Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Sea-Fire Blussystemen

Sea-Fire Blussystemen

Brandbeveiligingonline.nl levert diversen Sea-Fire blussystemen direct uit voorraad leverbaar. Dankzij SEA-FIRE is het niet langer noodzakelijk om de brand persoonlijk in het motorruim te blussen. Het blusapparaat activeert automatisch door het detecteren van hitte energie, waardoor een optimale bestrijding wordt uitgevoerd in slechts enkele seconden. Voor beginnende branden die door de booteigenaar zelf worden gedetecteerd is het blusapparaat handmatig(optioneel) te activeren. Het handmatig activeren vindt plaats door een bedieningskabel die buiten de motorruimte geplaatst wordt. Veiligheid is doorslaggevend bij SEA-FIRE. Het SEA-FIRE FM-200 systeem is het enige systeem wat uitgerust is met een veiligheidspin. Deze pin zorgt ervoor dat het blusapparaat tijdens het installeren niet per ongeluk af gaat. SEA-FIRE was de eerste fabrikant, van brandblussers.

9 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Sea-Fire FG Automatisch Blussysteem

  Sea-Fire FG Automatisch Blussysteem

  Sea-Fire FG automatisch blussysteem. Om de juiste brandblusser te kiezen dient ten eerste de te beveiligen ruimte opgemeten te worden. De motor dient in het volume meegerekend te worden; boilers en watertanks niet. De inhoud kan berekend worden door de lengte, de breedte en de hoogte met elkaar te vermenigvuldigen. (l x b x h). De uitkomst is in kubieke meters. Kies vervolgens uit de modellen de corresponderende of grotere brandblusser. Meerdere kleinere modellen zijn niet toegestaan.

  € 320,00
 • Sea-Fire FD Automatisch Blussysteem

  Sea-Fire FD Automatisch Blussysteem

  Sea-Fire FD automatisch blussysteem. Sea-Fire FD-type is geschikt van -7 graden Celsius tot +54 graden Celsius. Het FD-type kan in de fabriek weer gevuld worden. Sea-Fire FD is een kant en klaar brandblussysteem. Dat wil zeggen dat zij af fabriek geschikt zijn voor een bepaalde ruimte. Daardoor is het eenvoudig het juiste model voor een bepaalde inhoud van een afgesloten ruimte te kiezen. Installatie is vrij eenvoudig. Alle systemen worden gebruiksklaar, inclusief gedetailleerde installatie handleiding en met een stevige bracket geleverd.

  € 610,00
 • Sea-Fire Stinger FT Automatisch Blussysteem

  Sea-Fire Stinger FT Automatisch Blussysteem

  Sea-Fire Stinger FT Automatisch Blussysteem. Sea-Fire biedt u een brandblusser die de meest krappe en moeilijk te bereiken plek kan blussen. Het model Stinger bestaat uit een FM-200 blussysteem met een speciale hightech polymeer slang. Deze slang met een lengte van 3 tot 4,5 meter kan in krappe ruimtes gemonteerd worden en de brandblusser zelf kan daarbuiten gemonteerd worden. Wanneer de temperatuur in de ruimte hoger dan 79 graden Celsius komt zal de slang in de buurt van de hoge temperatuur smelten en de brand blussen. Sea-Fire FM200® blussystemen zijn ontworpen om afgesloten ruimtes te beveiligen. Het Stinger blussysteem is uitermate geschikt voor kleine ruimte beveiliging. Bijvoorbeeld: elektriciteitskast, elektriciteit bekabelinggoten, kabelbundels, boegschroef-, en ankerruimtes en dashboards. Het Sea-Fire FM200® blussysteem is zo ontworpen dat het de atmosferische concentratie in de beveiligde ruimte met maar 8,7% vermindert. De Stinger is geschikt voor een temperatuur van -18 graden Celsius tot 54 graden.

  € 585,00
 • Sea-Fire Handmatige Activeringskabels

  Sea-Fire Handmatige Activeringskabels

  Sea-Fire Handmatige Activeringskabels. Handmatig-Automatisch: Alle FG en FD systemen worden door hitte geactiveerd. Optioneel zijn er modellen met een extra handmatige bediening. Door deze handmatige bediening kan de booteigenaar de brandblusser activeren. Aangezien de motorruimte altijd een afgesloten ruimte is, wordt een beginnende brand nauwelijks bemerkt door de opvarenden. Een automaat werkt altijd en zal de opvarenden beveiligen door de brand te blussen.

  € 60,00
 • Sea-Fire Paneel 131-400

  Sea-Fire Paneel 131-400

  Sea-Fire paneel 131-400. Brandbestrijding bewakingspaneel. Dit paneel geeft een visueel en hoorbaar alarm in het geval van activering van het systeem en wanneer de druk in de cilinder laag is. LED dim functie voor nacht navigatie. Waterdicht ontwerp. Voedingsspanning: 9-30 Volt DC

  € 155,00
 • Sea-Fire Paneel 131-410

  Sea-Fire Paneel 131-410

  Sea-Fire paneel 131-410. Brandbestrijding bewaking en Motor stopzetting paneel. Dit paneel geeft een visueel en hoorbaar alarm in het geval van activering van het systeem en wanneer de druk in de cilinder laag is. Het is volledig toepasbaar in combinatie met de ESRS Motor Shutdown en heeft tevens een functie om de motor na het stopzetten en blussen van de brand weer aan te zetten. LED dim functie voor nacht navigatie. Waterdicht ontwerp. Voedingsspanning: 9-30 Volt DC.

  € 155,00
 • Sea-Fire Paneel 131-400

  Sea-Fire Paneel 131-400

  Sea-Fire Paneel 131-420. Brandbestrijding bewaking, motor stopzetting paneel en hoge temperatuur detectie. Dit paneel geeft een visueel en hoorbaar alarm in het geval van activering van het systeem en wanneer de druk in de cilinder laag is. Het is volledig toepasbaar in combinatie met de ESRS Motor Shutdown en heeft tevens een functie om de motor na het stopzetten en blussen van de brand weer aan te zetten. Als extra functie kan dit paneel, in combinatie met de optionele warmte sensoren 131-303, van te voren waarschuwen wanneer er een hoge temperatuur bereikt wordt in de ruimte. LED dim functie voor 's nachts. Waterdicht ontwerp. Voedingsspanning: 9-30 Volt DC. (Ook in rond leverbaar).

  € 150,00
 • Sea-Fire Fire Stop Control Paneel

  Sea-Fire Fire Stop Control Paneel

  Sea-Fire Fire Stop Control paneel. Vuur is een grote angst voor iedereen zeilen offshore, zelfs als de boot beschikt over een ruime brandblussers. Geïntegreerde brand-onderdrukking Sea-Fire Marine management systeem, genaamd de brandmeldcentrale, bewaakt cilinderdruk en vuur, hitte, koolmonoxide en rook niveaus, het kan worden geprogrammeerd om gelijktijdig controleren en uitschakelen-tot acht gespecificeerd onboard apparatuur , met inbegrip van motoren, generatoren, en ventilatiesystemen. Als het systeem detecteert een brand, zal het paneel uit te schakelen een betrokken inrichting (en) en geef de bemanning voldoende tijd om op het dek te krijgen voor het activeren van de brand-onderdrukking systeem (apart verkrijgbaar; ontworpen om te werken met gemanipuleerde Sea-Fire-systemen).

  € 305,00
 • Sea-Fire Engine Shut Down Control

  Sea-Fire Engine Shut Down Control

  Sea-Fire Engine Shut Down Control. Motor stop systeem controle box. Voor het automatisch activeren of stopzetten van bijvoorbeeld ventilatoren, sirene, motor etc.

  € 325,00

9 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight