Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Brandblusser Granaat

Brandblusser granaat bij Brandbeveiligingonline.nl. Wat dit product uniek maakt is de gepatenteerde vloeistof die in de producten verwerkt zit. De automatische brandblusser granaat ampul is een gecertificeerd, uiterst krachtig brandblusmiddel, dat volledig automatisch werkt maar ook handmatig gebruikt kan worden! Het heeft een verscheidenheid aan toepassingen (cv ketels, meterkasten,huis keukens, magazijnen, recreatieve jachten, auto’s, enz.) en unieke voordelen ten opzichte van andere middelen die op de Nederlandse markt zijn. Brand en paniek gaan hand in hand. Dit maakt dat het voor de meeste mensen moeilijk is om in zo’n situatie het hoofd koel te houden. De gebruikelijke brandblusapparatuur vereist dat men in het heetst van de strijd de gebruiksaanwijzing goed opvolgt. En juist dat gaat vaak mis. Met de zelfstandig werkende Brandblusser Granaat Ampul hoeft het niet meer mis te gaan. Het blust de brand zonder menselijk ingrijpen. Brandbeveiligingonline levert brandblussergranaten.

3 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Mabo Brandblusser Automatische Brandblusser

  Mabo Brandblusser Automatische Brandblusser

  Mabo automatische blusser voorzien van veilige vloeistof verpakt in speciale cilinder. Deze automatische blusser blust automatisch zonder tussenkomst van personen en expandeert bij een beginnende brand. Bij een beginnende brand reageert de speciale vloeistof in de blusser op temperatuurstijging en bij 84ºC springt de fles en wordt de vloeistof direct over de brandhaard verspreid. De Flamark Mabo automatische brandblusser is onze voordeligste brandbestrijding oplossing op het gebied van automatische blussystemen. Uitermate geschikt om automatisch een brand in een meterkast te blussen. Gelet ook op het schokkende nieuws in de Media over het gebruik van gele kunststof gasleidingen in woningen. Dit is de beste prijs – kwaliteit automatische brandblusser geschikt voor snelle brandbestrijding in elektrische omgevingen, kortom Mabo automatische brandblusser nodig? Brandbeveiligingonline.nl levert.

  € 95,00
 • Fire Knock Out 1.6

  Fire Knock Out 1.6

  De Fire Knock Out 1.6 dooft vuur in seconden. Brand ontstaat vaak bij afwezigheid, en dan helpt een brandblusser weinig. Veel effectiever is de FKO Fire Knock Out 1.6, die vuur volautomatisch bestrijdt. Het geheim: een slimme kunststof container met blusvloeistof die middels een snellont door de vlammen wordt geactiveerd. Fire Knock Out 1.6 dooft vuur in seconden De Fire Knock Out is bij uitstek geschikt om onbewaakte ruimten te beschermen tegen brand. Het product werkt razendsnel zodra het in aanraking komt met vuur. De ontstane brand wordt direct effectief bestreden, waardoor gevolgschade beperkt blijft.

  € 45,00
 • Fire Knock Out 5.6

  Fire Knock Out 5.6

  De Fire Knock Out 5.6 dooft vuur in seconden. Brand ontstaat vaak bij afwezigheid, en dan helpt een brandblusser weinig. Veel effectiever is de FKO Fire Knock Out 5.6, die vuur volautomatisch bestrijdt. Het geheim: een slimme kunststof container met blusvloeistof die middels een snellont door de vlammen wordt geactiveerd. Fire Knock Out 5.6 dooft vuur in seconden De Fire Knock Out is bij uitstek geschikt om onbewaakte ruimten te beschermen tegen brand. Het product werkt razendsnel zodra het in aanraking komt met vuur. De ontstane brand wordt direct effectief bestreden, waardoor gevolgschade beperkt blijft.

  € 135,00

3 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight