Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Mabo Brandblussers

Automatische Mabo brandblussers zorgen ervoor dat een brand snel en zonder blusschade wordt geblust. Automatisch een brand in de beginfase blussen is van groot belang wat dient om eventuele schade door brand beperkt te houden. Automatische brandblussers worden toegepast daar waar er een reële kans op brand bestaat of ter brandbeveiliging. Mabo automatische blusser voorzien van veilige vloeistof verpakt in speciale cilinder. Deze automatische blusser blust automatisch zonder tussenkomst van personen en expandeert bij een beginnende brand. MABO brandblusser Brandbeveiligingonline.nl levert.

1 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

  • Mabo Brandblusser Automatische Brandblusser

    Mabo Brandblusser Automatische Brandblusser

    Mabo automatische blusser voorzien van veilige vloeistof verpakt in speciale cilinder. Deze automatische blusser blust automatisch zonder tussenkomst van personen en expandeert bij een beginnende brand. Bij een beginnende brand reageert de speciale vloeistof in de blusser op temperatuurstijging en bij 84ºC springt de fles en wordt de vloeistof direct over de brandhaard verspreid. De Flamark Mabo automatische brandblusser is onze voordeligste brandbestrijding oplossing op het gebied van automatische blussystemen. Uitermate geschikt om automatisch een brand in een meterkast te blussen. Gelet ook op het schokkende nieuws in de Media over het gebruik van gele kunststof gasleidingen in woningen. Dit is de beste prijs – kwaliteit automatische brandblusser geschikt voor snelle brandbestrijding in elektrische omgevingen, kortom Mabo automatische brandblusser nodig? Brandbeveiligingonline.nl levert.

    € 95,00

1 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight