Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Vluchtmaskers

Vluchtmaskers

Vluchtmaskers verplicht gesteld? Dit individuele vluchtmasker voorzien van actief kool, filtert rookdelen aerosolen gedurende de eerste hekele minuten, om in geval van brand veilig te kunnen vluchten. Vluchtmaskers zijn er om uw ademhaling te beschermen tegen rook, brandgassen en koolmonoxide van een beginnende brand. Vluchtmaskers kunnen blijvende schade aan uw ademhalingswegen voorkomen. Ze zijn eenvoudig in gebruik en belemmeren u niet tijdens het vluchten.

8 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Vluchtset Escapeset

  Vluchtset Escapeset

  De vluchtset escapeset Elsa is een constante stroom te ontsnappen set met capuchon en is bij uitstek geschikt voor maritiem en industriële omgevingen. Unieke balk kap met elastomeer nek seal voor gemakkelijk aan-en uitstekend zicht. Elsa bekend als 's werelds grootste ontsnapping set,

  € 425,00
 • Vluchtmasker

  Vluchtmasker

  Vluchtmasker verplicht kopen? Wanneer er brand uitbreekt komt hier veel rook bij vrij. De rook belemmert uw zicht, maar in de rook kunnen ook veel giftige stoffen zitten. Deze zijn schadelijk zijn voor u omdat er koolmonoxide in zit. Wanneer u deze rook inademt kunt u bewusteloos raken of erger. Bij alle dodelijke slachtoffers van een woningbrand, is bij 80% rookvergiftiging de oorzaak. Mocht het u overkomen dat u een brand in uw woonomgeving krijgt, dan is de kans zeer groot dat u ook giftige gassen in ademt. De tijd dringt dus als u bij brand zo snel mogelijk een weg naar buiten wil vinden. Dankzij het vluchtmasker heeft u meer kans om uw woonomgeving in geval van uitslaande brand veilig te verlaten.

  € 39,95
 • Vluchtmasker

  Vluchtmasker

  Vluchtmasker verplicht gesteld? Het MiniScape vluchtmasker kan in de kunststof koker aan de riem of in de zak gedragen worden. In geval van nood kan het snel worden aangelegd en is het masker direct operationeel. Het Mini Scape vluchtmasker beschermt tegen organische gassen en dampen met kookpunten boven de 65 °C, en tegen anorganische, zure en basische gassen en dampen. Tevens geeft het beperkte bescherming tegen organische gassen en dampen met een kookpunt onder de 65 °C en tegen hoge concentraties schadelijke stoffen. Er wordt géén bescherming geboden tegen koolmonoxide en zuurstofgebrek (zoals bij brand). De MiniScape geeft u vijf minuten tijd om te vluchten.

  € 55,00
 • Vluchtmasker Drager Parat C

  Vluchtmasker Drager Parat C

  Vluchtmasker Dräger Parat C. Wanneer er een brand uitbreekt, kan een snelle en veilige vlucht een zaak zijn van leven en dood. De Dräger PARAT C rookkap biedt tenminste 15 minuten effectieve beschermingtegen giftige gassen en dampen die vrijkomen bij een brand. De Dräger PARAT C kap wordt eenvoudig over het hoofd getrokken en biedt de gebruiker zowel adem-als oogbescherming, voor een gemakkelijkere vlucht door de rook.

  € 165,00
 • MSA Miniscape ABEK

  MSA Miniscape ABEK

  MSA Miniscape ABEK bij Brandbeveiligingonline.nl. Uiterst compact en makkelijk te gebruiken vluchtfilter met een ABEK filter en een inzetperiode van circa 5 minuten onderhoudsvrije opslagperiode van 4 jaar ook geschikt voor baard en/of brildragers.

  € 35,00
 • MSA MSR 2 Vluchtmasker ABEK-P3

  MSA MSR 2 Vluchtmasker ABEK-P3

  MSA MSR vluchtmasker ABEK-15 DIN 58647-7 de MSR 1 biedt bescherming tegen gevaarlijke gassen van het type A, B,E en K de MSR 2 biedt tevens bescherming tegen deeltjes (P2). Beide toestellen zijn verpakt in een robuuste draagcontainer met riemclip.

  € 65,00
 • MSA S-CAP Vluchtkap Auer in Wandkast

  MSA S-CAP Vluchtkap Auer in Wandkast

  Het MSA S-CAP vluchtmasker is voorzien van een duidelijk zichtbare felgele kap, met een brede ruit welke een groot gezichtsveld geeft voor een beter ademcomfort is de kap uitgerust met een uitademventiel het instelbare hoofdbandenstel.

  € 149,95
 • MSA S-Cap Vluchtmasker

  MSA S-Cap Vluchtmasker

  Het MSA S-CAP vluchtmasker is voorzien van een duidelijk zichtbare felgele kap, met een brede ruit welke een groot gezichtsveld geeft voor een beter ademcomfort is de kap uitgerust met een uitademventiel het instelbare hoofdbandenstel. Wordt geleverd zonder wandkast.

  € 119,95

8 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight