Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Brandblussers

Brandblussers

Brandblussers kunnen gebruikt worden om kleine brandjes mee te blussen, maar blus alleen een brand die u ook met 1 emmer water zou kunnen blussen. Is de brand groter, maak dan dat u wegkomt! Zorg bovendien dat u altijd de deur vrij houdt, anders kunt u misschien niet meer naar buiten rennen. Let op: voor alle blusapparaten en brandblussers gelden dat deze jaarlijks gekeurd en onderhouden moeten worden. Sluit hiervoor een onderhoudscontract af! Er zijn verschillende soorten blussers te koop. Poederblusser voor de meeste branden te gebruiken. Schuimblusser voor het blussen van vaste stoffen en vloeistoffen. CO2 blusser of kooldioxideblusser voor het blussen van elektriciteitsbranden. Tevens voeren wij ook onderhoud uit aan alle brandblussers.

Artikelen 1 tot 9 van 88 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Poederblusser 1 kg

  Poederblusser 1 kg

  De goedkoopste poederblusser 1 kg bij Brandbeveiligingonline.nl. Poederblussers van Brandbeveiligingonline.nl hebben een ongekende bluskracht en zijn dan ook bijzonder geschikt voor gebruik in brandgevaarlijke situaties. Poederblusser 1 kg inclusief keuringssticker en montagebeugel.

  € 12,50
 • Poederblusser 2 kg

  Poederblusser 2 kg

  De betrouwbare poederblusser 2 kg van Brandbeveiligingonline.nl. Poederblussers van Brandbeveiligingonline.nl hebben een ongekende bluskracht en zijn dan ook bijzonder geschikt voor gebruik in brandgevaarlijke situaties. De poederblusser 2 kg is voorzien van een manometer.

  € 25,00
 • Poederblusser 3kg

  Poederblusser 3kg

  Deze poederblusser 3kg is vrijwel overal toepasbaar en geschikt voor de brandklasse A,B en C. De poederblussers zijn inzetbaar voor vaste, vloeibare en gasbranden. Een geweldige allrounder geschikt voor zowel de transport als in huis.

  € 35,00
 • Poederblusser 6 kg

  Poederblusser 6 kg

  Poederblusser 6 kg ABC. De poederblusser 6 kg is effectief bij vaste, vloeistof en gasbranden waardoor deze poederblussers zeer geschikt zijn voor gebruik in gebouwen. Deze poederblussers kunnen universeel ingezet worden voor het blussen van vaste stof branden, vloeistofbranden en gasbranden. Zowel inzet bij hoge als zeer lage temperaturen is mogelijk. Ook het met deze poederblusser blussen van onder spanning staande elektrische apparatuur brengt geen gevaar. Wij voeren het jaarlijkse onderhoud aan alle typen brandblussers uit. Deze 6 kg poederblusser is voorzien van het Rijkstypekeur en CE keur.

  € 35,00
 • Poederblusser 9 kg

  Poederblusser 9 kg

  De poederblusser 9 kg heeft een groot blussend vermogen, een moderne efficiënte vormgeving en is door toepassing van minimale onderdelen zeer bedrijfszeker en snel inzetbaar. De poederblusser 9 kg is gevuld met bluspoeder op basis van ammoniumfosfaat en ammoniumsulfaat. Dit is een onschadelijke blusstof met een groot blusvermogen. Geschikt voor het blussen van vaste en vloeibare stoffen. De blusser voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De blusser is in Europa ontwikkeld en geproduceerd. Het blustoestel is voorzien van een NL-Rijkstypekeur en CE- keur en voldoet aan de geldende veiligheidseisen.

  € 55,00
 • Poederblusser 12 kg

  Poederblusser 12 kg

  Poederblusser 12 kg nodig? De grootste draagbare poederblusser is de 12 kg poederblusser. De 12 kg poederblusser is inzetbaar in alle brandklassen (ABC), vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. De poederblusser 12 kilo is tevens gechikt voor restaurants, ziekenhuizen, scholen, winkels, kantoren en andere grote gebouwen. Bij Brandbeveiligingonline.nl wordt de poederblusser 12 kilo geleverd inclusief een ophangbeugel en keuring voor verzekering en brandweer.

  € 65,00
 • Schuimblusser 2 liter

  Schuimblusser 2 liter

  De schuimblusser 2 liter is zowel voor branden van vaste als vloeibare stoffen geschikt. Dit type brandblusapparaten wordt dan ook vaak ingezet in situaties met meer risico. Het blusschuim heeft een veilige en snelle werking, in het bijzonder bij brandbare vloeistoffen als olie, alcohol, smeermiddelen, vetten en bepaalde soorten plastics. Het schuim slaat de vlammen neer en legt een ondoordringbare deken over de brandhaard. Door afdekking van het oppervlak wordt het opnieuw ontbranden van dampen voorkomen. De schuimblusser 2 liter voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De blusser is in Europa ontwikkeld en geproduceerd. Het blustoestel is voorzien van een NL-Rijkstypekeur en CE- keur en voldoet aan de geldende veiligheidseisen.

  € 35,00
 • Schuimblusser 2 liter vorstbestendig

  Schuimblusser 2 liter vorstbestendig

  Vorstbestendige schuimblusser van 2 liter nodig? Vorstbestendige schuimblusser, in de volksmond sproeischuimblusser. Door bij de sproeischuimblusser gebruik te maken van een speciale sproeinozzle (straalpijp) wordt het water­schuim mengsel vernevelt in zeer kleine druppels waardoor de blusstraal niet elektrisch geleidend is. De sproeischuimblusser kan daarom ook gebruikt worden voor het blussen van onder spanning staande apparatuur en heeft een CE-keur. Sproeischuimblusser voor brandklassen A en B branden, geschikt voor electriciteitsbranden tot wel 1000V. Voorzien van manometer voor controle en kompleet met muurbevestiging en controlesticker.

  € 50,00
 • ECO Schuimblusser 6 liter

  ECO Schuimblusser 6 liter

  De ECO schuimblusser 6 liter is zowel voor branden van vaste als vloeibare stoffen geschikt. Dit type brandblusapparaten wordt dan ook vaak ingezet in situaties met meer risico. Het blusschuim heeft een veilige en snelle werking, in het bijzonder bij brandbare vloeistoffen als olie, alcohol, smeermiddelen, vetten en bepaalde soorten plastics. Het schuim slaat de vlammen neer en legt een ondoordringbare deken over de brandhaard. Door afdekking van het oppervlak wordt het opnieuw ontbranden van dampen voorkomen. De blusser bevat een biologisch blusmiddel en is daardoor minder milieubelastend. De sproeischuimblusser voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De blusser is in Europa ontwikkeld en geproduceerd. Het blustoestel is voorzien van een NL-Rijkstypekeur en CE- keur en voldoet aan de geldende veiligheidseisen.

  € 45,00

Artikelen 1 tot 9 van 88 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight