Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Brandmeldinstallaties

Vaak eist de brandweer dat een bedrijf een brandmeldinstallatie plaatst. In het Bouwbesluit en Gebruiksbesluit staat wanneer er een brandmeldinstallatie moet zijn. Doorgaans moet u een brandmeldinstallatie aanleggen volgens NEN 2535 of NEN 2575. Deze NEN-normen geven de regels voor het ontwerp en de uitvoering van de brandmeldinstallatie die u moet installeren. Er staat verder in waar u melders moet plaatsen en aan welke specifieke eisen een installatie moet voldoen. Dit gebeurt op basis van een zogeheten Programma van eisen. De brandweer en de opdrachtgever ondertekenen dit programma. Eist een verzekeraar de installatie? Dan moet ook hij het programma ondertekenen. Alleen als u de brandmeldinstallatie hebt aangelegd volgens het Programma van eisen, ontvangt u een certificaat. Installatie nodig? Brandbeveilgiingonline levert en installeert uw BMI.

Artikelen 1 tot 9 van 10 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Notifier Conventionele Brandmeldcentrale NFS2

  Notifier Conventionele Brandmeldcentrale NFS2

  Conventionele brandmeldinstallatie NFS2 verplicht nodig voor uw bedrijf? De NFS2 zone conventionele brandmeldinstallatie is ontwikkeld voor zowel installateurs en eindgebruikers. Conventionele brandmeldcentrale NFS2. Brandbeveiligingonline.nl beschikt uitsluitend over vakmensen met uitgebreide ervaring in de brandbeveiliging waardoor wij snel en doeltreffend kunnen werken. Onze servicedienst zijn op elk moment goed bereikbaar en kunnen u helpen bij technische problemen aan uw brandmeldinstallatie.

  € 365,00
 • Notifier Conventionele Brandmeldcentrale NFS4

  Notifier Conventionele Brandmeldcentrale NFS4

  Conventionele brandmeldinstallatie NFS4 verplicht? De NFS4 zone conventionele brandmeldinstallatie is ontwikkeld voor zowel installateurs en eindgebruikers. Conventionele brandmeldcentrale NFS4. Onze servicedienst zijn op elk moment goed bereikbaar en kunnen u helpen bij technische problemen aan uw brandmeldinstallatie.

  € 399,00
 • Notifier Conventionele Brandmeldcentrale NFS8

  Notifier Conventionele Brandmeldcentrale NFS8

  Conventionele brandmeldinstallatie NFS8 verplicht? De NFS8 zone conventionele brandmeldinstallatie is ontwikkeld voor zowel installateurs en eindgebruikers. Conventionele brandmeldcentrale NFS8. Brandbeveiligingonline beschikt uitsluitend over vakmensen met uitgebreide ervaring in de brandbeveiliging waardoor wij snel en doeltreffend kunnen werken. Onze servicedienst zijn op elk moment goed bereikbaar en kunnen u helpen bij technische problemen aan uw brandmeldinstallatie.

  € 495,00
 • Morley Horizon Conventionele Brandmeldcentrale HRZ2

  Morley Horizon Conventionele Brandmeldcentrale HRZ2

  Morley Horizon Conventionele Brandmeldcentrale HRZ2. De Morley Horizon HRZ2-8 brandmeldcentrales werden ontwikkeld om de installatie te vereenvoudigen. De behuizing bestaat uit een monteerbare back box en een deksel. Deze back box is voorzien van een centraal gat en twee extra gaten onder hoek gefreesd om de brandmeldcentrale op een eenvoudige manier waterpas te bevestigen. De HRZ2-8 zone conventionele brandmeldcentrales zijn ontwikkeld voor zowel installateurs en eindgebruikers, en bieden een technisch geavanceerde reeks aan mogelijkheden en functies terwijl ze makkelijk programmeerbaar, installeerbaar en te bedienen blijven.

  € 370,00
 • Morley Horizon Conventionele Brandmeldcentrale HRZ4

  Morley Horizon Conventionele Brandmeldcentrale HRZ4

  Morley Horizon Conventionele Brandmeldcentrale HRZ4. De Morley Horizon HRZ2-4 brandmeldcentrales werden ontwikkeld om de installatie te vereenvoudigen. De behuizing bestaat uit een monteerbare back box en een deksel. Deze back box is voorzien van een centraal gat en twee extra gaten onder hoek gefreesd om de brandmeldcentrale op een eenvoudige manier waterpas te bevestigen. De HRZ2-4 zone conventionele brandmeldcentrales zijn ontwikkeld voor zowel installateurs en eindgebruikers, en bieden een technisch geavanceerde reeks aan mogelijkheden en functies terwijl ze makkelijk programmeerbaar, installeerbaar en te bedienen blijven.

  € 455,00
 • Morley Horizon Conventionele Brandmeldcentrale HRZ8

  Morley Horizon Conventionele Brandmeldcentrale HRZ8

  Morley Horizon Conventionele Brandmeldcentrale HRZ8. De Morley Horizon HRZ2-8 brandmeldcentrales werden ontwikkeld om de installatie te vereenvoudigen. De behuizing bestaat uit een monteerbare back box en een deksel. Deze back box is voorzien van een centraal gat en twee extra gaten onder hoek gefreesd om de brandmeldcentrale op een eenvoudige manier waterpas te bevestigen. De HRZ2-8 zone conventionele brandmeldcentrales zijn ontwikkeld voor zowel installateurs en eindgebruikers, en bieden een technisch geavanceerde reeks aan mogelijkheden en functies terwijl ze makkelijk programmeerbaar, installeerbaar en te bedienen blijven.

  € 625,00
 • LST Brandmeldcentrale BC600-8L2S

  LST Brandmeldcentrale BC600-8L2S

  LST brandmeldcentrale BC600-8L2S. De conventionele LST BC600-8L2s brandmeldcentrale vormt het hart van het conventionele brandmeldsysteem, welke de toestand van de aangesloten elementen op de detectiezones controleert en deze toestand aan de gebruiker weergeeft via het frontpaneel.

  € 0,00
 • LST Brandmeldcentrale BC600-8L4S

  LST Brandmeldcentrale BC600-8L4S

  LST brandmeldcentrale BC600-8L4S. De conventionele LST BC600-8L4S brandmeldcentrale vormt het hart van het conventionele brandmeldsysteem, welke de toestand van de aangesloten elementen op de detectiezones controleert en deze toestand aan de gebruiker weergeeft via het frontpaneel.

  € 0,00
 • LST Brandmeldcentrale BC600-16L2S

  LST Brandmeldcentrale BC600-16L2S

  LST brandmeldcentrale BC600-16L2S. De conventionele LST BC600-16L2S brandmeldcentrale vormt het hart van het conventionele brandmeldsysteem, welke de toestand van de aangesloten elementen op de detectiezones controleert en deze toestand aan de gebruiker weergeeft via het frontpaneel.

  € 0,00

Artikelen 1 tot 9 van 10 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight