzonder geschikt voor gebruik in brandgevaarlijke situaties. De poederblusser 2 kg is voorzien van een manometer.

  € 25,00
 • Poederblusser 3kg

  Poederblusser 3kg

  Deze poederblusser 3kg is vrijwel overal toepasbaar en geschikt voor de brandklasse A,B en C. De poederblussers zijn inzetbaar voor vaste, vloeibare en gasbranden. Een geweldige allrounder geschikt voor zowel de transport als in huis.

  € 35,00
 • Poederblusser 6 kg

  Poederblusser 6 kg

  Poederblusser 6 kg ABC. De poederblusser 6 kg is effectief bij vaste, vloeistof en gasbranden waardoor deze poederblussers zeer geschikt zijn voor gebruik in gebouwen. Deze poederblussers kunnen universeel ingezet worden voor het blussen van vaste stof branden, vloeistofbranden en gasbranden. Zowel inzet bij hoge als zeer lage temperaturen is mogelijk. Ook het met deze poederblusser blussen van onder spanning staande elektrische apparatuur brengt geen gevaar. Wij voeren het jaarlijkse onderhoud aan alle typen brandblussers uit. Deze 6 kg poederblusser is voorzien van het Rijkstypekeur en CE keur.

  € 35,00
 • Poederblusser 9 kg

  Poederblusser 9 kg

  De poederblusser 9 kg heeft een groot blussend vermogen, een moderne efficiënte vormgeving en is door toepassing van minimale onderdelen zeer bedrijfszeker en snel inzetbaar. De poederblusser 9 kg is gevuld met bluspoeder op basis van ammoniumfosfaat en ammoniumsulfaat. Dit is een onschadelijke blusstof met een groot blusvermogen. Geschikt voor het blussen van vaste en vloeibare stoffen. De blusser voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De blusser is in Europa ontwikkeld en geproduceerd. Het blustoestel is voorzien van een NL-Rijkstypekeur en CE- keur en voldoet aan de geldende veiligheidseisen.

  € 55,00
 • Poederblusser 12 kg

  Poederblusser 12 kg

  Poederblusser 12 kg nodig? De grootste draagbare poederblusser is de 12 kg poederblusser. De 12 kg poederblusser is inzetbaar in alle brandklassen (ABC), vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. De poederblusser 12 kilo is tevens gechikt voor restaurants, ziekenhuizen, scholen, winkels, kantoren en andere grote gebouwen. Bij Brandbeveiligingonline.nl wordt de poederblusser 12 kilo geleverd inclusief een ophangbeugel en keuring voor verzekering en brandweer.

  € 65,00
 • Poederblusser 1 kg + Lifehammer

  Poederblusser 1 kg + Lifehammer

  Profiteer van deze aanbieding. Een handzame poeder brandblusser voor thuis of in de auto. Een poederblusser 1 kg in combinatie met een lifehammer. In een aantal landen is het verplicht om een brandblusser in de auto te hebben. De poederblussers van Brandbeveiligingonline.nl zijn overal toepasbaar en zijn geschikt voor de brandklasse ABC.

  € 14,95
 • Brandblusser + 2 Rookmelders

  Brandblusser + 2 Rookmelders

  Een leuke aanbieding voor thuis. Profiteer van deze voordelige aanbieding. Een brandblusser + 2 rookmelders voor thuis. Beide zijn belangrijke veiligheidsproducten. Een rookmelder kan jouw leven redden.

  € 19,95

8 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight