Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Blusdekens

Blusdekens

Voordelige blusdekens kopen? U bent dan bij Brandbeveiligingonline.nl aan het juiste adres! Een blusdeken is zeer geschikt voor het afdekken van kleine brandhaarden of het inwikkelen van iemand wiens kleding vlam heeft gevat. De blusdeken stopt de zuurstoftoevoer waardoor de vlammen doven. Een blusdeken is geschikt voor eenmalig gebruik: de hitte van het vuur tast de structuur van de blusdeken aan. Belangrijk voordeel is dat blusdekens in tegenstelling tot andere blusmiddelen niet periodiek gekeurd dienen te worden en een zeer lange levensduur hebben. U kunt de dekens direct uit voorraad bestellen.

6 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Fixxeo Blusdeken 1.10 x 1.30 meter

  Fixxeo Blusdeken 1.10 x 1.30 meter

  De Fixxeo blusdeken is een veilige oplossing voor de vlam in de pan of kleren die in de brand staan. Hij is snel en eenvoudig te gebruiken. Hang de Fixxeoblusdeken op aan de muur of aan de binnenkant van een keukenkastje. De blusdeken zit in een harde kunststof wandbox. Als men aan de twee handvatten trekt, gaat de box open en is de deken direct klaar voor gebruik. Grote voordeel van deze vaste en harde handvatten is dat de handen veilig achter de deken zitten en daardoor beschermt zijn tegen de stralingswarmte van het vuur. De Fixxeo blusdeken is niet geschikt voor vet en oliebrandjes, wij raden hiervoor de vetbrandblusser 2 of 6 liter aan.

  € 25,00
 • Blusdeken 100 x 100 cm

  Blusdeken 100 x 100 cm

  Blusdeken voor het doven van verschillende soorten brand. Zeer geschikt voor vloeistofbranden en voor het inwikkelen van een persoon wiens kleding vlam heeft gevat. Deze blusdeken is 100 x 100 cm en wordt geleverd in een kunststof wandhouder. Met een blusdeken kunt u snel een beginnende brand doven. Denk aan vlam-in-de-pan, barbecuebrand, papier- en prullenbakbranden. Blusdekens zijn niet geschikt voor olie- en vetbranden. Wij raden voor vet of oliebranden de vetblusser 2 of 6 liter aan.

  € 12,50
 • Blusdeken 120 x 120 cm

  Blusdeken 120 x 120 cm

  Blusdeken voor het doven van verschillende soorten brand. Zeer geschikt voor vloeistofbranden en voor het inwikkelen van een persoon wiens kleding vlam heeft gevat. Deze blusdeken is 120 x 120 cm en wordt geleverd in een kunststof wandhouder. Met een blusdeken 120 x 120 cm kunt u snel een beginnende brand doven. Denk aan vlam-in-de-pan, barbecuebrand, papier- en prullenbakbranden. Blusdekens zijn niet geschikt voor olie- en vetbranden. Wij raden voor vet of oliebranden de vetblusser 2 of 6 liter aan.

  € 25,00
 • Blusdeken 120 x 180 cm

  Blusdeken 120 x 180 cm

  Blusdeken voor het doven van verschillende soorten brand. Zeer geschikt voor vloeistofbranden en voor het inwikkelen van een persoon wiens kleding vlam heeft gevat. Deze blusdeken is 120 x 180 cm en wordt geleverd in een kunststof wandhouder. Met een blusdeken 120 x 180 cm kunt u snel een beginnende brand doven. Denk aan vlam-in-de-pan, barbecuebrand, papier- en prullenbakbranden. Blusdekens zijn niet geschikt voor olie- en vetbranden. Wij raden voor vet of oliebranden de vetblusser 2 of 6 liter aan.

  € 30,00
 • Blusdeken (branddeken) 100 x 100 cm in nylon wandhouder

  Blusdeken (branddeken) 100 x 100 cm in nylon wandhouder

  Deze blusdeken 100 x 100 cm is een veilige oplossing in geval van vlam in de pan of kleren die in de brand staan. Een blusdeken is een deken die over een vuur is heen te leggen om het in een vroeg stadium te doven. Het doek bestaat uit een niet of zeer slecht brandbaar materiaal al dan niet gecoat met een brandwerend middel. Tegenwoordig wordt geweven glasvezel veelvuldig gebruikt. Blusdekens zijn niet geschikt voor olie- en vetbranden. Wij raden voor vet of oliebranden de vetblusser 2 of 6 liter aan.

  € 10,00
 • Blusdeken (branddeken) 120 x 180 cm in nylon wandhouder

  Blusdeken (branddeken) 120 x 180 cm in nylon wandhouder

  Deze blusdeken 120 x 180 cm is een veilige oplossing in geval van vlam in de pan of kleren die in de brand staan. Een blusdeken is een deken die over een vuur is heen te leggen om het in een vroeg stadium te doven. Het doek bestaat uit een niet of zeer slecht brandbaar materiaal al dan niet gecoat met een brandwerend middel. Tegenwoordig wordt geweven glasvezel veelvuldig gebruikt. Blusdekens zijn niet geschikt voor olie- en vetbranden. Wij raden voor vet of oliebranden de vetblusser 2 of 6 liter aan.

  € 20,00

6 Artikel(en)

Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight