Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Impregneermiddelen

In de Brandbeveiligingonline.nl webshop bestelt u brandwerende en brandvertragende impregneermiddelen die u eenvoudig zelf aanbrengt. U kunt elke klus aan met ons brede assortiment, impregneermiddelen dat vanuit de praktijk is ontwikkeld en uitgebreid is getest. Brandbeveiligingonline.nl is een label van RH Brandbeveiliging, marktleider in impregneermiddelen.

1 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

  • BBO impregneermiddel kerst

    BBO impregneermiddel kerst

    BBO impregneermiddel kerst is uitermate geschikt voor het brandvertragend maken van kerstbomen en andere kerst- en decoratiematerialen op basis van natuurlijke vezels zoals riet, stro en karton. De te behandelen materialen dienen vochtabsorberend te zijn. Bij een juiste dosering heeft BBO Impregneermiddel kerst geen of nauwelijks nadelige invloed op de eigenschappen van het behandelde materiaal. Het tast de kleurechtheid niet aan en laat de grip intact. Bovendien is BBO impregneermiddel kerst uitermate gebruiksvriendelijk. Het is eenvoudig te verwerken, laat geen vlekken na bij morsen en geeft een minimale vervuiling van de werkplek. BBO impregneermiddel kerst is gifvrij en milieuvriendelijk, irriteert huid en ogen niet en heeft een neutrale pH-waarde. Persoonlijke bescherming is daarom niet nodig. Impregneermiddel is gebruiksklaar en kan direct verwerkt worden; voor gebruik licht schudden.

    € 0,00

1 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight