Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Vluchtladders

Vluchtladders

Vluchtladders redden levens. Uw garantie voor snel en veilig vluchten. Brand of andere calamiteiten doen zich altijd onverwachts voor. “Tijd” is de belangrijkste factor in deze noodsituaties. De Brandbeveiligingonline.nl vluchtladdes zijn ontworpen om snel en simpel te kunnen reageren in een noodsituatie. De ladder is eenvoudig aan de vensterbank te bevestigen en uit te rollen. Deze vluchtladder heeft uitklapbare afstandhouders voor extra stabiliteit.

Artikelen 1 tot 9 van 11 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Vluchtladder Metaal 4,3 meter EL52W-2

  Vluchtladder Metaal 4,3 meter EL52W-2

  Vluchtladder Metaal van 4,3 meter EL52W-2. Vluchtladder voor 2 verdiepingen nodig? De vluchtladder voor 2 verdiepingen zijn gemaakt van brandvertragend nylon. Met anti slip treden en kant-en-klaar voor gebruik. Voor circa 2 verdiepingen (4.3 meter).

  € 65,00
 • Design Vluchtladder 12 meter

  Design Vluchtladder 12 meter

  Deze design vluchtladder van 12 meter kan u en uw gezin snel buiten gevaar brengen. Twee handelingen zijn voldoende: gewoon de sterke stalen haken aan een vensterbank of een balkonhek hangen en de ladder laten uitrollen. De stevige aluminium treden geven handen en voeten een veilig houvast. De hitte verzinkte staaldraad is bestand tegen een belasting tot 300 kg. Opgevouwen is de gepatenteerde ladder niet groter dan een attaché-koffer. Daardoor kan hij altijd paraat, in een kast of onder een bed worden bewaard.

  € 265,00
 • ATV Vluchtladder 16 meter

  ATV Vluchtladder 16 meter

  ATV vluchtladder 16 meter. Deze ATV vluchtladder 16 meter heeft uitklapbare afstandhouders voor extra stabiliteit. Uw garantie voor snel en veilig vluchten. Brand of andere calamiteiten doen zich altijd onverwachts voor. “Tijd” is de belangrijkste factor in deze noodsituaties. De ATV vluchtladder is ontworpen om snel en simpel te kunnen reageren in een noodsituatie. De ladder is eenvoudig aan de vensterbank te bevestigen en uit te rollen. Deze vluchtladder heeft uitklapbare afstandhouders voor extra stabiliteit.

  € 185,00
 • ATV Vluchtladder 10 meter

  ATV Vluchtladder 10 meter

  De ATV vluchtladder 10 meter kunt u gebruiken wanneer vluchtroutes bij noodsituaties niet of moeilijk bereikbaar zijn. Op deze momenten biedt een vluchtladder de mogelijk uw gezin en uzelf snel in veiligheid te brengen. De praktische uitwerpladder is snel en eenvoudig te monteren. De ATV noodladder van 10 meter is een opvouwbare ladder en licht van gewicht. U kunt de ATV vluchtladder 10 meter op meerdere plaatsen bevestigen. U kunt hierbij denken aan een verhuisbalk, radiator, raamkozijn of vensterbank. De brandladder kan bij een juiste bevestiging, door meerdere mensen tegelijk gebruikt worden. Zorgt u ervoor dat de vluchtladder op een vaste plek wordt bewaard. Het is raadzaam om deze plek in de buurt van het bevestigingspunt te bewaren.

  € 150,00
 • ATV Vluchtladder 7 meter

  ATV Vluchtladder 7 meter

  ATV Vluchtladder 7 meter veilig en snel vluchten. Deze ATV vluchtladder 7 meter van ATV Safety heeft een lengte van 7 meter en is voorzien van afstandhouders die zorgen voor extra stabiliteit.Uw garantie voor snel en veilig vluchten. Brand of andere calamiteiten doen zich altijd onverwachts voor. “Tijd” is de belangrijkste factor in deze noodsituaties. De ATV vluchtladder is ontworpen om snel en simpel te kunnen reageren in een noodsituatie. De ladder is eenvoudig aan de vensterbank te bevestigen en uit te rollen. Deze vluchtladder heeft uitklapbare afstandhouders voor extra stabiliteit.

  € 99,95
 • ATV Vluchtladder 5 meter

  ATV Vluchtladder 5 meter

  ATV Vluchtladder 5 meter veilig en snel vluchten. Deze vluchtladder van ATV Safety heeft een lengte van 5 meter en is voorzien van afstandhouders die zorgen voor extra stabiliteit. Bij brand kunt u de ATV vluchtladder snel en eenvoudig bevestigen aan raamkozijn, vensterbank of radiator. Dit is uw garantie om in noodsituaties snel en veilig te kunnen vluchten. U kunt de vluchtladder op meerdere plaatsen bevestigen. U kunt hierbij denken aan een verhuisbalk, radiator, raamkozijn of vensterbank. De brandladder kan bij een juiste bevestiging, door meerdere mensen tegelijk gebruikt worden. Zorgt u ervoor dat de vluchtladder op een vaste plek wordt bewaard. Het is raadzaam om deze plek in de buurt van het bevestigingspunt te bewaren.

  € 75,00
 • Vluchtladder 4 meter

  Vluchtladder 4 meter

  Vluchtladder 4 meter nodig? Deze lichtgewicht vluchtladder 4 meter brandladder heeft een totale lengte van 4 meter en is geschikt om te vluchten vanaf de eerste etage. De 12 brede aluminium treden met afstandhouders van deze brandladder zijn belastbaar tot 150 kg. De ladder is gebruiksklaar geleverd in een draag- en opbergtas.

  € 125,00
 • Vluchtladder KL3S

  Vluchtladder KL3S

  Vluchtladder KL3S nodig? De vluchtladder KL3S geven uw garantie voor snel en veilig vluchten. Brand of andere calamiteiten doen zich altijd onverwachts voor. TIJD is de belangrijkste factor in deze noodsituaties. De vluchtladder is ontworpen om snel en simpel op deze problemen te kunnen reageren, eenvoudigweg aan de vensterbank bevestigen en uitrollen.

  € 85,00
 • Vluchtladder KL2S

  Vluchtladder KL2S

  Vluchtladder KL2S nodig? De vluchtladder KL 2 S geven uw garantie voor snel en veilig vluchten. Brand of andere calamiteiten doen zich altijd onverwachts voor. TIJD is de belangrijkste factor in deze noodsituaties. De vluchtladder is ontworpen om snel en simpel op deze problemen te kunnen reageren, eenvoudigweg aan de vensterbank bevestigen en uitrollen.

  € 75,00

Artikelen 1 tot 9 van 11 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight