Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

CO2 Blussers

CO2 Blussers

Alle Co2 blussers zijn gevuld met een verstikkend blusgas, koolstofdioxide oftewel CO2. Het komt gasvormig uit de cilinder, maar zit vloeibaar in de fles. Dit komt omdat de cilinder in feite een hogedrukcilinder is en gas onder druk van rond de 60 bar overgaat in een vloeistof. Door verandering in aggregatie als de blusstof in de buitenlucht komt, koelt het enorm af en heeft het een temperatuur van -80 graden Celsius. Deze CO2 blusser is geschikt voor brandklasse B en elektrische apparatuur. Het is zeker niet geschikt voor in brand staande personen aangezien deze extra brandwonden krijgen door het koolstofdioxide en verstikt raken. Kijk zelf met deze blusser uit in een kleine ruimte waar slecht geventileerd kan worden. Het zuurstofpercentage daalt door vrijlating van koolstofdioxide.

2 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • CO2 Blusser 2 kg

  CO2 Blusser 2 kg

  CO2 blusser 2 kg uitgevoerd met stalen fles, knijpventiel en speciale expansiekoker voor een hoge bluscapaciteit. De CO2 blusser 2 kilo is erg geschikt voor het blussen van vloeistofbranden (klasse B) en branden in elektrische apparatuur.

  € 60,00
 • CO2 Blusser 5 kg

  CO2 Blusser 5 kg

  De CO2 blusser 5 kg is een goed hanteerbaar en compact brandblusapparaat met een groot blussend vermogen. Deze blusser is speciaal ontwikkeld als brandblusser voor apparaten die gevoelig zijn voor nevenschade door blusstoffen zoals elektronische apparatuur. De koolzuursneeuwblusser 5 kg is gevuld met kooldioxide (CO2). Dit is een niet giftig gas dat geen schade toebrengt aan gevoelige apparatuur of materialen. Kortom: een schoon blusmiddel! De blusser voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Ze zijn in Europa ontwikkeld en geproduceerd. Het blustoestel is voorzienvan een NL-Rijkstypekeur en CE- keur en voldoet aan de geldende veiligheidseisen. Deze brandblusser is niet geschikt voor gebruik in kleine ruimten omdat er zuurstof aan de ruimte wordt onttrokken zodra de blusser wordt ingezet.

  € 65,00

2 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight