Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Ademluchttoestellen

Ademluchttoestellen

Ademluchttoestellen? Ademluchttoestellen worden gebruikt door onder andere de brandweer om veilige ademlucht te verschaffen in een omgeving waar rook en/of schadelijke gassen etc. aanwezig zijn. Het ademluchttoestel bestaat uit een ademluchtfles(sen), draagframe, drukregelaar, ademhalingsautomaat, een middendruktoevoerslang, een reserveluchtwaarschuwingsfluit, overdrukventiel en gelaatstuk. De ademluchtflessen waren vroeger van staal, maar tegenwoordig steeds vaker van vezelversterkte kunststof, wat een behoorlijke gewichtsbesparing geeft. Ook bestaan er ergonomische draagframes die aangepast kunnen worden aan de lichaamsgrootte van de gebruiker en die meebuigen met de rug. Let er wel op om ademlucht veilig te kunnen gebruiken is het raadzaam een speciale opleiding te volgen en een medische keuring te ondergaan. Brandbeveiligingonline.nl levert erkende en betrouwbare MSA en Dräger ademluchttoestellen.

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • MSA Airgo Compact

  MSA Airgo Compact

  MSA Airgo compact ademluchttoestel. De MSA AirGo compact is speciaal ontworpen voor noodsituaties en om te ontsnappen. Op schepen of in industriële installaties waar geteste units verplicht zijn isde AirGo compact een voor de hand liggende keuze. De ademautomaat AutoMaXX-AS is bevestigd aan de middelste drukleiding. Deno-nonsense systeem houdt de kosten tot een minimum zonder in te boetenveiligheid. De veiligheidsrelevante componenten, pneumatiek en toestelhouder zijn gelijkaan die van het MSA ademluchttoestellen met voorinstelling, hetgeen de AirGotot een volwaardig toestel voor de zwaarste omstandigheden, inclusiefbrandbestrijding maakt. EN 137: 2006, type 2. MED 96/98/EC. Wordt geleverd incl. masker.

  € 685,00
 • Uitstroombeveiliging Ademluchtfles

  Uitstroombeveiliging Ademluchtfles

  Uitstroombeveiliging Ademluchtfles bij Brandbeveiligingonline.nl. De uitstroombeveiliging beperkt de uitstroom van lucht. Als zonder uitstroombeveiliging een ademluchtfles onbedoeld geopend wordt dan zal dit tot gevaarlijke situaties leiden, de uitstroombeveiliging houdt deze situatie beheersbaar. De uitstroombeveiliging wordt in plaats van een sinterfilter of duikpijpje geplaatst.

  € 24,95
 • Ademluchtcilinder 6 Liter 300 Bar

  Ademluchtcilinder 6 Liter 300 Bar

  Ademluchtcilinder 6 Liter 300 Bar nodig? De composiet SCI cilinders zijn PED goedgekeurd (Pressure Equipment Directive) en hebben de Europese norm EN 12245. Een VTI afsluiter en VTI uitstroombeveiliging kan extra worden bijbesteld. Vervaardigd vanaf een naadloze aluminium liner en omwikkeld met koolstofvezel in een epoxy matrix. Vervolgens wordt een laag glasvezel in een epoxy matrix om de cilinder gewikkeld. Deze laag glasvezel wordt aangebracht om schokbestendigheid en slijtvastheid van de cilinder te vergroten. Na het uitharden van de epoxy matrix bij hoge temperatuur wordt een gelcoating aan de buitenzijde aangebracht voor een glad, eenvoudig te reinigen cilinderoppervlak.

  € 399,00
 • Dräger Panorama Nova P Masker

  Dräger Panorama Nova P Masker

  Dräger Panorama Nova P masker, spin model. Panorama Nova is een wereldwijde standaard voor generaties. Een echt veelzijdigmasker dat kan worden gebruikt in combinatie met vrijwel alle adem- en hoofdbeschermingssystemen. Een beter draag- en ademcomfort gecombineerd met een veiligheid en betrouwbaarheid in het gebruik verklaren het succesverhaal vandit volgelaatsmasker. De Panorama Nova standaard is een volgelaatsmasker meteen uitmuntende prijs-prestatie verhouding.

  € 255,00
 • Drager Ademautomaat PSS A

  Drager Ademautomaat PSS A

  Dräger PSS (LDV) ademautomaat voor overdruktoestellen. Geschikt voor de meest extreme omstandigheden waarbij een ademapparaat moet worden gedragen: met zijn compacte en stevige ontwerp en uitstekende prestatieslevert de Dräger PSS ademautomaat altijd de lucht die u nodig hebt. Het voornaamste gedeelte van de PSS ademautomaat (LDV = Lung Demand Valve) is gevormd van een uiterst robuust composietmateriaal en extra bescherming tegenstoten, vlammen en chemicaliën wordt geleverd door de siliconenrubberenafdekking.

  € 395,00
 • Vluchtmasker Drager Parat C

  Vluchtmasker Drager Parat C

  Vluchtmasker Dräger Parat C. Wanneer er een brand uitbreekt, kan een snelle en veilige vlucht een zaak zijn van leven en dood. De Dräger PARAT C rookkap biedt tenminste 15 minuten effectieve beschermingtegen giftige gassen en dampen die vrijkomen bij een brand. De Dräger PARAT C kap wordt eenvoudig over het hoofd getrokken en biedt de gebruiker zowel adem-als oogbescherming, voor een gemakkelijkere vlucht door de rook.

  € 165,00
 • Masker Opbergbus

  Masker Opbergbus

  Masker Opbergbus. Ontwikkeld voor het Advantage 3000 volgelaatsmasker, maar is ook te gebruiken in combinatie met alle andere MSA volgelaatsmaskers, zoals de 3S en Ultra Elite modellen. Ophangsysteem voor tegen de muur, waar de opbergbus na gebruik aan kan worden bevestigd. Biedt ruimte voor een schroeffilter en/of ruimte voor een set Advantage bajonet filters.

  € 85,00
 • MSA Advantage 3100 Single Volgelaatsmasker

  MSA Advantage 3100 Single Volgelaatsmasker

  MSA Advantage 3100 " single" volgelaatsmasker. Het opzetten van de Advantage met het geoctrooide bandenstel gaat ongelofelijk snel, gemakkelijk en zonder haren uit te trekken.

  € 145,00
 • MSA Masker 3S-PS-MaXX

  MSA Masker 3S-PS-MaXX

  De MSA masker 3s-PS-MaXX. MSA gezichtmasker 3S PS MaXX met adembescherming in zeer comfortabel en kwalitatief hoogstaand rubber. Spraakoverdracht gebeurt via het spreekmembraan dat zorgt voor een duidelijkestemoverdracht. Uitademventiel bevindt zich op het laagste punt van het maskeren heeft een grote diameter, hetgeen resulteert in een lage uitademweerstand.

  € 295,00

Artikelen 1 tot 9 van 12 in totaal

 1. 1
 2. 2
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight