Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Brandblusapparaten

Brandblusapparaten

Een brandblusapparaat is een apparaat om het vuur van een kleine brand te doven. Het bestaat uit een cilinder waarin een beperkte hoeveelheid blusmiddel onder druk staat. Een brandblusser kan je leven redden. Via Brandbeveiligingonline.nl kom je te weten welk brandblusapparaat jij nodig hebt! Er zijn ook brandblusapparaten waarin zich een drukpatroon bevindt, die eerst geactiveerd (ingeslagen) moet worden via een rode inslagknop boven op het brandblusapparaat.

6 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Poeder Brandblusapparaat 1 kilo

  Poeder Brandblusapparaat 1 kilo

  De goedkoopste poeder brandblusapparaat 1 kilo bij Brandbeveiligingonline.nl. Poederblussers van Brandbeveiligingonline.nl hebben een ongekende bluskracht en zijn dan ook bijzonder geschikt voor gebruik in brandgevaarlijke situaties. Poederblusser 1 kg inclusief keuringssticker en montagebeugel.

  € 9,95
 • Poeder Brandblusapparaat 2 kilo

  Poeder Brandblusapparaat 2 kilo

  De goedkoopste poeder brandblusapparaat 2 kilo bij Brandbeveiligingonline.nl. Poederblussers van Brandbeveiligingonline.nl hebben een ongekende bluskracht en zijn dan ook bijzonder geschikt voor gebruik in brandgevaarlijke situaties. Poederblusser 2 kg inclusief keuringssticker en montagebeugel.

  € 25,00
 • Poeder Brandblusapparaat 3 kilo

  Poeder Brandblusapparaat 3 kilo

  Poeder Brandblusapparaat 3 kilo nodig? Vervangt alle merken. Inclusief keuring en ophangbeugel. De poederblusser zijn inzetbaar in alle brandklassen. Vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. De bluscapaciteit is enorm hoog. Werkt bij alle temperaturen en is inzetbaar zowel binnen als buiten. Poederblussers zijn vooral geschikt op plaatsen waar een hoge bluscapaciteit en inzetbaarheid bij alle brandklassen belangrijker zijn dan de mogelijke schade die het bluspoeder kan veroorzaken aan de omgeving. Geschikt voor gebruik in auto, caravan en boot. Vervangt alle merken. Wordt geleverd inclusief bevestigingsklem en inclusief keuring voor verzekering, brandweer etc.

  € 40,00
 • Poeder Brandblusapparaat 6 kilo

  Poeder Brandblusapparaat 6 kilo

  Poeder Brandblusapparaat 6 kilo nodig? Vervangt alle merken. Inclusief keuring en ophangbeugel. De poederblusser zijn inzetbaar in alle brandklassen. Vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. De bluscapaciteit is enorm hoog. Werkt bij alle temperaturen en is inzetbaar zowel binnen als buiten. Poederblussers zijn vooral geschikt op plaatsen waar een hoge bluscapaciteit en inzetbaarheid bij alle brandklassen belangrijker zijn dan de mogelijke schade die het bluspoeder kan veroorzaken aan de omgeving. Geschikt voor gebruik in auto, caravan en boot. Vervangt alle merken. Wordt geleverd inclusief bevestigingsklem en inclusief keuring voor verzekering, brandweer etc.

  € 35,00
 • Poeder Brandblusapparaat 9 kilo

  Poeder Brandblusapparaat 9 kilo

  Poeder Brandblusapparaat 9 kilo nodig? Vervangt alle merken. Inclusief keuring en ophangbeugel. De poederblusser zijn inzetbaar in alle brandklassen. Vaste stoffen, vloeistoffen en gassen. De bluscapaciteit is enorm hoog. Werkt bij alle temperaturen en is inzetbaar zowel binnen als buiten. Poederblussers zijn vooral geschikt op plaatsen waar een hoge bluscapaciteit en inzetbaarheid bij alle brandklassen belangrijker zijn dan de mogelijke schade die het bluspoeder kan veroorzaken aan de omgeving. Geschikt voor gebruik in auto, caravan en boot. Vervangt alle merken. Wordt geleverd inclusief bevestigingsklem en inclusief keuring voor verzekering, brandweer etc.

  € 55,00
 • Poeder Brandblusapparaat 12 kilo

  Poeder Brandblusapparaat 12 kilo

  De goedkoopste poeder brandblusapparaat 12 kilo bij Brandbeveiligingonline.nl. Poederblussers van Brandbeveiligingonline.nl hebben een ongekende bluskracht en zijn dan ook bijzonder geschikt voor gebruik in brandgevaarlijke situaties. Poederblusapparaat van 12 kg inclusief keuringssticker en montagebeugel.

  € 65,00

6 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight