Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Noodverlichting

Noodverlichting

Met het aanbod noodverlichtingsarmaturen komt Brandbeveiligingonline.nl eveneens tegemoet aan de behoefte om de evacuatieweg in een gebouw uit te rusten met evacuatieverlichting en noodverlichting. Noodverlichting verplicht gesteld? Naast uw gewone verlichting is natuurlijk ook noodverlichting aan onderhoud onderhevig. Meer nog dan dat, u heeft de verplichting uw noodverlichting goed te onderhouden. Dit bent u in eerste instantie verplicht aan uzelf maar zeker ook aan officiële instanties. Het onderhouden van noodverlichting is meer dan alleen controleren of de lamp die aanwezig is brandt.

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Noodverlichting EXILED MST 230V 1H

  Noodverlichting EXILED MST 230V 1H

  Noodverlichting ExiLED 230V is een elegant en functioneel noodverlichtingsarmatuur in aluminium en polycarbonaat voor binnentoepassingen. ExiLED past uitstekend in b.v. kantoorgebouwen, bioscopen, hotels, winkelcentra, horeca omgevingen etc. De unieke gerasterde folie technologie verzekert gelijkmatige en comfortabele licht spreiding op de polycarbonaat plaat. ExiLED is ontworpen voor zowel nieuwe bouwconstructies als renovaties van bestaande gebouwen.

  € 99,95
 • Noodverlichting LED waterdicht

  Noodverlichting LED waterdicht

  LED noodverlichting met design witte behuizing en voorzien van een 3 uren accupack. Het armatuur is voorzien van een slagvaste polycarbonaat water (IP65) en stofdichte sterke behuizing. Noodverlichtingsarmatuur wordt geleverd incl. LED, accupack (3 uur), wartels en 3 stuks pictogrammen (links, rechts en rechtdoor). Het armatuur is d.m.v. een "bruggetje" in te stellen als nood of vluchtweg verlichting (Maintained en of Non-Maintained). Noodverlichting is direct klaar voor gebruik.

  € 45,00
 • Noodverlichting LED Opbouw Twins

  Noodverlichting LED Opbouw Twins

  Noodverlichting LED Opbouw Twins. Noodverlichting LED opbouw met aluminium huis en plexi plaat. Voorzien van gespoten pictogrammen. Awex Twins, continu brandend. Decoratief plafond opbouw noodverlichtingsarmatuur. Behuizing van het armatuur is gemaakt van metaal, verkrijgbaar in grijs en zwart gespoten.

  € 99,95
 • Noodverlichting OVALED NM ST LED 230V 1h

  Noodverlichting OVALED NM ST LED 230V 1h

  OvaLED is een elegant noodverlichtingsarmatuur, met instelbare nood functionaliteit voor binnentoepassingen. Armatuur voor noodverlichting in grote open ruimtes. OvaLED kan perfect gebruikt worden in bijv. kantoorgebouwen, bioscopen, hotels, winkelcentra, horeca omgevingen etc. Het armatuur is ontworpen voor zowel nieuwe bouwconstructies als renovaties van bestaande gebouwen. Geschikt voor plafond-, opbouw- of halfinbouwinstallatie.

  € 99,95
 • Noodverlichting OVALED R NM ST LED 230V 1h

  Noodverlichting OVALED R NM ST LED 230V 1h

  OvaLED R is een elegant noodverlichtingsarmatuur, met instelbare nood functionaliteit voor binnentoepassingen. Armatuur voor noodverlichting in grote open ruimtes. OvaLED R kan perfect gebruikt worden in bijv. kantoorgebouwen, bioscopen, hotels, winkelcentra, horeca omgevingen etc. Het armatuur is ontworpen voor zowel nieuwe bouwconstructies als renovaties van bestaande gebouwen. Geschikt voor halfinbouwinstallatie.

  € 99,95
 • Noodverlichting OMNILED NM ST LED 230V 1h

  Noodverlichting OMNILED NM ST LED 230V 1h

  Noodverlichting OMNILED NM ST LED 230V 1h. OmniLED is een elegant noodverlichtingsarmatuur, met instelbare nood functionaliteit voor binnentoepassingen. Armatuur voor noodverlichting in grote open ruimtes. OmniLED kan perfect gebruikt worden in bijv. kantoorgebouwen, bioscopen, hotels, winkelcentra, horeca omgevingen etc. Het armatuur is ontworpen voor zowel nieuwe bouwconstructies als renovaties van bestaande gebouwen. Geschikt voor plafond-, opbouw- of halfinbouwinstallatie.

  € 99,95
 • Noodverlichting AERILED AP NM ST LED 230V 1h

  Noodverlichting AERILED AP NM ST LED 230V 1h

  Noodverlichting AERILED AP NM ST LED 230V 1h. AeriLED is een elegant noodverlichtingsarmatuur, met instelbare nood functionaliteit voor binnentoepassingen. Armatuur voor noodverlichting in grote, open ruimtes met installatie op grote hoogte. AeriLED AP kan perfect gebruikt worden in ruimten met grote hoogten als winkelcentra, logistieke centra, sporthallen, theaters en bioscopen. Het armatuur is ontworpen voor zowel nieuwe bouwconstructies als renovaties van bestaande gebouwen. Geschikt voor plafond-, opbouwmontage.

  € 99,95
 • Noodverlichting UNILED Combi Autotest LED 230V

  Noodverlichting UNILED Combi Autotest LED 230V

  Noodverlichting UNILED Combi Autotest LED 230V. UniLED is een zeer praktisch noodverlichtingsarmatuur, met instelbare continu / nood functionaliteit voor binnentoepassingen. UniLED is ontworpen voor zowel nieuwe bouwconstructies als renovatie van bestaande gebouwen. De UniLED beschikt over een afzonderlijke plafond- en muursteun en een eigen batterijcompartiment, hetgeen de installatie en onderhoud van het armatuur vergemakkelijkt.

  € 95,00
 • Noodverlichting PROLED E Combi ST LED 230V 1h

  Noodverlichting PROLED E Combi ST LED 230V 1h

  ProLED E is een degelijk functioneel en robuust vluchtweg/noodverlichtingsarmatuur met instelbare continu / nood functionaliteit in ABS kunststof met Polycarbonaat kap voor binnen- en buiten toepassing. ProLED E is ontworpen voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten. ProLED E heeft een ingebouwd verwarmingselement en is speciaal ontwikkeld voor koelhuizen, open parkeergarages, etc. ProLED E kan worden voorzien van pictogram met pijl links, rechts of naar onder. Accessoires dienen apart besteld te worden.

  € 265,00

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight