Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Brandbeveiliging

Brandbeveiliging

Brandbeveiligingonline.nl, is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de brandbeveiliging en het onderhouden en leveren van kleine brandblusmiddelen. Onder deze kleine brandblusmiddelen verstaan wij brandslanghaspels en brandblusapparaten, maar ook toebehoren van de brandbeveiliging. Door onze jaren lange ervaring, controleren en leveren wij ook verbandkoffers, rookmelders en decentrale noodverlichting. Daarnaast bieden wij een uitgebreid pakket aan aanverwante artikelen in brandveiligheid en preventie. Dit om voor u een zo compleet pakket aan te bieden.

Artikelen 1 tot 9 van 151 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

 • Vluchtladder 4 meter

  Vluchtladder 4 meter

  Vluchtladder 4 meter nodig? Deze lichtgewicht vluchtladder 4 meter brandladder heeft een totale lengte van 4 meter en is geschikt om te vluchten vanaf de eerste etage. De 12 brede aluminium treden met afstandhouders van deze brandladder zijn belastbaar tot 150 kg. De ladder is gebruiksklaar geleverd in een draag- en opbergtas.

  € 125,00
 • BBO impregneermiddel kerst

  BBO impregneermiddel kerst

  BBO impregneermiddel kerst is uitermate geschikt voor het brandvertragend maken van kerstbomen en andere kerst- en decoratiematerialen op basis van natuurlijke vezels zoals riet, stro en karton. De te behandelen materialen dienen vochtabsorberend te zijn. Bij een juiste dosering heeft BBO Impregneermiddel kerst geen of nauwelijks nadelige invloed op de eigenschappen van het behandelde materiaal. Het tast de kleurechtheid niet aan en laat de grip intact. Bovendien is BBO impregneermiddel kerst uitermate gebruiksvriendelijk. Het is eenvoudig te verwerken, laat geen vlekken na bij morsen en geeft een minimale vervuiling van de werkplek. BBO impregneermiddel kerst is gifvrij en milieuvriendelijk, irriteert huid en ogen niet en heeft een neutrale pH-waarde. Persoonlijke bescherming is daarom niet nodig. Impregneermiddel is gebruiksklaar en kan direct verwerkt worden; voor gebruik licht schudden.

  € 0,00
 • MSA Airgo Compact

  MSA Airgo Compact

  MSA Airgo compact ademluchttoestel. De MSA AirGo compact is speciaal ontworpen voor noodsituaties en om te ontsnappen. Op schepen of in industriële installaties waar geteste units verplicht zijn isde AirGo compact een voor de hand liggende keuze. De ademautomaat AutoMaXX-AS is bevestigd aan de middelste drukleiding. Deno-nonsense systeem houdt de kosten tot een minimum zonder in te boetenveiligheid. De veiligheidsrelevante componenten, pneumatiek en toestelhouder zijn gelijkaan die van het MSA ademluchttoestellen met voorinstelling, hetgeen de AirGotot een volwaardig toestel voor de zwaarste omstandigheden, inclusiefbrandbestrijding maakt. EN 137: 2006, type 2. MED 96/98/EC. Wordt geleverd incl. masker.

  € 685,00
 • VTI Standaard Afsluiter 300 Bar

  VTI Standaard Afsluiter 300 Bar

  VTI standaard afsluiter 300 bar bij Brandbeveiligingonline.nl. VTI afsluiter K44 kan voorzien worden van een uitstroombeveiliging. Het type K44 kan uitgevoerd worden met een gewoon handwiel of met eenveiligheidshandwiel.

  € 45,00
 • Uitstroombeveiliging Ademluchtfles

  Uitstroombeveiliging Ademluchtfles

  Uitstroombeveiliging Ademluchtfles bij Brandbeveiligingonline.nl. De uitstroombeveiliging beperkt de uitstroom van lucht. Als zonder uitstroombeveiliging een ademluchtfles onbedoeld geopend wordt dan zal dit tot gevaarlijke situaties leiden, de uitstroombeveiliging houdt deze situatie beheersbaar. De uitstroombeveiliging wordt in plaats van een sinterfilter of duikpijpje geplaatst.

  € 24,95
 • Ademluchtcilinder 6 Liter 300 Bar

  Ademluchtcilinder 6 Liter 300 Bar

  Ademluchtcilinder 6 Liter 300 Bar nodig? De composiet SCI cilinders zijn PED goedgekeurd (Pressure Equipment Directive) en hebben de Europese norm EN 12245. Een VTI afsluiter en VTI uitstroombeveiliging kan extra worden bijbesteld. Vervaardigd vanaf een naadloze aluminium liner en omwikkeld met koolstofvezel in een epoxy matrix. Vervolgens wordt een laag glasvezel in een epoxy matrix om de cilinder gewikkeld. Deze laag glasvezel wordt aangebracht om schokbestendigheid en slijtvastheid van de cilinder te vergroten. Na het uitharden van de epoxy matrix bij hoge temperatuur wordt een gelcoating aan de buitenzijde aangebracht voor een glad, eenvoudig te reinigen cilinderoppervlak.

  € 399,00
 • Dräger Panorama Nova P Masker

  Dräger Panorama Nova P Masker

  Dräger Panorama Nova P masker, spin model. Panorama Nova is een wereldwijde standaard voor generaties. Een echt veelzijdigmasker dat kan worden gebruikt in combinatie met vrijwel alle adem- en hoofdbeschermingssystemen. Een beter draag- en ademcomfort gecombineerd met een veiligheid en betrouwbaarheid in het gebruik verklaren het succesverhaal vandit volgelaatsmasker. De Panorama Nova standaard is een volgelaatsmasker meteen uitmuntende prijs-prestatie verhouding.

  € 255,00
 • Drager Ademautomaat PSS A

  Drager Ademautomaat PSS A

  Dräger PSS (LDV) ademautomaat voor overdruktoestellen. Geschikt voor de meest extreme omstandigheden waarbij een ademapparaat moet worden gedragen: met zijn compacte en stevige ontwerp en uitstekende prestatieslevert de Dräger PSS ademautomaat altijd de lucht die u nodig hebt. Het voornaamste gedeelte van de PSS ademautomaat (LDV = Lung Demand Valve) is gevormd van een uiterst robuust composietmateriaal en extra bescherming tegenstoten, vlammen en chemicaliën wordt geleverd door de siliconenrubberenafdekking.

  € 395,00
 • Vluchtmasker Drager Parat C

  Vluchtmasker Drager Parat C

  Vluchtmasker Dräger Parat C. Wanneer er een brand uitbreekt, kan een snelle en veilige vlucht een zaak zijn van leven en dood. De Dräger PARAT C rookkap biedt tenminste 15 minuten effectieve beschermingtegen giftige gassen en dampen die vrijkomen bij een brand. De Dräger PARAT C kap wordt eenvoudig over het hoofd getrokken en biedt de gebruiker zowel adem-als oogbescherming, voor een gemakkelijkere vlucht door de rook.

  € 165,00

Artikelen 1 tot 9 van 151 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Stel Aflopende Sortering in

Tabel  Lijst 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight