Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Brandblusserkasten

Brandblusserkasten

Brandblusserkasten kunnen in iedere omgeving aan de wand worden bevestigd. Wij leveren u slagvaste snel herkenbare brandblusserkasten ter bescherming van uw brandblussers. Wij bieden u meerdere typen brandblusser kasten. Deze beschermen uw brandblussers tegen weersinvloeden en onverhoopte schade. Door de opvallende rode kleur is iedere brandblusser in geval van een brandcalamiteit snel herkenbaar. Wij leveren waterdichte brandblusserkasten, geschikt voor bijvoorbeeld transport.

7 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Brandblusserkast voor 6 liter of 9 kg Brandblusser

  Brandblusserkast voor 6 liter of 9 kg Brandblusser

  Brandblusserkast voor 6 liter of 9 kg brandblusser. Sterke slagvaste kunststofbox voor uw brandblusser. Brandblusser kasten beschermen uw brandblussers tegen weersinvloeden en onverhoopte schade. Door de opvallende kleur is de brandblusser in geval van een brandcalamiteit snel herkenbaar. Deze slagvaste kunststof box met stevige sluiting biedt de meest optimale bescherming voor uw brandblussers.

  € 65,00
 • Brandblusserkast voor 12 kilo Brandblusser

  Brandblusserkast voor 12 kilo Brandblusser

  Brandblusser brandblusserkast voor 12 kilo brandblusser. Zeer geschikt voor montage op muur, vrachtwagen en overige buiten opstellingen. Voorzien van polycarbonaat ramen en een prima rubber voor optimale deur afdichting. De deur kan zowel links- of rechtsom openend geleverd worden. De brandblusser is goed vast te zetten middels de in de wandkast aanwezige kunststof aantrek sluitingen. Optioneel verkrijgbaar is een alarm (af fabriek) en het gebruikte materiaal is kleurvast en UV bestendig.

  € 85,00
 • Brandblusserkast 6 kg

  Brandblusserkast 6 kg

  Brandblusserkast 6 kg. Bij sommige toepassingen of in voorkomende situaties dient een brandblusser extra beschermd te worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Soms is ook een extra veilige bevestiging vereist. Brandbeveiligingonline.nl brandblusserkasten zijn speciaal ontwikkeld om brandblussers te beschermen tegen bijvoorbeeld weersinvloeden, steenslag, ultraviolette straling, schadelijke stoffen én diefstal. Ze zijn voorzien van een veilige sluiting, die in geval van brand toch snel te openen is.

  € 85,00
 • Brandblusserkast 9 en 12 kg

  Brandblusserkast 9 en 12 kg

  Brandblusserkast 9 en 12 kg. Bij sommige toepassingen of in voorkomende situaties dient een brandblusser extra beschermd te worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Soms is ook een extra veilige bevestiging vereist. Brandbeveiligingonline.nl brandblusserkasten zijn speciaal ontwikkeld om brandblussers te beschermen tegen bijvoorbeeld weersinvloeden, steenslag, ultraviolette straling, schadelijke stoffen én diefstal. Ze zijn voorzien van een veilige sluiting, die in geval van brand toch snel te openen is.

  € 120,00
 • Brandblusserkast 6 en 9 kilo

  Brandblusserkast 6 en 9 kilo

  Brandblusserkast 6 en 9 kilo. Om uw brandblussers die buiten of op vuile plaatsen hangen te beschermen tegen weersinvloeden, vuilaanslag en beschadigingen zijn brandblusserkasten de oplossing.

  € 55,00
 • Brandblusserkast 12 kilo

  Brandblusserkast 12 kilo

  Brandblusserkast 12 kilo. Om uw brandblussers die buiten of op vuile plaatsen hangen te beschermen tegen weersinvloeden, vuilaanslag en beschadigingen zijn brandblusserkasten de oplossing.

  € 55,00
 • Brandblusserkast Staal met Slot

  Brandblusserkast Staal met Slot

  Brandblusserkast staal met slot. Dit is een gedegen uit metaal vervaardigde afsluitbare brandblusserkast met gegarandeerd lange levensduur welke geschikt is voor alle typen brandblussers. In de deur is een sleutelkast geplaatst. Hierdoor is de sleutel van de kast wel bereikbaar echter nodigt niet uit voor niet geoorloofd gebruik. Daardoor kan deze brandblusserkast ook prima op minder beveiligde plaatsen worden gesitueerd.

  € 99,95

7 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight