Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Toebehoren

Artikelen 1 tot 9 van 15 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Straalpijp Brandslanghaspel Euro

  Straalpijp Brandslanghaspel Euro

  Straalpijp brandslanghaspel nodig De straalpijp t.b.v. brandslanghaspel is uitgevoerd in rood kunststof functioneel met afsluit, sproei- en volstraal stand. Voorzien van Kiwa keur en geschikt voor alle type brandslanghaspels. De Eurojet straalpijp.

  € 30,00
 • Poederblusser 1 kg + Lifehammer

  Poederblusser 1 kg + Lifehammer

  Profiteer van deze aanbieding. Een handzame poeder brandblusser voor thuis of in de auto. Een poederblusser 1 kg in combinatie met een lifehammer. In een aantal landen is het verplicht om een brandblusser in de auto te hebben. De poederblussers van Brandbeveiligingonline.nl zijn overal toepasbaar en zijn geschikt voor de brandklasse ABC.

  € 14,95
 • Ei 410 RF Rookmelder afstandbediening

  Ei 410 RF Rookmelder afstandbediening

  Ei 410 RF afstandbediening met test, pauze en locator knop. Wanneer u nadat de rookalarmering tot stand is gekomen de locator knop indrukt blijft alleen de rookmelder welke rookontwikkeling heeft gedetecteerd en dus in alarm staat een luid akoestisch signaal geven. Zo weet u exact in welke ruimte er sprake is van rookontwikkeling om snel in te grijpen. Te gebruiken in combinatie met de draadloze koppelbare rookmelders typen EI 146 RF en EI 605 C. De ideale oplossing voor het eenvoudig localiseren, testen en tijdelijk uitschakelen van rook-en hittemelder met RF schakeling.

  € 62,00
 • Haspelslang Brandslanghaspel 30 meter

  Haspelslang Brandslanghaspel 30 meter

  Haspelslang Brandslanghaspel 30 meter. Onderhoudsvrije brandslang t.b.v. de brandslanghaspel die na gebruik niet gedroogd behoeft te worden en gemakkelijk is schoon te maken. Vervaardigd uit rubber met een ingewerkte versteviging van synthetisch textiel. De haspelslang 30 meter voor het vervangen van de oude brandslang van de brandslanghaspel.

  € 85,00
 • Haspelslang Brandslanghaspel 25 meter

  Haspelslang Brandslanghaspel 25 meter

  Haspelslang Brandslanghaspel 25 meter. Onderhoudsvrije brandslang die na gebruik niet gedroogd behoeft te worden en gemakkelijk is schoon te maken. Vervaardigd uit rubber met een ingewerkte versteviging van synthetisch textiel. De haspelslang 25 meter voor het vervangen van de oude brandslang van de brandslanghaspel.

  € 75,00
 • Brandblusser Ophangbeugel

  Brandblusser Ophangbeugel

  Ophangbeugels voor brandblussers. Voor ieder type brandblusser is er een specifieke wand montage beugel verkrijgbaar. Wanneer u bij ons een nieuwe brandblusser besteld ontvangt u daarbij altijd een ophangbeugel gratis bij. Nu kan het zijn dat u eerder bij een ander bedrijf een brandblusser heeft gekocht waarbij geen montagebeugel is geleverd. U kunt benodigde ophangbeugels per stuk bestellen. Ook leveren wij aan de wand monteerbare brandblusserkasten.

  € 8,00
 • Montagebeugel Brandblusser

  Montagebeugel Brandblusser

  Montagebeugel voor het aan de wand bevestigen van poederblussers en schuimblussers brandblusser. Let op: nieuwe brandblussers leveren wij inclusief montagebeugel.

  € 6,00
 • EI Rookmelderpendel Universeel

  EI Rookmelderpendel Universeel

  EI Rookmelderpendel Universeel. De (huis) rookmelder norm NEN2555 schrijft voor dat elke verdieping van een woning, dus ook een zolder of vide, moet worden voorzien van een rookmelder. Een rookmelder bevestigen in de nok van een zolder of vide blijkt in de praktijk lastig uitvoerbaar. Afhankelijk van de dakhelling moet de rookmelder 20 - 50 cm uit het hoogste punt horizontaal worden opgehangen. Standaard oplossingen waren er tot voor kort niet of nauwelijks. Met de Ei rookmelderpendel is dat nu verleden tijd.

  € 45,00
 • Rookmelder 220 Volt + Backup EI 146

  Rookmelder 220 Volt + Backup EI 146

  Ei 146 rookmelder 230 volt inclusief back-up batterij. De Ei 146 230 volt rookmelder staat garant voor een betrouwbare melding. Door de grote rookkamer wordt de invloed van stof beperkt waardoor de kans op vals alarm erg klein is. Ook het insectenscherm en de EMC afscherming dragen hier aan bij. Heeft een nieuwe Ei 146 rookmelder nodig? Of wilt de reeds aanwezige Ei 146 rookmelder vervangen. Dit kan, dit product is direct uit voorraad leverbaar! Voor de Nederlandse markt hebben diverse RH rookmelders het keurmerk KOMO KEUR. Een belangrijk Keurmerk voor de bouw, waar veel RH rook- en hittemelders worden geïnstalleerd.

  € 25,00

Artikelen 1 tot 9 van 15 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight