Heeft u vragen?

Bel ons: 0180-556747

Werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

AED Onderhoud

AED onderhoud nodig? Een AED heeft in principe weinig onderhoud nodig. Toen wij in 2005 als eerste begonnen met de verkoop van AED's in Nederland, bestonden er zelfs nog geen servicecontracten voor AED's.

De afgelopen jaren is echter gebleken dat er zeer veel AED's niet inzetbaar zijn, omdat de batterij leeg is, of doordat elektroden uitgedroogd zijn. In 2012 was dat zelfs het geval bij meer dan 20% van alle gecontroleerde AED's!

Recent heeft de Inspectie voor de Gezondheidszorg ook nog eens aandacht geschonken aan dit probleem!

Wij adviseren u dan ook nadrukkelijk om gebruik te maken van een servicecontract. Om u een indicatie te geven: Het afgelopen jaar heeft meer dan 60% van onze klanten gekozen voor de standaard service, en 20% voor de extra service.

Heeft u uw AED niet aangeschaft bij Brandbeveiligingonline.nl of via de webwinkels? Geen probleem! Ook AED's die elders zijn aangeschaft, en oudere defibrillators kunt u door ons laten onderhouden.

Standaard service

Het standaard serviceniveau betekent dat u voor weinig kosten verzekerd bent van een goed functionerende AED, u heeft in feite geen omkijken meer naar uw apparatuur. Wij houden namelijk voor u bij wanneer uw AED nieuwe batterijen en elektroden nodig heeft, en deze sturen wij u vanzelf toe. U hoeft hiervoor geen verzendkosten te betalen, en ontvangt ook nog eens 10% korting op de prijs in de Brandbeveiligingonline.nl webwinkel. U kunt ons voor technische support en ondersteuning 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereiken. Tevens ontvangt u van ons actuele informatie over bijvoorbeeld software-updates van uw AED, met persoonlijke advisering op maat.

Klik HIER voor de Standaard Service >>

Extra service

Onze extra service houdt in dat wij 1 x per jaar langs komen op een vooraf afgesproken dag om de AED en eventueel overige apparatuur te inspecteren en te onderhouden. Hierbij wordt gelet op het uiterlijk en de eventuele ophanging/bevestiging van de AED. Aandachtspunten zijn onder andere de houdbaarheid van de elektroden en de capaciteit van de accu’s/batterijen. Er wordt een functionele test uitgevoerd ter controle op goede werking van de AED. Hierbij wordt er een energie opbrengst test uitgevoerd om te meten of de AED ook de energie afgeeft die ingesteld staat. Mocht er nieuwe software beschikbaar zijn, bijvoorbeeld in verband met nieuwe reanimatie-richtlijnen, dan wordt deze software tijdens het servicebezoek geïnstalleerd. Er wordt na afloop van het onderhoud een keuringssticker geplaatst en de gegevens worden vastgelegd in een onderhoudsprotocol. Dit protocol wordt gearchiveerd voor een periode van minimaal 5 jaar. Dit protocol is altijd opvraagbaar maar wordt ook na afloop van het onderhoud opgestuurd naar u.

Klik HIER voor de Extra Service >>

Om zeker te stellen dat uw AED altijd snel en effectief kan worden ingezet, onderhouden wij de AED jaarlijks. Hierbij wordt de werking en staat van de accu en elektroden gecontroleerd. Software updates worden gratis uitgevoerd.

Waaruit bestaat onze AED ZEKER concept?

- Advisering bij de aanschaf van een AED en de organisatorische opzet 
- Instructie aan de gebruikers bij levering
- Jaarlijkse controle en onderhoud inclusief software updates
- AED training (onderdeel van de BHV training)
- Opnieuw gebruiksklaar maken ná de inzet van een AED

                    

U bent hier:

Over Brandbeveiligingonline.nl

Brandbeveiligingonline.nl een dynamisch bedrijf op het gebied van brandveiligheid. U kunt bij ons terecht voor het onderhouden en keuren van alle soorten brandblusmiddelen.

Op onze brandbeveiliging website vindt u alles op gebied van Ei rookmelders, blusmiddelen, brandbeveiliging en brandblussers benodigdheden.

Special

Spotlight