Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Ajax Brandblussers

Ajax Chubb Varel biedt verschillende soorten draagbare- en verrijdbare brandblussers : (sproei-) schuimblussers, poederblussers en koolzuursneeuwblussers. Welk type brandblusser moet worden ingezet, is afhankelijk van het soort brand en de eigenschappen van de blusstof. Een onjuiste keuze en projectering van een bepaald type brandblusser heeft weinig effect bij het blussen en kan zelfs zeer gevaarlijk zijn. Meer dan 85% van de branden in gebouwen wordt met een draagbare brandblusser succesvol bestreden. De brandblussers van Ajax Chubb Varel, toonaangevend leverancier van veiligheidsoplossingen, excelleren in betrouwbaarheid, bedieningsgemak en bluscapaciteit.

9 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Ajax Poederblusser 1 KG KP1

  Ajax Poederblusser 1 KG KP1

  Ajax poederblusser 1 kg. Ajax Chubb Varel schenkt veel aandacht aan betrouwbaarheid, bedieningsgemak en de bluscapaciteit van de poederblussers. De poederblussers van Ajax zijn dus uitermate geschikt. De Ajax poederblusser 1 kg is voordelig te bestellen bij Brandbeveiligingonline.nl.nl. Ajax 1 kg poederblusser, brandklasse ABC (tot -30C) is een geschikte poederblusser voor thuis, kantoor, caravan of op de boot en voldoet aan alle gestelde eisen. De Ajax poederblusser bevat ABC-bluspoeder en staat permanent onder druk.

  € 32,50
 • Ajax Poederblusser 2 KG KP2

  Ajax Poederblusser 2 KG KP2

  Ajax poederblusser 2 kg. Ajax Chubb Varel schenkt veel aandacht aan betrouwbaarheid, bedieningsgemak en de bluscapaciteit van de poederblussers. De poederblussers van Ajax zijn dus uitermate geschikt. De Ajax poederblusser 2 kg is voordelig te bestellen bij Brandbeveiligingonline.nl.nl. Ajax 2 kg poederblusser, brandklasse ABC (tot -30C) is een geschikte poederblusser voor thuis, kantoor, caravan of op de boot en voldoet aan alle gestelde eisen. De Ajax poederblusser bevat ABC-bluspoeder en staat permanent onder druk.

  € 43,50
 • Ajax Poederblusser 6 KG GP6

  Ajax Poederblusser 6 KG GP6

  Ajax poederblusser 6 kg. De poederblussers van Ajax zijn van hoogwaardig kwaliteit en beschikken over voldoende bluskracht. De poederblusser 6 kilo is geschikt voor toepassing in de chemische en petrochemische industrie, on/offshore en wegvervoer. Natuurlijk is de poederblusser uitermate geschikt in restaurants, winkels, kantoren en andere grote gebouwen. De poederblusser 6 kilo bevat ABC-bluspoeder en is permanent onder druk.

  € 120,00
 • Ajax Poederblusser 9 KG GP9 Druk

  Ajax Poederblusser 9 KG GP9 Druk

  De Ajax 9 kilo poederblusser is inzetbaar in alle brandklassen (ABC), vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. De Ajax 9 kg poederblusser is voornamelijk geschikt voor grote kantoren en gebouwen. De Ajax poederblusser 9 kg GP9 staat permanent onder druk en is van goede kwaliteit.

  € 125,00
 • Ajax Poederblusser 12 KG GP12 Druk

  Ajax Poederblusser 12 KG GP12 Druk

  De Ajax 12 kilo poederblusser is inzetbaar in alle brandklassen (ABC), vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. De Ajax poederblusser 12 kg GP12 is voornamelijk geschikt voor grote kantoren en gebouwen. De Ajax poederblusser 12 kg GP12 staat permanent onder druk en is van goede kwaliteit.

  € 130,00
 • Ajax Schuimblusser 2 liter S2

  Ajax Schuimblusser 2 liter S2

  Ajax schuimblusser 2 liter S2 is een vorstvrije brandblusser dat geschikt is voor het blussen van branden. Deze Ajax schuimblusser 2 liter S2 blust branden in klasse A en B. Deze Ajax brandblusser is een handzame brandblusser en direct klaar om gebruikt te worden. De brandblusser van Ajax is geschikt voor meerdere toepassingen zoals in de auto, caravan, boot, garage, thuis en op kantoor.

  € 75,00
 • Ajax Schuimblusser 6 ltr ES6 Druk

  Ajax Schuimblusser 6 ltr ES6 Druk

  Ajax schuimblusser 6 liter is geschikt voor toepassingen in kantoren, ziekenhuizen, werkplaatsen, openbare gebouwen en veel meer plekken. Het is geschikt voor klasse A en B branden en de Ajax schuimblusser 6 ltr ES6 laten weinig nevenschade achter.

  € 130,00
 • Ajax Schuimblusser 9 ltr ES9 Druk

  Ajax Schuimblusser 9 ltr ES9 Druk

  Ajax schuimblusser 9 liter ES9 is geschikt voor toepassingen in kantoren, ziekenhuizen, werkplaatsen, openbare gebouwen en veel meer plekken. Het is geschikt voor klasse A en B branden en de Ajax schuimblusser 9 ltr ES9 druk met manometer laten weinig nevenschade achter.

  € 140,00
 • Ajax CO2 Blusser 5 KG C5S

  Ajax CO2 Blusser 5 KG C5S

  Ajax CO2 blusser 5 kilo C5S. Kwaliteit Ajax Chubb Varel staat bekend om haar kwaliteit, betrouwbaarheid en bluscapiciteit. De Ajax CO2 blusser 5 kg C5S is een zeer geschikte brandblusser voor het blussen van elektrische apparatuur en vloeistofbranden. De CO2 blusser 5 kg is te koop bij Brandbeveiligingonline.nl.

  € 175,00

9 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight