Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Dräger sprayblussers

De bluskracht van een brandblusser wordt in feite bepaald door het gebruikte blusmiddel en de sproei techniek. Bij de Dräger sprayblusser wordt gebruik gemaakt van een specifiek voor de toepassing geschikt blusschuim. Bij het spuiten van het blusmiddel door het micro mist sproeisysteem wordt een schuim geproduceerd waarvan de blussende werking is gebaseerd op warmte onttrekking en de verstikkende werking door het scheiden van de brandstof en de zuurstof. Dit effect wordt ondersteund door een homogene kegelvormige nevel geometrie en het koeleffect van de vloeistof.

7 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Dräger universele sprayblusser

  Dräger universele sprayblusser

  De Dräger universeel sprayblusser is een voordelige alleskunner en is met name bedoeld voor thuisgebruik of kleine wooneenheden. De Dräger sprayblusser heeft een dop die met geringe kracht van de spuitbus verwijderd kan worden. De rode drukknop die daaronder zichtbaar wordt is net zo eenvoudig te bedienen als een standaard spuitbus. Een gebruiker zal de Dräger sprayblusser intuïtief op de juiste wijze bedienen. De kwaliteitscontrole tijdens het fabricageproces zorgt ervoor dat de Dräger sprayblusser ten alle tijden inzetbaar is.

  € 28,00
 • Dräger werkplaats en kantoor sprayblusser

  Dräger werkplaats en kantoor sprayblusser

  De Dräger werkplaats en kantoor sprayblusser heeft een hoge bluscapaciteit, vorstbestendig tot -5°C en is geschikt voor alle type branden. Toe te passen in zowel kantooromgevingen als ook garages, winkels en werkplaatsen. De Dräger sprayblusser heeft een dop die met geringe kracht van de spuitbus verwijderd kan worden. De rode drukknop die daaronder zichtbaar wordt is net zo eenvoudig te bedienen als een standaard spuitbus. Een gebruiker zal de Dräger sprayblusser intuïtief op de juiste wijze bedienen. De kwaliteitscontrole tijdens het fabricageproces zorgt ervoor dat de Dräger sprayblusser ten alle tijden inzetbaar is.

  € 38,00
 • Dräger voertuigen sprayblusser

  Dräger voertuigen sprayblusser

  De Dräger voertuigen sprayblusser heeft een goede bluscapaciteit voor zowel vaste stoffen als vloeistoffen en is vorstbestendig tot -15°C. Deze Dräger sprayblusser is speciaal bedoeld voor diversen soorten voertuigen zoals auto’s, campers, caravans en boten. De Dräger sprayblusser is een gebruiksklaar blusapparaat. Er zijn vijf verschillende types Dräger sprayblussers beschikbaar die afhankelijk van de gebruiksfunctie toegepast moeten worden.

  € 32,50
 • Dräger horeca sprayblusser

  Dräger horeca sprayblusser

  De Dräger horeca sprayblusser is speciaal bedoeld voor het blussen van vet branden. Door de speciale samenstelling van het blusschuim wordt een vet brand effectief gedoofd en wordt tevens her-ontbranding voorkomen. De Dräger sprayblusser heeft een dop die met geringe kracht van de spuitbus verwijderd kan worden. De rode drukknop die daaronder zichtbaar wordt is net zo eenvoudig te bedienen als een standaard spuitbus. Een gebruiker zal de Dräger sprayblusser intuïtief op de juiste wijze bedienen. De kwaliteitscontrole tijdens het fabricageproces zorgt ervoor dat de Dräger sprayblusser ten alle tijden inzetbaar is.

  € 48,00
 • Dräger kantoor sprayblusser

  Dräger kantoor sprayblusser

  De Dräger kantoor sprayblusser is een milieuvriendelijke blusser geschikt voor het blussen van vaste stofbranden. Toe te passen in o.a. kantoren; ziekenhuizen en de verzorging. De Dräger kantoor sprayblusser heeft een dop die met geringe kracht van de spuitbus verwijderd kan worden. De rode drukknop die daaronder zichtbaar wordt is net zo eenvoudig te bedienen als een standaard spuitbus. Een gebruiker zal de Dräger kantoor sprayblusser intuïtief op de juiste wijze bedienen. De kwaliteitscontrole tijdens het fabricageproces zorgt ervoor dat de sprayblusser ten alle tijden inzetbaar is.

  € 32,50
 • Dräger sprayblusser houder

  Dräger sprayblusser houder

  Deze Dräger spray houder is ideaal om uw Drager sprayblusser in te bewaren. Ideaal voor bijvoorbeeld uw voertuig of restaurant. Houder voor stevige bevestiging van de Drager brandblusser voor bijvoorbeeld aan de muur.

  € 9,95
 • Dräger sprayblusser houder auto met klittenband

  Dräger sprayblusser houder auto met klittenband

  Deze Dräger spray houder met klittenband voor extra versteviging is ideaal om uw Drager sprayblusser in te bewaren. Ideaal voor bijvoorbeeld uw voertuig of auto of restaurant. Houder met klittenband voor stevige bevestiging van de Drager brandblusser voor bijvoorbeeld aan de muur. De Drager houder houdt de spray op zijn plek, terwijl het klittenband extra stevigheid biedt en de spray op zijn plek houdt, ondanks bewegingen van uw voertuig

  € 12,00

7 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight