Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Ajax Poederblusser 6 KG GP6

Ajax Poederblusser 6 KG GP6

More Views

Ajax poederblusser 6 kg. De poederblussers van Ajax zijn van hoogwaardig kwaliteit en beschikken over voldoende bluskracht. De poederblusser 6 kilo is geschikt voor toepassing in de chemische en petrochemische industrie, on/offshore en wegvervoer. Natuurlijk is de poederblusser uitermate geschikt in restaurants, winkels, kantoren en andere grote gebouwen. De poederblusser 6 kilo bevat ABC-bluspoeder en is permanent onder druk.

Schrijf een review over dit product

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 120,00
Specificatie:

- Inhoud: 6 kilo
- Hoogte: 51,0 cm
- Diameter: 21,5 cm
- Gewicht (vol): 9,2 kg
- Blustijd: 16 sec
Gewicht 8 kilo
Wij adviseren onze eigen huismerk poederblusser. Dezelfde bluscapaciteit voor maar €35,00,- U bespaart hiermee wel tot €20,00,-
Onderhoud aan uw brandblussers nodig? Verzekeringmaatschappijen verplichten het om uw brandblusser ieder jaar te laten keuren. Brandbeveiligingonline.nl neemt voor u deze zorg uit handen. Wij keuren uw brandblusser voor maar €12,50 (excl. BTW). Voor meer brandblussers kunt u contact met ons opnemen voor een voordeelprijs.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Sproeischuimblusser 6 liter ECO

Sproeischuimblusser 6 liter ECO

€ 65,00
Poederblusser 6 kg

Poederblusser 6 kg

€ 35,00
ECO Schuimblusser 6 liter

ECO Schuimblusser 6 liter

€ 45,00
 
U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight