Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Halfgelaatmaskers

Halfgelaatmaskers

Halfgelaatmaskers verplicht gesteld? Deze veelzijdige systemen van onder meer MSA zijn voor een groot aantal situaties geschikt. Het kan bescherming bieden tegen stofdeeltjes en vele gassen en dampen. Halfgelaatsmaskers omsluiten neus, mond en kin, maar laten de ogen onbeschermd in tegenstelling tot volgelaatsmaskers.

6 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • MSA Halfgelaatsmasker Advantage 200 LS

  MSA Halfgelaatsmasker Advantage 200 LS

  De MSA Advantage 200 LS beschermt tegen vuil, stof en schadelijke gassen / dankzij de uitstekende pasvorm zorgt de Advantage 200 LS voor maximale bescherming en een sterk verbeterd draagcomfort / de Advantage 200 LS bestaat uit het gelaatsdeel, een 4-punts bevestiging, in en uitademventiel en het hoofdbandenstel / de Advantage 200 LS kan worden uitgerust met verschillende deeltjes, gas en combinatiefilters voor het opbergen en meedragen van het masker is de Advantage opbergtas een perfecte oplossing. De Advantage 200 LS wordt vervaardigd uit helder blauw thermoplastisch rubber. Vanwege de zachte en plooibare combinatie van rubber en kunststof, biedt het een pasvorm op maat, waarbij drukpunten worden geëlimineerd. Een verfspuitset is leverbaar.

  € 18,75
 • MSA Halfgelaatmasker Advantage 410

  MSA Halfgelaatmasker Advantage 410

  MSA Halfgelaatmasker Advantage 410. De innovatieve Advantage 410, een nieuw product in de Advantage serie van volgelaats- en halfgelaatsmaskers, overtuigt door een buitengewoon comfort en een geavanceerd ontwerp. Een belangrijke eigenschap van de Advantage 410 is de gebruiksvriendelijkheid. Het innovatieve bandenstel uit één stuk, waarvoor inmiddels patent is aangevraagd, is uniek op de markt. Het masker kan op de borst worden gehangen tot het volgende gebruik met het afsluitsysteem kan het bandenstel precies passend gemaakt worden / het MultiFlex neusstuk bestaat uit één geheel en is gemaakt van een stevige kunststof met een zachte coating van siliconen. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat het gelaatsstuk een grote duurzaamheid heeft en buitengewoon stabiel is tijden het dragen.

  € 55,00
 • MSA Advantage 400 Halfgelaatsmasker

  MSA Advantage 400 Halfgelaatsmasker

  MSA Advantage 400 Halfgelaatsmasker. De innovatieve Advantage 400, een nieuw product in de Advantage serie van volgelaatsmaskers en halfgelaatsmaskers, overtuigt door een buitengewoon comfort en een geavanceerd ontwerp.Een belangrijke eigenschap van de Advantage 400 is de gebruiksvriendelijkheid. Het innovatieve bandenstel uit één stuk, waarvoor inmiddels patent is aangevraagd, is uniek op de markt. SMALLE versie.

  € 65,00
 • Moldex Halfgelaatmasker 5104 FFA1

  Moldex Halfgelaatmasker 5104 FFA1

  Moldex Halfgelaatmasker 5104 FFA1. De 5000-serie is prettig en gemakkelijk in gebruik / voorgemonteerd geleverd voor gebruik tijdens de meeste gas en damp toepassingen, combineren deze effectieve, onderhoudsarme maskers hoge prestaties met een minimum aan onderhoud / speciaal ontworpen voor een groter draagcomfort en een verbeterd gezichtsveld, zijn de 5000-serie maskers licht in gewicht met een goede pasvorm gasfilters met ingebouwde inademventielen, die vast in het gelaatsstuk gemonteerd zijn, bieden bescherming tegen gassen en dampen.

  € 22,50
 • Moldex Halfgelaatmasker 7001 Small

  Moldex Halfgelaatmasker 7001 Small

  Moldex Halfgelaatmasker 7001 Small. EN 140:1998 / Veilig en comfortabel / maskergedeelte gemaakt van thermoplastisch, huidvriendelijk TPE / optimale pasvorm en drukverdeling door de hoofdbanden / gemakkelijk in onderhoud en reiniging / Easylock filtersysteem / de draagbanden kunnen vastgezt (lock) of vrijgezet (dropdown) worden gedragen tijdens onderbrekingen kan het masker om de nek gedragen worden.

  € 28,00
 • Moldex Halfgelaatmakser 8001 small

  Moldex Halfgelaatmakser 8001 small

  Moldex Halfgelaatmakser 8001 small. EN140 / De 8000-serie is een kostenbesparende en duurzame adembescherming, die een hoge prestatie biedt en onderhoudsarm is ontworpen voor verhoogd draagcomfort en verbeterd gezichtsveld, zijn de 8000-serie maskers licht in gewicht en hebben een goede pasvorm verwisselbare gasfilterpatronen met ingebouwd inademventiel bieden bescherming tegen gassen en dampen.

  € 35,00

6 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight