Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Brandbeveiliging

Brandbeveiligingonline.nl is een REOB-erkend brandbeveiliging bedrijf en is daarmee gecertificeerd voor het onderhoud van kleine blusmiddelen. Maar we doen veel meer. We leveren, installeren en onderhouden niet alleen brandblusmiddelen, brandslanghaspels, mobiele bluswagens en noodverlichting, maar leggen ook de door de brandweer verplichte droge blusleidingen aan. We voorzien panden van brandwerende doorvoeringen, zodat branden niet via leidinggaten kunnen overslaan en zo kunnen uitgroeien tot grote rampen. We weten precies wat er verplicht is aan brand- en rookcompartimentering en kunnen ook de bouwkundige aanpassingen die daarbij nodig zijn voor u uitvoeren. We leveren alles wat u nodig heeft aan verband- en calamiteitentrommels, blusdekens en defibrillatoren (AED’s) en zorgen er bovendien voor dat ze op de juiste plek komen en ook bij calamiteiten door iedereen goed te vinden zijn. Om uw pakket aan preventieve maatregelen helemaal compleet te maken leggen we ook noodverlichting aan, stippelen we vluchtwegen uit en voorzien we het hele pand van de juiste pictogrammen en veiligheidssignaleringen. Ook kan Brandbeveiligingonline.nl brandwachten leveren die altijd rijksgediplomeerd zijn en hun sporen hebben verdiend op locaties met een hoog risico.

ISO en VCA**


Brandbeveiligingonline.nl is zowel ISO 9001:2008 gecertificeerd, als VCA** gecertificeerd voor het specifieke toepassingsgebied: aanbieden en onderhouden van kleine blusmiddelen en aanbieden van diensten, zoals brandbeveiliging met betrekking tot brandveilige gebouwen. Ons ISO-kwaliteitssyteem en VCA-veiligheidssysteem zijn onderzocht door een gecertificeerde instantie en worden periodiek gecontroleerd.

 

REOB


Brandbeveiligingonline.nl is ook een REOB-erkend brandbeveiliging bedrijf. REOB staat voor ‘Regeling voor de Erkenning van Onderhoudsbedrijven kleine Blusmiddelen’. Door deze certificering heeft de klant zekerheid over de juiste uitrusting van het bedrijf, de deskundigheid van het personeel en de juiste wijze van onderhoud van kleine blusmiddelen.

 

BGB


Tevens is Brandbeveiligingonline.nl gecertificeerd BGB-bedrijf en daarmee gecertificeerd voor het uitvoeren van een toets op integrale brandveiligheid en brandbeveiliging waarbij zowel organisatorische, bouwkundige als installatietechnische aspecten onafhankelijk en deskundig worden beoordeeld.

 

Opsteller PvE's


Naast bovengenoemde certificeringen is Brandbeveiligingonline ook nog gecertificeerd opsteller van programma's van eisen (PvE's) voor brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

Brandbeveiligingonline.nl is al ruim 25 jaar partner in het bouwen en onderhouden van sprinkler- en andere brandbestrijdingsinstallaties. Van de (petro-)chemie tot de retail en van kantoorlocaties tot woningbouw. Brandbeveiligingonline opereert met een landelijke dekking en is de spil tussen uw veiligheid, brandbeveiliging en verantwoordelijkheid.

 

Sprinklers en brandbestrijdingsinstallaties


Brandbeveiligingonline.nl heeft een unieke staat van dienst in het brandveilig maken van winkelcentra, hotels, restaurants, theaters, scholen en zorginstellingen. Zolang we bestaan zijn we de partner in brandbeveiliging voor tal van grote warenhuisketens en supermarktconcerns. Naast de aanleg van sprinklerinstallaties en brandmeldsystemen bouwen we ook schuimblusinstallaties, leggen we netwerken aan van hydranten, blusgassystemen en aerosol blussystemen.

 

Onderhoud brandmeldinstallaties


Met een meerjarenonderhoudsplan voor brandmeldinstallaties bent u er niet alleen van verzekerd dat we u ook op de lange termijn compleet ontzorgen, maar weet u ook precies waar u financieel aan toe bent. Dan gaat het niet alleen om service en onderhoud, maar ook desgewenst om het totale beheer van uw installatie - ook als deze door derden is geïnstalleerd.

 

Certificatie


Brandbeveiligingonline.nl is zowel ISO als VCA** gecertificeerd voor kwaliteit en veiligheid, maar ook BMI gecertificeerd Branddetectiebedrijf en PvE opsteller en LPCB-gecertificeerd sprinkler- en blusgasinstallateur.

 

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight