Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Ardexx Brandblussers

Nog nooit was het zo eenvoudig om een keukenbrand te blussen. Vanaf nu is er een slechts vijftien centimeter hoge Ardexx brandblusser op de markt. De kleinste brandblusser ooit dooft in een handomdraai een fel uitslaande keukenbrand, past gemakkelijk in de keukenla, maar misstaat ook zeker niet op het aanrecht. In samenwerking met leverancier Ardexx introduceert Brandbeveiligingonline.nl de Kitchen-Exx op de Nederlandse markt. Dit is de Ardexx brandblusser voor in elke keuken. De brandblusser is de eerste spray brandblusser ter wereld die werkt zonder drijfgas. Momenteel heeft Ardexx een viertal innovatieve brandblussers, waarmee we aan een ieder een stuk veiligheid kunnen geven. Het doel van Brandbeveiligingonline.nl is om veiligheid naar de mensen toe te brengen. Van oudsher wordt brandveiligheid gezien als een verplichting binnen bedrijven, of als iets waar we de brandweer voor hebben, maar dat is aan het veranderen en dit is ook belangrijk.

4 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Ardexx brandblusser Kitchen-Exx

  Ardexx brandblusser Kitchen-Exx

  De Ardexx Kitchen-Exx is de brandblusser voor in iedere keuken. Tevens is dit product uitermate geschikt voor andere brandjes in en om het huis. Denk aan bekleding van meubels, gordijnen, maar ook brandjes die ontstaan tijdens het barbecueën. De compacte afmetingen van de Kitchen-Exx zorgen ervoor dat de blusser gemakkelijk op te bergen valt, maar toch snel bereikbaar is. De werking is gelijk aan een normale spuitbus (deodorant) waardoor hij met 1 hand en door iedereen te gebruiken is. Het gebruiksgemak en de hoge effectiviteit zorgen ervoor dat dit de nieuwe ‘must have’ is voor in de keuken.

  € 16,00
 • Ardexx brandblusser Home-Exx

  Ardexx brandblusser Home-Exx

  De Ardexx Home-Exx brandblusser is de universele spray brandblusser voor in en om het huis, kantoor, vakantie en outdoor activiteiten. Door zijn geringe gewicht en afmetingen is hij makkelijk mee te nemen en in meerdere situaties te gebruiken. Daarnaast zorgen de eigenschappen van de blusstof er ook voor dat de Ardexx Home-Exx spray brandblusser multi-inzetbaar is.

  € 28,50
 • Ardexx brandblusser Car-Exx

  Ardexx brandblusser Car-Exx

  De Car-Exx is de brandblusser voor onderweg. De auto, motor, vrachtwagen, boot, caravan of camper, overal is hij makkelijk te gebruiken door zijn geringe gewicht. Verder is hij handig voor zowel onderweg als tijdens recreatie door de eigenschappen van de blusstof. Eindelijk zijn er brandblussers zonder schadelijke drijfgassen. De ecologische brandblussers van Ardexx geven u gecertificeerde brandveiligheid, maar dan zonder daarbij het milieu en de kwetsbare ozonlaag te schaden.

  € 32,00
 • Ardexx brandblusser Kitchen-Exx Pro

  Ardexx brandblusser Kitchen-Exx Pro

  De Kitchen Exx Pro brandblusser van Ardexx is speciaal ontwikkeld om aan de groeiende behoefte te voldoen aan betrouwbare brandblussers met een 100% ecologisch karakter en een scherpe prijs. Vooral het ontbreken van de noodzaak tot jaarlijkse controles maakt van de Ardexx Kitchen Exx Pro een interessante investering voor cafés, restaurants, hotels en catering.

  € 39,95

4 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight