Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Pictogrammen

Pictogrammen

Pictogrammen verplicht? Arbo wetgeving, gemeente instanties en verzekeringen verplichten u om op diverse plaatsen in een gebouw pictogrammen te plaatsen. Zo dient bijvoorbeeld boven elk klein blusmiddel een sticker of een bordje te hangen. Al deze aanduidingen hebben als doel om calamiteiten te voorkomen, te helpen bij vluchten, te waarschuwen bij gevaar en zo meer. Er is keuze uit polypropeen bordjes, vinyl stickers en fotolumineserende pictogrammen. Ook verkrijgbaar in een haakse of panoramische uitvoering. Gebruik de zoekfuntie (rechtsboven) om het juiste pictogram te vinden.

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Pictogram Brandblusser

  Pictogram Brandblusser

  Pictogram Brandblusser Vinyl zelfklevende sticker 10 x 10 cm of Polypropyleen bordje van 1,5 mm met het pictogram Brandblusser. Dit pictogram laat zien waar de brandblusser is opgehangen. Brandblusser pictogram voor het aanduiden van een brandblusser. Laat uw bezoekers/medewerkers zien waar brandblussers in het gebouw hangen.

  € 4,00
 • Pictogram Vluchtweg Rechts

  Pictogram Vluchtweg Rechts

  Pictogram vluchtweg rechts in verschillende maten verkrijgbaar. Polypropyleen bordje van 1,5mm met het pictogram vluchtweg rechts. Dit pictogram laat zien waar de nooduitgang zich bevind. Vluchtweg rechts pictogram voor het aanduiden van een nooduitgang. Laat uw bezoekers/medewerkers zien waar uw nooduitgangen zich bevinden.

  € 2,00
 • Pictogram Vluchtweg Links

  Pictogram Vluchtweg Links

  Pictogram vluchtweg links in verschillende maten verkrijgbaar. Polypropyleen bordje van 1,5mm met het pictogram vluchtweg links. Dit pictogram laat zien waar de nooduitgang zich bevind. Vluchtweg links pictogram voor het aanduiden van een nooduitgang. Laat uw bezoekers/medewerkers zien waar uw nooduitgangen zich bevinden.

  € 2,00
 • Pictogram Nooduitgang

  Pictogram Nooduitgang

  Pictogram nooduitgang in verschillende maten verkrijgbaar. Polypropyleen bordje van 1,5mm met het pictogram nooduitgang. Dit pictogram laat zien waar de nooduitgang zich bevind. Nooduitgang pictogram voor het aanduiden van een nooduitgang. Laat uw bezoekers/medewerkers zien waar uw nooduitgangen zich bevinden.

  € 2,00
 • Pictogram BHV

  Pictogram BHV

  Pictogram BHV is verschillende maten verkrijgbaar. Polypropyleen bordje van 1,5mm met het pictogram BHV. Dit pictogram laat zien waar de BHV post zich bevind. BHV pictogram voor het aanduiden van een BHV post. Laat uw bezoekers/medewerkers zien waar uw BHV post zich bevind.

  € 2,00
 • Pictogram Brancard

  Pictogram Brancard

  Pictogram brancard is verschillende maten verkrijgbaar. Polypropyleen bordje van 1,5mm met het pictogram brancard. Dit pictogram laat zien waar de brancard zich bevind. Brancard pictogram voor het aanduiden van een brancard post. Laat uw bezoekers/medewerkers zien waar uw brancard zich bevind.

  € 2,00
 • Pictogram EHBO

  Pictogram EHBO

  Pictogram EHBO is verschillende maten verkrijgbaar. Polypropyleen bordje van 1,5mm met het pictogram EHBO. Dit pictogram laat zien waar de EHBO post zich bevind. EHBO pictogram voor het aanduiden van een EHBO post. Laat uw bezoekers/medewerkers zien waar uw EHBO post zich bevind.

  € 3,00
 • Pictogram Verzamelplaats

  Pictogram Verzamelplaats

  Pictogram verzamelplaats verkrijgbaar in diversen uitvoeringen.

  € 2,10
 • Pictogram Droge Blusleiding

  Pictogram Droge Blusleiding

  Pictogram droge blusleiding is verschillende maten verkrijgbaar. Polypropyleen bordje van 1,5mm met het pictogram Droge blusleiding. Dit pictogram laat zien waar de droge blusleiding zich bevinden. Droge blusleiding pictogram voor het aanduiden van een droge blusleiding. Laat uw bezoekers/medewerkers zien waar droge blusleidingen in het gebouw hangen.

  € 7,50

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight