Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Brandpoppen

Brandpoppen

Brandbeveiligingonline.nl levert diversen brandpoppen direct uit voorraad leverbaar. Met de Brandpoppen kan een brandend persoon gesimuleerd worden. Cursisten leren zo om met een blusdeken vlammen te doven. Door gebruik van een Standaard kunnen de technieken voor het blussen van een staand persoon worden geoefend. De Brandpop is gemaakt van siliconendoek en met Kevlar verstevigd bij het kruis, de oksels en de uiteinden van armen en benen. Het is raadzaam de brand zoveel mogelijk aan te steken op dit hesje want dat verhoogt de levensduur van de pop aanzienlijk. Het hesje is eenvoudig te vervangen en heeft een hogere hittebestendigheid dan de pop, maar is niet waterafstotend. De brandpop weegt circa 12 kilogram, waardoor hij eenvoudig is mee te nemen en uit te zetten op locatie. De Brandpop is niet geschikt om als sleeppop te gebruiken.

1 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

  • Brandpop Rood en Zilver

    Brandpop Rood en Zilver

    Met de Brandpop zilveren rood kan een brandend persoon gesimuleerd worden. Cursisten leren zo om met een blusdeken vlammen te doven. Door gebruik van een Standaard kunnen de technieken voor het blussen van een staand persoon worden geoefend.De Brandpop zilver en rood is gemaakt van siliconendoek en met Kevlar verstevigd bij het kruis, de oksels en de uiteinden van armen en benen. Eén hesje voor het bovenlichaam wordt meegeleverd. Het is raadzaam de brand zoveel mogelijk aan te steken op dit hesje want dat verhoogt de levensduur van de pop aanzienlijk. Het hesje is eenvoudig te vervangen en heeft een hogere hittebestendigheid dan de pop, maar is niet waterafstotend. De brandpop weegt circa 12 kilogram, waardoor hij eenvoudig is mee te nemen en uit te zetten op locatie. De Brandpop zilver en rood is niet geschikt om als sleeppop te gebruiken.

    € 855,00

1 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight